Úgy zajlik, hogy bekenik a kezedet tápláló kézkrémmel, jó bőven. Ezután olvasztott paraffinba kell nyújtsd a kezed, kétszer-háromszor. Aztán nylont húznak a kézre, majd pedig frottír zsákocskát. És kb. 20-30 percig így kell maradj. Nagyon-nagyon jó hatású, és olyan 1000-1500 között van egy kezelés.
Ja, és még egy. Tél van, hideg van, nem biztos, hogy a mosogatást nem bírja a kezed, lehet, hogy a hideget. Mindig hordjál kesztyűt. A legjobb a klasszikus, bélelt bőrkesztyű. Drága, de megéri. Csak vigyázz rá, hogy el ne hagyd :)
Én a Weleda homoktövis kézkrémére esküszöm. (Sanddorn Handcreme). Tényleg azonnal beszívódik, és finom narancsillatú is. Narancssárga színű, a DM-ekben lehet mostanság kapni 10 ml.-s mintában, érdemes kipróbálni.
Stokolan.Gépiparban dolgozóknak ajánlják,nagyon jó.Épp csak nem tudom,hol lehet venni.Nekünk a cég adta.Vagy a Tecsoban lehet venni egy kukoricacsíra kivonatot tartalmazó krémet.Magyar termék,egy pásztói cég csinálja,fehér alapon kék és sárga tubusban.A neve nem ugrik be.
Még sose írtam a velvetbe :) Anyu valami szilikonos krémre esküszik. Amúgy itt a szakirodalom: http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=70217&id=&step=0&page=2&bw=0