Aki a roma út elé fekszik, azon át kell taposni, könyörtelenül! – nyilvánította ki Kolompár Orbán nagy tapsot kiváltva az általa vezetett Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) karácsonyi ünnepi közgyűlésén. A Bács-Kiskun megyében foglalkoztatási pénzek eltűnése miatt nemrégiben vádlottként kihallgatott OCÖ-elnök a fenti kijelentést azután tette, hogy örömmel nyugtázta a Magyar Gárda Egyesület elleni elsőfokú feloszlató ítéletet.
Utóbbi az a (fennkölten: éretlen, lennkölten: vértahó) relatív többség, pártállástól függetlenül, aki amúgy a konkrét buziverést, Molotov-koktélozást mint a rendetlenség egy erős változatát a maga részéről nem, vagy nem nagyon kedveli, sőt nem is helyesli kifejezetten, de azért nemáhogy. "Nemáhogy kötelező legyen a magyarnak!" Tele van előítélettel, agreszszióval, elfojtott vágyakkal, s ezzel az izével, ezzel a hogymondjákkal, "a buzikkal, na" nem tud mit kezdeni.
Az kétségtelen, hogy egyre többször szégyellem, és egyre ritkábban vagyok büszke az országra, amelyben élek. Amiben. Ingerült vagyok, keserű, semmi reményét nem látom annak, hogy a töméntelen sunyi és néma gyűlölség - melynek csupán mérgezett nyílhegye a múlt szombati pogromkísérlet - a közeljövőben oldódna, felszívódna.
A magyarnál is magyarabb helybéliek azt találták ki, hogy közadakozásból egy hatalmas feszületet állítanak az idősek otthonával szembe, a sarokra. Az alapokat már ássák, a pénzt elkezdték gyűjteni.
Csendben, szorgosan.
Csupán annyit mondtak: na, zsidók, akkor majd kénytelenek lesztek bámulni a feszületet.
Mindezt szigorúan a keresztényi szeretet jegyében.
"Ezzel azonban nemzedékek, beleértve a mai fiatalokat is, szocializálódtak a szabálykikerülésre, ami a világon mindenhol elítélendő és elítélt, nálunk tűrt maradt, mi több: cool."
ja, a svájci simán felnyomja a szomszédját, ha az normát sért, nálunk ez vamzerság lenne.
A francia diák nem puskázik, mert a társa jelentené, nálunk ez elképzelhetetlen, ezért vannak diplomás hülyék magas beosztásban. :-(
Amikor a Nobel-díjasokat képezték, akkor mások voltak a normák.
A helyzet az oktatás után tovább romlik. A magyarok hatvan százaléka egy év alatt egyetlen könyvet sem olvas el, a 18-29 éves korosztály még életében egyszer sem járt könyvtárban és nem azért, mert ezt az internet helyettesíti, ugyanis azt sok mindenre használják a fiatalok csak nem olvasásra, ráadásul a könyvtárakban ma már olcsón lehet internet eléréshez is jutni. Nemcsak az a baj, hogy kevesen olvasunk, hanem amit olvasunk azt többségünk nem érti. Egyes becslések szerint a funkcionális analfabéták, vagyis a hallott vagy olvasott szöveg megértésére képtelenek aránya akár a lakosság negyven százalékát is elérheti.
Azt a butaságot, hogy a legtöbb Nobel-díjas országa vagyunk nem is mondom, mert arról az jut eszembe, hogy közülük csak egy élt Magyarországon tudományos karrierjének lényegét tekintve, a nagy részük pedig vegyes érzelmekkel gondolt, gondol a magyarságára, szóval ha a világ legokosabb emberei elmenekültek az országból, "elüldöződtek", akkor inkább ez a tény a fontos és nem az, hogy utána mi történt velük.
Hány éves vagy?Te nem tanultad a Szózatot?A Himnuszt sem? A rohadtkomcsik idején ezt tudni kellett. Kérdezd meg a szüleidet,ők még álmukban is tudják!Most viszont,már tenyleg elhülyült a nép!
CSakazmaradt,aki csipkerózsikaálmát alusza,oszt anyineki.Namámostan ojanagymosott setét csürhelett,hogy aszongya a Gyurcsi azt csinyálok vele,amit akarok!Hátoztán igazais van.Merugyi mindenki aztat kapja amit megérdemel.Ez a méjmagyar igazság.Le a magyar bunkó népel Aszongya Gyucsi.Nincs élete és nincs hazája,mer kela multinak,menyen mindenki kifele,ausviccc hejettmeg menyenek a kórházba majdelintézik üket-aszongya.A hüje bunkó agymosott magyarnép mit képzel magárul?Ha kelneki a kultura,hát aszongya,legyen neki kulturadó,de ez nemelég,hát legyen életadó.Namámostan én egyetértek vele,mer én aztat tudom,ha kevesebben vagyunk,hát töblet jut nekemis.Merén mindig odaálok ahunnan kapok.Igykel csinyáni,hogy megéjé,-hüjegyerek.Most aztat is monta,hogy keres nekem máshejet,mer mácsak 10%on ála párt,megha igymegy továb nemis kerülünk bea parlamentbe,hát mostan osztódni kell.Mostan keresük a pártokat aki befogadna minket.Főleg a fideszeseket keresük.
Figyejémá ,énmá megélek valahógy a 200milliárdomból ugyi,ha nemvesznek bea pártba,akko is.