Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 34
Szerintem inkább attól rettegnek, hogy egy jobboldali kormányzás esetén túlságosan feltűnő lenne a két társulat közti különbség. Eddig valahogy el lehetett adni a nácizást, meg a koronaúsztatást, de innentől már egyre kevesebb ballib szavazót érdekel a szokásos baller agymosoda. 2002-ben még elhitték, hogy szagértőék is qrva jól fogják csinálni, pláne hogy vót miből. Momentán már ők sem hiszik.
Előzmény: djsus (32)
topik Creative Commons License 2008.04.07 0 0 33
Ezek szerint már nem érvényes az őszödi beszéből a nagy nekirugaszkodás? Történelemcsinálás kipipálva talán? Vagy inkább feladva?

"Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. ... Életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok. Egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszünk-e, én személy szerint. Egyáltalán nem érdekel. Csinálunk-e valami nagyot? Azt mondjuk-e, hogy: a rohadt életbe, jöttek páran, akik meg merték tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz majd az útiköltség elszámolásunk, b....a meg. Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország. Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot. Csak azért. Egzisztenciát lehet még találni sokat."

Következik valami hasonló, de a madám ugyanaz marad:

"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. ...
hosszú bizottságokban ücsörögni és majd új munkabizottságot tartani, aztán majd kideríteni, hogy soha egyetlenegy törvényben nem tudunk megállapodni, mert újra csak azok a kompromisszumok születnek meg, ami lényegében a semmittevés kompromisszuma, hogy fönnmaradjon, ami eddig volt. Mert minden más sérti valakinek az érdekét. Ahhoz másik madám kell. "

:((
djsus Creative Commons License 2008.04.07 0 0 32
Mondd mar el mi tortenhet,hogy ennyire regtettek??Kitor a III.-ik VH,megfordul a Duna folyasa,halomra akasszak az embereket a Puskas stadionban vagy mi????

Lehet,hogy tehetsegtelen,lehet,hogy lopni fognak,de hogy nem ennyire es nem ennyit,mint az elmult 6 evben,na erre 10-1-hez fogadok Veled!!!

Ha az MSZMP-nek mar 10x megbocsatottatok,akkor legyetek elnezoek legalabb meg egyszer a Fidesszel is,hatha tanultak a multkoribol,es nem kovetik el ugyanazokat a hibakat.Igy fair.

Előzmény: rabida (22)
BigBacon Creative Commons License 2008.04.07 0 0 31

"Ha kormányoznak, az egy dolog, de kell melléjük valaki még."

Egy balek, akire rá lehet fogni, hogy támogatta az adóemelést?

géza2 Creative Commons License 2008.04.07 0 0 30
Maradjunk annyiban, hogy beláthatatlan következményei Gyurcsány kormányzásának lettek, hogy Orbánénak milyen következményei lesznek, azt nem tudjuk...
Előzmény: Csuvyy (27)
wegyiali Creative Commons License 2008.04.07 0 0 29
lám megint előkerült a szellemileg alultáplált, verbálisan inkontinens öreg rambovics
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 28
Úgy érti a beláthatatlant, hogy nem tudja, hány bőröndöt kell bepakolni.
Előzmény: Csuvyy (27)
Csuvyy Creative Commons License 2008.04.07 0 0 27
1998 és 2002 között is beláthatatlan következmények voltak :)
wegyiali Creative Commons License 2008.04.07 0 0 26
kibicnek semmi se drága ... kezdődik nagy houdini következő száma , melyben eljátssza a demokrácia vazelinje szerepet ... open ass avagy hótszingli kormányzás ... a többség ellenében természetesen ... mert ő erre is képes ... nyer egy kis időt azalatt majd a veres elad még néhány ingatlant

na demokrácia kellett ittvan húzzatok bele ,,,, szóla a nagy houdni csakhát megint elfelejtett egy aprócska ámde fontosnak nevezhető részletet , hogy többségi támogatás kell egy demokratikus kormányzáshoz , ha gyün orbán kétharmada ha nem gyün választás kő ehhez .... nem bársony meg a mocsolláréban fetrengő .. újabb jégrevűje . Hiába a hófehérke jelmez , meg az egyetlen kacsalábon , és két mankón sergő piruettje, abból nem lészen helikopter se felemelkedés

Előzmény: rabida (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 25
Úgy gondolod, majd Torgyán legyen a kontroll?
BigBacon Creative Commons License 2008.04.07 0 0 24

"És a Fidesz is támogatni fogja, legalább azzal, hogy nem teljes létszámban jön be a parlamentbe..."

Én is pont ezt akartam írni.

Előzmény: Libera nos, Domine! (1)
rabida Creative Commons License 2008.04.07 0 0 23
nincs helyette más.
Előzmény: géza2 (21)
rabida Creative Commons License 2008.04.07 0 0 22
mert az katasztrófa lenne. Ha kormányoznak, az egy dolog, de kell melléjük valaki még. OV-t nem szabad hagyni egyedül uralkodni, mert belthatatlan következményei lehetnek.
Előzmény: Csuvyy (13)
géza2 Creative Commons License 2008.04.07 0 0 21
Ma, ha az emberek meglátják Gyurcsányt a képernyőn vagy legyintenek, vagy röhögnek, vagy dűhrohamot kapnak. Tapasztalatom szerint, ez utóbbiból van a legtöbb. Ez még a baloldali szavazókra is igaz. Ennek tükrében, nem igazán értem, mit akar vele az MSZP...
rabida Creative Commons License 2008.04.07 0 0 20
én az utóbbira szavaznék...
Előzmény: ooloo (12)
ooloo Creative Commons License 2008.04.07 0 0 19
Ez igaz, de a topik a folytatással kíván foglalkozni, nem a történelemmel... :)
Előzmény: Triumphator (15)
Csuvyy Creative Commons License 2008.04.07 0 0 18
Konklúziód: akkor inkább maradjon gyurcsány. :DDD
Előzmény: Qqberci (17)
Qqberci Creative Commons License 2008.04.07 0 0 17
Hmm...

Ha Igazmondó Vekkeres Mihály esetleg kivételesen beváltaná amit most ígér (adócsökkentés, juttatások növelése, stb.), akkor tovább rontaná a gazdasági helyzetet. Ha meg nem, akkor elmondhatná a sárazsadányi beszédét...
Előzmény: orpheline (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 16
Úgy írsz erről, mintha valaki felajánlotta volna. No majd ha ez megtörténik, visszatérünk rá.
Előzmény: rabida (2)
Triumphator Creative Commons License 2008.04.07 0 0 15
errre szok mondani, hogy tetszettek volna nem elk*rni a kormányzást (is).
ooloo Creative Commons License 2008.04.07 0 0 14
Egy szóval sem írtam, hogy az baj lenne. Azt viszont Te is beláthatod, hogy ez a többi párt érdekével ellentétes. Nekik elemi érdekük a Fidesz-győzelem nagyságának a minimalizálása.
Előzmény: Csuvyy (13)
Csuvyy Creative Commons License 2008.04.07 0 0 13
Miért baj az, ha a fidesz 50% felett szerez mandáumot?
Hát ember ezek már 6 éve a nyakunkon vannak.
ooloo Creative Commons License 2008.04.07 0 0 12
Ha a maszop hülye lesz, a két kis párt komolyan (a fidesz is valamennyire) megerősödhet, nagy választói tömeg fog elpártolni tőlük végleg a bénázásuk miatt. Amennyiben viszont okosan alkalmazkodnak az új helyzethez (hol egyik, hogy másik pártot bírják rá az együttszavazásra), az arcukból fognak sokat veszíteni, de két év alatt szvsz 35-40%-ra visszerősödhetnek. Ez meggátolná vagy nagyon megnehezítené, hogy a Fidesz 50% felett szerezzen mandátumot 2010-ben.
Előzmény: Törölt nick (10)
orpheline Creative Commons License 2008.04.07 0 0 11
-Eszük ágában sincs átvenni, hiszen ők sem tehetnének mást. -

Hmm....

A " töketlenkedésre" gondoltál?....:o))
Előzmény: rabida (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 10
Így van, nincsen itt semmi gond, nem is értem, miről verik a nyálukat napok óta egyesek! :DDD
Előzmény: rabida (9)
rabida Creative Commons License 2008.04.07 0 0 9
4-5 szavazatra van szükségük, nem olyan sok az, össze lehet szedni. Mondjuk, most fog nagyon hiányozni Toller és Horn Gyula.
Előzmény: sapoka (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.07 0 0 8
Maradjanak csak együtt, a küszöb alatt is van élet...:))
Előzmény: rabida (-)
sapoka Creative Commons License 2008.04.07 0 0 7
Semmi, csak a szokásos. A szadi benyujtotta a számlát a külső támogatásért, a maszop meg kiperkálta :)
naiv Creative Commons License 2008.04.07 0 0 6
A maszop eléggé leamortizlódott, ha nem jöttek rá, hogy ezzel az emberrel csak falnak mehetnek.
rabida Creative Commons License 2008.04.07 0 0 5
műbalhé...
Előzmény: bogel (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!