Keresés

Részletes keresés

Tzp Creative Commons License 2007.11.16 0 0 44
Az Indexes cikk alapján én sem látok benne zsidózást, viszont bunkóságot annál inkább. Megérdemel egy virtuális kupánvágást. Ha a Fidesz és az SZDSZ is zsidózásnak minősítette az esetet akkor ők is megérdemlnék ugyanazt.
Előzmény: Or Kán (-)
Psycho Dad Creative Commons License 2007.11.16 0 0 43

"Képviselő úr! Ön túl sokat tartózkodott Mexico-ban, ha itt nem tetszik el lehet menni Magyarországról!"

"Képviselő úr! Ön túl sokat tartózkodott Izlandon, ha itt nem tetszik el lehet menni Magyarországról!"

Hogy van ez? Izrael szent-tehén, már az ország nevét sem lehet kimondani, hogy ne vádolnának meg zsidózással???????????????

Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 42
Egyébként "tüzetesen" átolvasva az index-anyagot, az inkriminált hozzászólás szerintem sem volt zsidózó, így az ekként való interpretálása csupán ugyanolyan ócska antiszemitázás, mint amit például a MiniszterelnöK úr és csapata az utóbbi időben megengedett magának.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 41
Én mérő(üzem)mérnök vagyok.
Mindent megmérek magam körül. :))
Előzmény: Törölt nick (26)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 40
A kurucinfó nem jobboldali (hanem egy rakás szar), a szentkorona-rádió nem zsidózik, a demokratában igazad van, a Magyar Nemzet viszont max. csak áthallásosan.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (28)
Kalóz Jack Creative Commons License 2007.11.16 0 0 39
FASISZTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!!!!!!!!!!!!!!!
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 38
Pl. a fideszből.
Előzmény: hatgang (29)
Ceterum censeo.. Creative Commons License 2007.11.16 0 0 37
Halmozottan hátrányos.
Előzmény: molar (34)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 36
:)
Előzmény: molar (34)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 35
Mondjuk ez adottság kérdése.

Ha egyenletes eloszlás volna, feltehetőleg több lenne a jobboldal felé irányuló zsidózás is.

Amíg baloldalról zsidó körök jellemzően dísz-zsidózzák Deutshot és néhány társát, addig nincs igazi relevanciája a felvetésednek.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (28)
molar Creative Commons License 2007.11.16 0 0 34

Zsidesz? Orbán meg különben is Orsós.

Nehéz dolgok ezek.

Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 33

Féltem, hogy ezt mondod...:(

Gondold végig a következőt: szerintem addig nem lesz béke az olajfák alatt, amíg antiszemitizmus kérdésében nem lesz itt közmegegyezés (ha úgy tetszik: közmegegyezés zsidók és nem zsidók között).

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (30)
Ceterum censeo.. Creative Commons License 2007.11.16 0 0 31
Nem kell csodálkozni, '90-ben Kis Péterék átragasztották a Fidesz plakátokat Zsidesz szalaggal.
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 30
Hát gondolom, annak, aki ebben személyében érintett. :)
Előzmény: Or Kán (27)
hatgang Creative Commons License 2007.11.16 0 0 29
Oszt honnét repült az a csonttollú?
Előzmény: Or Kán (11)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 28
Nem tudom, hol élsz, de itt Mo.-n bizony szignifikánsan többet zsidózik a jobboldal, mint a bal.
kuruc.info
szentkoronaradio.com
soroljam?
Időnként a magyar nemzet, a demokrata, az utcai hőbörgéseket sem szélsőbalosok követik el jellemzően.
Előzmény: Or Kán (25)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 27
Persze, hogy nem kötelező. Kérdésemmel csak arra akartam utalni, hogy ha szerinted valami nem zsidózás, szerintem meg az, akkor kinek van igaza?
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (24)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 26
A multimétered zsidózásmérésre is alkalmas?:-)
Előzmény: Törölt nick (21)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 25

"Az antiszemitizmus nem politikai oldalfüggő, bár kétségkívül szignifikánsabban jelenik meg az egyik, mint a másik oldalon "

Nekem kétségeim vannak ezen sommás kijelentéssel: semmivel sem látok több zsidózást a jobboldalon, mint a balon. Mert valóban: "az antiszemitizmus nem politikai oldalfüggő".

"ami egyébként logikus"

Miért lenne?

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (23)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 24
Semmi, nem kötelező nekünk egyertértenünk. Egyébként szerintem Semjén hülyeséget csinált, amikor a zsidó értékeket az szdsz-en akarta számonkérni, de nem antiszemitizmusa okán követte el. Pont annyira volt tahó, mint ez a Döry.
Előzmény: Or Kán (22)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 23
Hogyne, már nem emlékszem, épp hol olvastam, de pl. a szocik kongresszusán is zsidózott egy jóízűt vmelyik küldött az szdsz kapcsán. Az antiszemitizmus nem politikai oldalfüggő, bár kétségkívül szignifikánsabban jelenik meg az egyik, mint a másik oldalon (ami egyébként logikus és semmi sátáni nincs benne, nyilván a jobboldalhoz közelebb áll a xenofób szélsőjobb, mint a balhoz).
Előzmény: Or Kán (20)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 22

"Szerintem Semjén sem zsidózott a múltkor."

Szerintem meg igen. Most akkor mi van?

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (19)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 21
A tahóságot zsidózásnak beállítani meg aljasság.

Aztán most lehet válogatni. :))
Egyébként szeintem sem zsidózás ez az esemény.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (18)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 20
Tudnál mondani akár csak egy példát arra, hogy szerinted balos ember zsidózott-e valaha is?
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (18)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 19
Miféle mainstraim? Szerintem Semjén sem zsidózott a múltkor. Ez is mainstraim balos válasz?
Ez kérlek alássan sem mainstraim, sem balos, hanem egy zsidó vélemény volt.
Előzmény: Or Kán (17)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 18
No de ez a barom nem zsidózott. Nem azt mondta, hogy azért nem érti Szabó a közállapotokat, mert zsidó. Még azt sem mondta, hogy azért, mert épp Izraelben élt. Annyit mondott, hogy nem érti, mert Izraelben élt, nem pedig Mo.-n. Élhetett volna ennyi erővel Grönlandon is...
Előzmény: Törölt nick (16)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 17
Bármibe lefogadtam volna, hogy ez lesz a balos mainstream válasz....:o)
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 16
Zsidózni önmagában is tahóság.
Nem két dolog.

most a fidesz is beállt a kórusba, ennyi
Eddig ki volt a kórusban?
Előzmény: Magic Horse (12)
Or Kán Creative Commons License 2007.11.16 0 0 15

"és most a fidesz is beállt a kórusba"

Na itt vagyon a kutya elhantolva...

Előzmény: Magic Horse (12)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2007.11.16 0 0 14
Nem volt ebben az égvilágon semmiféle zsidózás. Ha Szabó mondjuk francia-magyar állampolgár lenne és Fr.o-ban élt volna tíz évet, akkor simán mindenki bunkózná Döryt, mert ez egy ritka bunkó beszólás volt, de senkinek sem jutna eszébe rasszizmust emlegetni.
Nem zsidózott, nem emlegette negatív konnotációkkal a másik állampolgárságot, egyszerűen azt mondta, nem itt élt sokáig, fingja sincs a dolgokról, de az égvilágon ennek semmi köze ahhoz, hogy hol élt. Ez szimplán tahóság, nem rasszizmus vagy antiszemitizmus.
Előzmény: Or Kán (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!