Az Indexes cikk alapján én sem látok benne zsidózást, viszont bunkóságot annál inkább. Megérdemel egy virtuális kupánvágást. Ha a Fidesz és az SZDSZ is zsidózásnak minősítette az esetet akkor ők is megérdemlnék ugyanazt.
Egyébként "tüzetesen" átolvasva az index-anyagot, az inkriminált hozzászólás szerintem sem volt zsidózó, így az ekként való interpretálása csupán ugyanolyan ócska antiszemitázás, mint amit például a MiniszterelnöK úr és csapata az utóbbi időben megengedett magának.
A kurucinfó nem jobboldali (hanem egy rakás szar), a szentkorona-rádió nem zsidózik, a demokratában igazad van, a Magyar Nemzet viszont max. csak áthallásosan.
Gondold végig a következőt: szerintem addig nem lesz béke az olajfák alatt, amíg antiszemitizmus kérdésében nem lesz itt közmegegyezés (ha úgy tetszik: közmegegyezés zsidók és nem zsidók között).
Nem tudom, hol élsz, de itt Mo.-n bizony szignifikánsan többet zsidózik a jobboldal, mint a bal. kuruc.info szentkoronaradio.com soroljam? Időnként a magyar nemzet, a demokrata, az utcai hőbörgéseket sem szélsőbalosok követik el jellemzően.
"Az antiszemitizmus nem politikai oldalfüggő, bár kétségkívül szignifikánsabban jelenik meg az egyik, mint a másik oldalon "
Nekem kétségeim vannak ezen sommás kijelentéssel: semmivel sem látok több zsidózást a jobboldalon, mint a balon. Mert valóban: "az antiszemitizmus nem politikai oldalfüggő".
Semmi, nem kötelező nekünk egyertértenünk. Egyébként szerintem Semjén hülyeséget csinált, amikor a zsidó értékeket az szdsz-en akarta számonkérni, de nem antiszemitizmusa okán követte el. Pont annyira volt tahó, mint ez a Döry.
Hogyne, már nem emlékszem, épp hol olvastam, de pl. a szocik kongresszusán is zsidózott egy jóízűt vmelyik küldött az szdsz kapcsán. Az antiszemitizmus nem politikai oldalfüggő, bár kétségkívül szignifikánsabban jelenik meg az egyik, mint a másik oldalon (ami egyébként logikus és semmi sátáni nincs benne, nyilván a jobboldalhoz közelebb áll a xenofób szélsőjobb, mint a balhoz).
Miféle mainstraim? Szerintem Semjén sem zsidózott a múltkor. Ez is mainstraim balos válasz? Ez kérlek alássan sem mainstraim, sem balos, hanem egy zsidó vélemény volt.
No de ez a barom nem zsidózott. Nem azt mondta, hogy azért nem érti Szabó a közállapotokat, mert zsidó. Még azt sem mondta, hogy azért, mert épp Izraelben élt. Annyit mondott, hogy nem érti, mert Izraelben élt, nem pedig Mo.-n. Élhetett volna ennyi erővel Grönlandon is...
Nem volt ebben az égvilágon semmiféle zsidózás. Ha Szabó mondjuk francia-magyar állampolgár lenne és Fr.o-ban élt volna tíz évet, akkor simán mindenki bunkózná Döryt, mert ez egy ritka bunkó beszólás volt, de senkinek sem jutna eszébe rasszizmust emlegetni. Nem zsidózott, nem emlegette negatív konnotációkkal a másik állampolgárságot, egyszerűen azt mondta, nem itt élt sokáig, fingja sincs a dolgokról, de az égvilágon ennek semmi köze ahhoz, hogy hol élt. Ez szimplán tahóság, nem rasszizmus vagy antiszemitizmus.