Keresés

Részletes keresés

Bulirobot Creative Commons License 2008.07.03 0 0 296
A Közlekedési Múzeumnál milyen volt?
Bulirobot Creative Commons License 2008.06.26 0 0 295
Jó volt a Dobogókôi gurulás.
Dobogókôtôl a Két-bükkfa nyeregig (az Esztergomi elágazás) mentünk sokat, mindig mások ültek benne. Az út jó minôségû, az elején van egy lassabb szakasz, ott lelassul vagy 10-re, aztán elkezd rendessen begyorsulni. GPS-t vittünk 63 km/h-t mutatott.

Elôl is ment egy felvezetô autó, hátul meg egy levezetô.
Egy kanyar van, amiben fékezni kell.
Nagy hazárdírt nem érdemes csinálni, mert közút, nem lenne jó egy szemközti autóba csapódni.

Múlt pénteken voltunk fent este 10-tôl hajnal 2-ig.
Aztán a végén ketten legurultunk Pomázig.
Három helyen kellett feltolni emelkedôn,
de a Pilisszentkereszti lejtôn nagyon ment. A GPS mondjuk csak 62-t mutatott, de az elôzô helynél, ahol 63-mal mentünk tuti, hogy sokkal gyorsabban mentünk. Ezt nem értem. A két kocsiban azt mondták 80-at mutatott a kilóméteróra.

Védôfelszerelést vittünk, meg nekünk már a versenyen is fel volt rendessen lámpázva az ûrhajó, az elején a PÜH felirat 80 ledbôl van, világít mint az UFO. :o)
Hátulra meg biciklis villogókat raktunk.

Az elsô négy videóból vágtam össze a gurulást, aztán betelt a fényképezô kártyája

Imhol:

http://www.youtube.com/watch?v=1DVTkNyoA1c
Bulirobot Creative Commons License 2008.06.26 0 0 294
Igen, és akkor már nem lesz meccs, ami miatt idô elôtt kiebrudalnak minket
égőfejek "tüzeskerék" Creative Commons License 2008.06.26 0 0 293

Mi sajna nem tudtunk ott lenni. Biztos nagyon szuper volt! De a legjobb az hogy van egy fő szervezőnk! :) Nem lehetne pótvetítést szervezni? :) De az inkább hétvége lenne....

Mindenesetre már nagyon várom a DVD-t! Remélem tényleg mindenkinek elküldik :)

h.rabbit Creative Commons License 2008.06.25 0 0 292

Szia!

Akkor így jó lesz!

Köszönjük a szervezést, nagyon jó volt kivetítőn látni, nem pedig a Tv-n (nekem nincs 60"-os TV-m...egyelőre. :-) ).

Előzmény: KharpeeT (287)
h.rabbit Creative Commons License 2008.06.25 0 0 291

Sziasztok!

Most találtam egy rakás videót az előkészületekről néhány csapatnál.

http://www.origo.hu/auto/ladaderbi/index.html

Üdv Mindenkinek,

h.rabbit.

blynky-Évi (ökomiele) Creative Commons License 2008.06.24 0 0 290

meg cikkcakkban közlekedő állat:P (pl nyúl)

én is nagyon jól éreztem magam!

köszi Kharpeet!

Előzmény: mech (289)
mech Creative Commons License 2008.06.24 0 0 289

Sziasztok!

Egyik szemem sír, a másik meg üveg! "Sajnos" péntek reggeltől- hétfő estig a Keleti Alpok "lankás" sziklafalait jártam, így a Várva-várt nagy közös ülés, a részemről elmaradt. Sokat gondoltam rátok, -de télleg!- és arra,  hogy biztos jó volt a vetítés!

Én a négy nap alatt sokat "vetítettem" a ládaderbiről, osztatlan sikerrel.

Ma reggel az első dolgom volt, hogy a sasok közül felhívjak egyet, akiről biztosan tudtam, hogy ott volt veletek.(+sasné) Így megtudhattam, hogy minden papírforma szerint zajlott, sőttt! Ezek az arcok, mármint ti, meg mi nem okoznak csalódást, csupa jó fej bolond, egy jó hangulatú buliban. Hiszen aki normális az nem normális!

Szóval sajnálom, hogy nem lehettem ott, ha valami van, megtaláltok!

Addig is egy idézet tőlem: "...Le fogunk száguldani mint az állat!..." (van lassú állat is, pl. csiga!)

padand Creative Commons License 2008.06.24 0 0 288

Sziasztok!

A másik 2 dijazott csapattal felvették már a kapcsolatot a nyereménnyel kapcsolatban? Nekünk másfél hete igérték....most meg még az email-re se válaszolnak.....szomorú...

Szupernagyi

KharpeeT Creative Commons License 2008.06.23 0 0 287
Szerintem minden csapat az elejetol a vegeig rajta van. :)
Korrekt munkat vegeztek, bar nem tudtuk vegignezni az egeszet. :)

K!
Előzmény: h.rabbit (285)
Kris-T Creative Commons License 2008.06.23 0 0 286

en nem lattam még sajnos, de informaciom szerint a vagott video 4 ora hosszu! :P

a vagatlan gondolom pedig ugy 6 ora ;P

Előzmény: h.rabbit (285)
h.rabbit Creative Commons License 2008.06.23 0 0 285

Sziasztok!

Akik ott voltak a vetítésen, mit gondolnak a filmről?

Nekem speckó az jutott eszembe, hogy ha lehetne kérni, akkor vágatlanul szeretném megkapni az anyagot, mert nem tudom, hogy igazából mit akarnak kivágni/összevágni, de szerintem ez így volt jó, ahogy volt.

Keleti gyors Creative Commons License 2008.06.23 0 0 284
Minden csapatot rajta volt a vetítésen? Vagy azért kiszelektáltak párat? A műsorok gondolom nem voltak végig, abból is csak válogattak...
Kíváncsiak vagyunk már mi is, milyen lett a dvd!
kustib Creative Commons License 2008.06.21 0 0 283
Nem tudom, ki hogy van vele, de azért jó volt kb. képbe kerülni, hogy mik is történtek a derbin, ha már élőben em láttuk! :D
Kárpit, köszönjük a szervezést! :)
PÜH-nek hogy sikerült a gurulása tegnap iccaka? :)
kustib Creative Commons License 2008.06.20 0 0 282
:DDDD
Előzmény: KharpeeT (280)
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.20 0 0 281
Tenyleg, ezt fel is veszem! :)))

1. - Soha ne építs nagyobb verdát, mint ami kifér a garázsajtón! -- (Ez bizony sajat tapasztalat... :)))))))
2. - Ha a járgányoddal nem tudsz rádőlni a kanyarra, legyen az ülésnek oldaltartása! Vagy magának a járgánynak! :D (Majdnem elhagytam a navigátoromat a balosban! :D)
3. - A kőzetgyapot jól mutat a kacsán de átkozottul viszket! :D Díszítésre csak mérsékelten ajánlott!
4. - Ha lehet, maradj a kézikormánynál, lábbal nagyon nehéz irányítani. (kivéve persze ha valami igazán remek megoldásod van erre a célra)
5. - Adj több időt magadnak a felkészülésre! Ne a verseny előtti éjszakán fejezd be a járgányod, mert a frissen felragasztott elemek a rázós kanyarban lepotyognak...
6. - Hegesztés után a fém majdnem ugyanúgy néz ki... csak más a fogása... :))) (Legyen nálatok mindíg elég kötszer, égés elleni krémek, spray-k, stb... :)))))
7. - Ha sárgára festesz vmit, bármennyire is nem szárad a pincében/garázsban, ne tedd ki a napra, míg meg nem húz a felszíne! :D (Atomot a muslincáknak! :D)
8. - Ha vannak nem vízálló részei a verdádnak, vigyél magaddal takarófóliát a derbire.
9. - Találd ki, mivel fogod szállítani a verdát. Az utánfutóra nem fér fel minden. De tényleg! :D
10. - Ha a vastelepen furcsán néznek rád - mert össze vissza beszélsz, és nem teljesen tudod mit akarsz -, ne szívd mellre, inkább kezdj hozzászokni az érzéshez... :))))))))
11. - Ha a harmadik átdolgozott éjszaka után (a hegesztéstől) üveges és piros szemmel a festékboltban higítót vásárolsz (már harmadik alkalommal, a nyolcadik dobozzal...), mond azt frappánsan: "- Jó buli volt, ma lesz az afterparty..." :))))))))))))))))) Talán még kedvezményt is kapsz, mint addiktív rászoruló... :D
12. Sose flexelj pólóban! nem fáj, de nagyon viszket!
13. - Dontsd be a biciklikereket, kulonben leirja a nyolcszasznyolcvannyolcat! :)))))
14. - Nem baj, ha meg van húzva a kormány, mielôtt nagy sebességû gurulást prezentálsz az Origo kamerájának. Vagy legalább fékezz idôben, ha nem akarsz taxinak menni. (Tapasztalat. Video az Origon. http://www.origo.hu/auto/ladaderbi/index.html (Pomázi Ûrhajózási Hivatal) :o)
15. - Ha egész nap CO-val hegesztessz, ne felejtsd el kinyitni a palackot. (Barátom nagy sz*sok árán meghegesztett mindent, és amikor el akarta zárni a CO palackot, akkor derült ki hogy zárva volt :o)
16. - Tesztelés közben, ha kocsival húznak, és elmegy a féked, inkább menj a kocsidnak( ugye PÜH? :D ), minthogy letedd a lábad, és azzal fékezz....
17.- A súlyhatár fontos! Ha bárki is azt mondja: "nem veszik komolyan", ne hidd el!
18.- Fontos a kreativítás és a műsor, de jól teszed, ha leginkább a sebességre gyúrsz rá!
19.- A rajtnál a piros fény kialvását várd, ne a zöld megjelenését :D
20.- Nincs rossz fék, csak kevés pia :o)
21.- Ha fikázzák a szóviccen alapuló csapatnevedet, amin 8-an agyaltatok 6 órán át akkor csak annyival vágj vissza: van egy műsor, valami TOTALCAR...
22.- Ha szükséged van nyersanyagra, alkatrészre, megvan az valahol, csak még nem tudod hol, vagy ha valami jó gondolatnak jönnie kellene, csak nem jön, akkor ne keresd lázasan! Nyugodtan feküdj le egy csendes helyre, számolj vissza (mondjuk 10-től) 1-ig! Ha elérted, ne gondolj semmire (csak a számokra, hogy néznek ki), majd tedd fel magadnak a kérdést: hol találod?, mi lenne a legjobb? ;) Megoldódik a gondod magától! :D Nekem bevált!
23.- A kapcsolatok aranyat érnek!!!
24.- Ha viszel magaddal belsô kamerát, még az indító rámpa elôtt kapcsold be, mert legközelebb a cél után fog eszedbe jutni :o)
25.- Nincs szűk hely csak kis lendület! :))))))))

Előzmény: KharpeeT (280)
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.20 0 0 280
Nincs szuk hely csak kis lendulet! :))))))))
Előzmény: kustib (279)
kustib Creative Commons License 2008.06.20 0 0 279
Okka! :) Akkor én is onnan próbálom be, bár ugye egyirányú! :D
Előzmény: KharpeeT (277)
HD-RM Creative Commons License 2008.06.20 0 0 278
Elso RedBull La'daderbi topiktalalkozo! (La'daderbi filmvetites:))
Javaslom Junius 20.-at, penteket!
Akik jonnek (csapatnev - erkezo szemelyek szama):
- Elore az aranyer - 3 szemely
- Pille Team - 3 személy
- Le! Go! Team - 1-2-3-4 személy :)
- Láda Expresz Munkásegylet és a MÁV Szimpatikusok (5 fő)
- Pomázi Ûrhajózási Hivatal (4 fô)
- Gyepes Mode (4 db)
- Kopf four show.. 5 fővel megpróbáljuk a részvételt, természetesen nagy örömök közepette..
- Rolling Tones csapat 3 fő várható! :)
- Ökomiele (1 fő)
- Keleti gyors (3 fő /plusz-mínusz 1 fő/)
- Ősküllő (3-5 fő)
-Sebesbari Racing Team (barib@szók) /3 fő/

Drukkerek:
- Kris - Elore az aranyer' ]:(8)= (hozzátok Bálnát is :D)
- Pomázi Ûrhajózási Hivatal (A sok pom-pom lány a döntött kanyarnál
idézem: "persze, persze, hátha lesznek facér pasik :)))))))", kb.: 20 fô
- Gyepes Mode (3db ember várható valószínűsége 88%)
- Ökomiele (2)
Előzmény: Ősküllő (274)
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.20 0 0 277
Tyuha, nemtom. :)
De a hely kozelebb van a boraros terhez, ahogy neztem terkepen, szoval en arrol fogok jonni. :))

K!
Előzmény: kustib (276)
kustib Creative Commons License 2008.06.20 0 0 276
Arról mit tudsz, hogy a Ráday-t meg lehet valahogy közelíteni motorikusan? Mióta a Kálvint feldúlták, kurvára nem jártam arra! :)
Előzmény: KharpeeT (275)
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.20 0 0 275
Ne feledjetek, ma mozizas 6-kor! :))

K!
Ősküllő Creative Commons License 2008.06.19 0 0 274

Elso RedBull La'daderbi topiktalalkozo! (La'daderbi filmvetites:))
Javaslom Junius 20.-at, penteket!
Akik jonnek (csapatnev - erkezo szemelyek szama):
- Elore az aranyer - 3 szemely
- Pille Team - 3 személy
- Le! Go! Team - 1-2-3-4 személy :)
- Láda Expresz Munkásegylet és a MÁV Szimpatikusok (5 fő)
- Pomázi Ûrhajózási Hivatal (4 fô)
- Gyepes Mode (4 db)
- Kopf four show.. 5 fővel megpróbáljuk a részvételt, természetesen nagy örömök közepette..
- Rolling Tones csapat 3 fő várható! :)
- Ökomiele (1 fő)
- Keleti gyors (3 fő /plusz-mínusz 1 fő/)
- Ősküllő (3-5 fő)

Drukkerek:
- Kris - Elore az aranyer' ]:(8)= (hozzátok Bálnát is :D)
- Pomázi Ûrhajózási Hivatal (A sok pom-pom lány a döntött kanyarnál
idézem: "persze, persze, hátha lesznek facér pasik :)))))))", kb.: 20 fô
- Gyepes Mode (3db ember várható valószínűsége 88%)
- Ökomiele (2)

Előzmény: blynky-Évi (ökomiele) (244)
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.18 0 0 273
me'g ne nagyon nezzed, ma kaptam meg futarral a nyerset, amin me'g nincs se menu, sesemmi, csak a film, szoval el fog tartani me'g 1-2 hetet, mire postan megerkezik, de mi mar penteken megnezhetjuk kozosen! :)))))))

K! :)
Előzmény: Keleti gyors (272)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.06.18 0 0 272
Nekünk még nem jött meg, de most már nézzük sűrűn a postaládát! :)
Előzmény: KharpeeT (270)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.06.18 0 0 271
Postán? A dvd?
Előzmény: KharpeeT (270)
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.18 0 0 270
Megjott a video! :)
Nem neztem meg, csak beleneztem, hogy mukodik-e, jo lesz!! :))))))))))))))))

Penteken talalkozunk! :D

K!
KharpeeT Creative Commons License 2008.06.18 0 0 269
minden csapat megkapja postan
Előzmény: égőfejek "tüzeskerék" (264)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.06.18 0 0 268
elsőn
Keleti gyors Creative Commons License 2008.06.18 0 0 267
Én úgy tudom minden versenyző megkapja a dvd-t postán! Legalábbis akik az első részt vettek kaptak - akkor még VHS-t!
Előzmény: égőfejek "tüzeskerék" (264)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!