Megfelelőnek találta brüsszeli tárgyalásán a schengeni övezetbe újonnan pályázó kilenc ország felkészültségét az EU schengeni előírások betartását ellenőrző munkacsoportja, így már csupán az Európa Parlament formális döntése szükséges belépésünkhöz. Információink szerint Magyarország kifejezetten jól szerepelt, és a nyugati határok már karácsony előtt formalitássá válnak.
"Nincs ebben semmi különös, a liberalizmus tényleg nem tipikusan proli vagy vidéki műfaj."
attol fugg mit ertesz videken,ha a falut akkor igaz de a videki nagyvarosokban azert a szadi pozicioi nem rosszak.Kanizsan pl a 2006-os onkormnyzatin is 10 szazalek felet voltak.Szegeden is eleg jok.
Cucilista környék, ne csodálkozz. Ott az szdsz legutóbb 3,87%- ot kapott, listán. Az operettnácik meg csak 2,3%- ot. Nincs ebben semmi különös, a liberalizmus tényleg nem tipikusan proli vagy vidéki műfaj.
fogalmam sincs; eddig Göteborgba megtanultam az utat, most eleve Stockolmba megyek, azt még nem is tudom, hogy ugyanúgy lesz-e, hogy leszállás után foglal hellyjegyet, azt az automatában kiváltom, szóval, ,ég csak azt tudom, hogy megint az ismeretlenbe megyek; mert göteborgban már otthonos voltam, reptérről busszal a pályaudvarra, na, most megint minden tök sötét lesz
első esetben sok országnak van több, másodikban minimum Izraelnek:)
tényleg:)) mi az hogy határőrizeti vízágyú?
ha vannak felnőtt emberek a közeledben, kérdezd meg őket, biztosan elmondják neked, hogyan szokták őrizni a határokat. a vízágyú meglehetősen elhanyagolható eszköznek számít esetünkben.
Több mint háromszáztizenötmillió forintba kerültek azok a vízágyúk, amelyeket a rendőrség vásárolt Izraelből. A Készenléti Rendőrséghez került új eszközöket a schengeni alapból finanszírozták.
Hajjaj, de még mennyit! A fél életem (vagy a kétharmad) "Magyarország felfedezésével" telt el. És nemcsak utazom, de sok helyen laktam is Magyarországon, amíg Budapestre keveredtem.
Mindenben megfelelunk, csak az €-nak nem...Az emlekeztet mikor a cigany lova megdoglik, es a cigany sajnalkozva mondja: Milyen kar, majdnem sikerult mar leszoknia az evesrol...
baccák meg; lejárt az útlevelem, de, dec. 20-ra van repülőjegyem, így kénytelen vagyok újat csináltatni! egy nap miatt; dec. 20-án még itthon és stockholmban is nem Scengeni folyosón kell átvergődnöm, jan. 3-án viszont mér a Schengeni folyosót próbálhatom ki