Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Ezen agyalok, hogy lehet kideríteni. Ezen az oldalon tagok tudnak egymásnak privit küldeni? Ha van privi, akkor ott írhatna nekem valamit amiből egyértelművé válik, h ő az igazi.
Ha itt nincs privi:
Az igazi Zomboripeti tudta a mail címem, HA még tudja kérem, h írjon mailt és ebben tisztázzuk.
kb. 300 keti, 2 xani ,ha így érted,és november végén jöttem ki a kórházból,és soha egyetlen személyes konfliktusom nem volt a környéken ahol élek,és normális embernek ismernek,de ez a f...king internet ez meghülyít mindenkit.
Igen, ismerlek. Volt egy Zomboripeti és egy SzámkivetettZomboripeti (vagy valami hasonló) és a végén már én sem tudtam, hogy melyik a valódi. Aki először írt vagy az új reg....
Szia Csillag!Zomboripeti és "én" vagyok az "igazi",te ismersz engem jól,egy csomószor találkoztunk,és tudomásom szerint nincs köztünk vita. A többiek meg beképzeltek ide fűt fát,neveket már nem is említek.
Le sem tudom írni a nevét rendesen.S csak azért fedtem fel magam,mert azt hiszik,én vagyok Szidónia.Bár szerintem try,nem tudom.Sőt,Zombori nevében sem írok,stb,stb.
Roxy-nak üzenem,hogy kérdésére ezúton (sajnos) válaszolva sok-sok ketileptet eszem,meg le szeretném tenni a rivót,ezt sr xanax-szal gondoltam helyettesíteni.köszönöm jól voltam tegnap -ig amíg ide nem regisztráltam zomboripeti névvel,akit most letiltottak,és jött ez a törölt nick akiről fogalmam sincs hogy ki,de nem én voltam, zombori péter nem létező,kitalált név, 2016 őszén regisztráltam vele a bura.hu portálra,de onnan törölték a tartalmaimat,mert linkeltem egy youtube videót,és elszabadultak az indulatok.ettől a ponttól kezdve meg ami történt megtörtént,én el mertem menni burás találkozóra,és szemébe tudok nézni akárkinek aki a hátam mögött rólam információkat terjesztgetett.A mai este meg látom kezd alakulni,és ehhez nekem az égadta egy világon semmi de semmi közöm nincsen.(ja,és a hadd meséljek el egy sztorit,itt ahol lakom elmentem a könyvtárba,hogy olvasgassak,de megdöbbenésemre szülői felügyelet által blokkolva van a bura.hu portál ,nem elérhető gyerekek számára.Erről ennyit.
tisztázzuk már le azt,hogy 1 semmi közöm hozzá, bár sejtem kire gondolsz, de elárulom,hogy nincs péniszem...szóval innentől ne engem szexualizálj a hülyeségeiddel...
Du. nem tudtam belépni a Búrára. Mai infóm Krisztől az volt, ha ha minden jól alakul ma estére lesz kész. Valaki írta korábban, hogy már megy, valszeg egy ideig működött.
Rendben. De az""" időbeni elcsúszások miatt""" nem tudok jelezni. A tegnapi sok bóvlis, kamus szar is eltűnt.(mondjuk szerencsére). Ezért nem tudtam jelezni de akkor tárgytalan és köszi.