Sziasztok, én is meg vagyok, még egyben; ma voltam dokinal: mehszaj hatul, zart, gyerek fenn ugyhogy penteken ujabb randi a dokival :-( nst-n szinte semmi, egyetlen fájásféleség volt, nagy orommel mutattam a szulesznonek, hogy ez is valami ugye?, kedves volt, mert nem akart lelombozni, ezert igy fogalmazott : "hat a semminel tobb, de a valaminel joval kevesebb" Aztan mondta, hogy ne keseredjek el, mert a masodik gyereknel joval hanarabb lezajlodhat a kinyilas es a szules mint az elsonel, de a doki nem volt ennyire bizakodo
Lehet még? Ha már mindkét versenyzőnek úgyis én vagyok a hírhozója?:)
Nemlajos, kiírás május 7. (ehhez kalkuláltam az utolsó vérzést, aug. 1) Szent István kórház, hírhozóm még nincs, fiú, Huba, testvérek Döme (2009) és Bercel (2010).
Tud esetleg valaki ajánlani nekem "bevállalós" (vagyis a lehetőségek szerit természetes, hüvelyi szülésre törekvő) dokit ajánlani Budapesten? A mostani dokim nagyon ijesztget és nem szeretném, ha rábeszélne valamire, ami nem szükséges és nem is akarom... ő egyébként a SE II-n van. Magánrendelés előny (legalább egy másodvéleményt kérnék valakitől). Ja és hab a tortán, hogy a 29. hétben vagyok...
Tegnap voltam dokinál, babóval minden rendben, picit nagyobb a koránál, jelenleg 2,5 kiló körül vagyünk és van még 7 hét a kiírásig :o de már fejjel lefele van, remélem így is marad, méhszáj zárt, pocaktető fájásra nem tudott semmi okosat mondani: fekvés :(
viszont valamiért nagyon meg akart győzni, hogy február közepén már elképzelhető a baba érkezése (hát én nem szeretném, jövőhéttől otthon leszek, fekszek, pihenek, remélem így kibírja benn márciusig)
Hát ennyit az ultrahangos súlybecslésről ugye :D Meg a megérzéseimről :P
Jól meglepett minket a súlyával, és már most szűkek neki az 56-os ruhák, de még egy hétig kb jók lesznek :) Bár már a kórházban hízni kezdett, szóval lehet csak pár napig :D
Szülés rendben ment, bár én nehezebbnek éreztem, mint az előzöt, de nem volt hosszú, rendes fájásoktól úgy kb 2 óra, amiből majd 1 óra kitolás volt (asszem nem voltam túl ügyes :) ) . Gátvédelem volt, úgyhogy mint ha nem is szültem volna... Szuper :)
Fanta: gratulálok! Ahhoz képest, hogy azt írtad Villő lesz a legkisebb születési súlyú lányod, hááát szép nagyra nőtt :D Jól benézték az ultrahangon. :)
Holnap töltöm a 37. hetet, lassan szülünk remélem :) Villőcske 2,8 kg az ultrahang szerint, én megérzésem szerint ő lesz a legkisebb lányom, ami a születési súlyt illeti. Folyamatosan érzek enyhébb összehúzódásokat már, ettől ki is nyílt a belső méhszáj is egy ujjnyira, és teljesen lenn van a buksija. Kíváncsi vagyok mikor óhajt majd megszületni, nagyon remélem, hogy nem pont karácsonykor... :)
Niki: szép szülést, egészséges cuki babát kívánok! Hajrá, fog az menni! ;-)))
(Ez egy kevésbé pörgős topik, dumcsizáshoz talán a korosztályos topikok jobbak, a lányok majd odavezetnek, ha érdekel- pontosan nem tudom, melyik a tiétek.)
Nagyon köszönöm a bíztatást, pont ma voltunk CTG-n, és a dokinál. Hajnalban görcsölt a hasam, meg is örültem, de némi mocorgás után elmúlt. Aztán reggel, szokatlan módon 2x is WC-re kellett mennem, aminek megint megörültem, továbbá rengeteg nyák távozott :) Elmondtam a dokinak, mi a helyzet, megvizsgált, és közölte, hogy a méhszájam ugyan még zárva van, de már felpuhult, szóval 1 héten belül számíthatok a nagy találkozásra!!! Nagyon boldogok vagyunk :)
Én is gratulálok a két csemetéhez, és a harmadikhoz is, természetesen. Ugyan Balázs első baba lesz, de én is nagyon várom már, hogy "OTT" legyek :) Úgy érzem, tudom, amit tudnom kell, a többire meg úgysem lehet felkészülni. Nagyon jó orvosom, és szülésznőm van, bátran rájuk merem bízni magunkat. Bocs a szómenésért...