Nem tudom mennyire aktív a fórum, de kellene nekem egy kis segítség. Ez a lambda szonda témával kapcsolatban ami nem annyira ritka. 1,6 benzin 16 szelepes 77 kw 2002 évjáratú a gép. Új kora óta nálunk van 60 ezer km van benne ténylegesen ritkán van használva. Egyet még gariban cseréltek benne most ismét hibát ír rá. Milyet lenne érdemes venni bele amivel bírná egy darabig? Eredeti 127 ezer ami nem annyira baráti ár. Esetleg valaki tudna segíteni milyet lenne érdemes venni bele ami nem egy ökör összeg?
Sziasztok. Egy kerdesem lenne h nem e fordult mar elo valamelykotokkel... Van regy 1. 6 os 8 szelepes boram. A hall jeladommal van a problema. Kilett mar cserelve de a problema nm szunt meg.. A kocsi indul de viszont hirtelen gaz adasnal erotlen. A jelado a jelet leadja viszont csak hibakodkent jelenik meg... Valaszotok elore is koszonom :p
Lenne egy problémám hátha tudtok segíteni. 1.6 Bora központija nem igazán működik. Jobb elsőről kulccsal lehet nyitni, csukni de a bal hátsó ajtó nem reagál semmire. Ekkor a vezető oldali a kulcs kihúzásáig csukva is marad, aztán kinyílik.
Kérdésem az volna hogy milyen rendszerrel működik, hol keressem a hiba forrását. Gyanúm az hogy a bal hátsó ajtónál van valami szétcsúszva ezért nem "zár" a kör. Ebből adódóan mennyire szívás leszedni az ajtókárpitot?
Vw Bora jobb első ajtót nem nyitja a központi zár, ha meghúzom a belső kilincset a pöcök feljön de nem marad úgy, már próbáltam kívülről is úgy hogy belülről húztuk a kilincset de semmi. Valószínűsítem a kp zár motor behalt az ajtóban de ahhoz hogy ki tudjam cserélni ki kéne szedni de nem tudom mert be van zárva. vw bora 2005 1.6 bcb
Vw Bora jobb első ajtót nem nyitja a központi zár, ha meghúzom a belső kilincset a pöcök feljön de nem marad úgy, már próbáltam kívülről is úgy hogy belülről húztuk a kilincset de semmi. Valószínűsítem a kp zár motor behalt az ajtóban de ahhoz hogy ki tudjam cserélni ki kéne szedni de nem tudom mert be van zárva. vw bora 2005 1.6 bcb
Ha jól láttam, már párszor előfordult téma, hogy lambdaszonda hibakódot ír több autó is. Sajnos nekem is. 2 éve cseréltem a sajátomba lambda szondát, ami a motor hátsó oldalán taláható és a kábel a tűzfal fele megy (tönkremehet ennyi idő alatt is?). Viszont nem tiszta, hogy csak ez az egy található az autón vagy van még egy ill. ez a felelős az megnövekedett fogyasztásomért ? Válaszotok előre is köszönöm!
A Borámban sajnos tönkrement a motor. A szerelő azt javasolta, hogy a csere lenne a költséghatékony megoldás. Érdeklődnék, valaki tud e használt AZD motoródú 1.6 16V-os motorrol vagy honnan lehetne szerezni, mert már régóta keresek de nem nagyon sikerül találni megfelelőt. Várom válaszotokat:).
Szia.Köszi ezt tudom.Müxik a rádióm csak ha kiveszem a kulcsot,nem kapcsol ki..És ha berakom a kulcsot nem kapcsol be.. akku saru levétele előtt jó volt.Most be és ki kell kapcsolni...
Sziasztok.Delta 6 rádióval lenne gondom/kérdésem.Aksi sarú levétele óta gyújtásnál nem kapcsol be a rádió(levételnél/kulcs kivételénél meg nem kapcsol ki..)Valakinek 5lete?Vagy be kell valamit állítani a rádión?(Ha igen mit is,és hogyan..)Köszi .Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.VW Bora 1.9 pdtdi üzemanyagszintjelzője egyik napról a másikra megadta magát.(?) A jelenség az,hogy kanyarban 2,3 osztásnyit lefelé megy,ami miatt fél tank gázolajnál is sípolni kezd,mintha üres lenne a tank.A tankba lévő jeladót kiszedtem,megtakarítottam amennyire lehetett.Esetleg valakinek valami tipp,hogy mi lehet még a hiba oka,esetleg típushiba e?Mindenképp tankjeladó csere a megoldás? Köszönöm.Szép estét!
Sziasztok segítséget kérnék bora azd 2002 full alap kézi ablak tükőr nincs klíma utólag be tudom e szerelni az el ablakot meg a tükröt elő van e készítve az oszlop alján a vezetékek. Köszönöm
Sziasztok van egy 2004es 1.4 16v klímás fehér kívül belül gyönyörű állapot viszont motorhibás legalábbis nincs kompresszio némelyik hengerbe, kérdésem az lenne h mennyit ér így ahogy van köszi
Ha van megfelelő szerszámod és némi műszaki érzéked, akkor a felújító készletet is választhatod! Útmutató: https://www.youtube.com/watch?v=YHPX8lEHFKs A homokszórás helyett a hosszan tartó drótkefézés is járható út.
Azért, azt tartsd szem előtt, hogy mégiscsak egy fékről van szó! Legjobb lenne szakira bízni a felújítást...
Tiszteletem!Tanácsot szeretnèk kèrni.Mit válasszak?Komplett utángyártott hátsó fèknyereg legyen vagy csak javítókèszlet?Hosszú távú megoldást szeretnèk.Ill.melyik gyártmányt?
Hello! Egy alapos váltó olaj csere megoldás lehet. Ha kopognak a szinkron györük, átlagban ki dobja a sebesegbol vagy fogaskerek faragás lehet. A váltó kulisszat kene meg takarítani, megszorozni. Váltótol az utasterig.
Szevasztok! Adott egy 1999-es Volkswagen Bora, 1.9 TDI. Kicsit szorulva jár a váltója. Úgy tudom, hogy ez típus betegsége. Mit kellene kicserélni a váltóban, hogy normálisan működjön?
Szia! Az teljesen normális jelenség. Az üzemanyag párlatok vezeti át rajta s szívja a motor. Ha az megszűnik akkor kuka s drága lesz. Idegesito, de annak úgy kell működnie.
Sziaszto az aktív szénszűrőről és bocsánat, ha butaságot kérdezek, de tudja valaki, hogy hogy kell levenni a tetejét?
Símán alányúlok és lepattintom csavarhúzóval? vagy ne? Bonyolultabb?
Ugyanis a 2 kis sárga körrel jelölt kis pöcök közül az egyiket már letörtem.
Mint ahogy korábban is beírtam, (és sokaknál is ismert jelenség) kattog, mint egy relé a beindítástól számított 3-4 perc után.
Valaki írta, hogy kitakarította és neki megszűnt. Én is ezt tervezném,mert nagyon zavar és kívülről hallva is tök gagyi, hogy kattog mint valami szétesni akaró tragacs.