Erre nem a mai nap miatt van szükség, a mai nap által okozott kár megtérítésére megoldás lenne a csákányagyúak ellen indítandó, a városnak okozott kár megtérítésére irányuló per, ezzel életük végéig hasznos? (kényszer:-D) munkára kényszerülnének, amiben persze nem lenne sok köszönet.
A rendőrségnek nagyobb mozgástérre elsősorban ugyanezen idióták utcai harcára vonatkozóan kellene gyors, hatékony, fejberúgó lehetőség. Így legalább azon fideszesek már megúszhatnák az egyébként nem teljesen jogtalan verést, akik csak szimpatizánsként, az események okozta kéj hatására keverednének oda.
Mért is dörgölöd az orrom alá a riporterek elleni fellépést? Ezt helyeseltem volna? Azért kedvenceid, mert teccik neked, ami folyik. Fideszesként hivatalosan persze elítéled, de azért jólesik a rendbontás.
Egyet tudok érteni veled. Ha felszólít valakit a rendőr,hogy húzzon vissza a járdára,ne bóklászódjon már az úttesten,és nem engedelmeskedik,hát én bevágnám a rabmobilba szó nélkül. Ha meg gyújtogatna,hát hátba is lőném.Vagy lábon.Nem köll itt ennyit tökölni,meg rimánkodni. Ez a hírtévés izraeli vízágyúzás meg röhejes.Ha Csepel autó lenne,a barmai akkor is mondogatnák két percenként,hogy magyar vízágyúval spriccelgetik a magyar rendbontót?Kénsavat a vízágyúkba,lenne menten nagy futkározás.
Nem értek veled egyet. A rendőrségnek nem agresszívnek, hanem szakszerűnek kell lenni, kb. úgy, mint 22-e óta. Az ítélkezés nem az ő dolguk és nem is szabad, hogy az legyen. Egy agresszív rendőrség nem csak azokkal lépne fel törvénytelenül, akikkel szemben te szeretnéd.
Sőt, szívem szerint azt kívánnám, hogy aki "ártatlanul" izraelizett, annak pusztultak volna el a rokonai! De nem kívánom, ennél én nemesebb ember vagyok.
Te szerencsétlen!!! Kedvenceim? Kik? Mártírjaim? Hol? Miről beszéltek?! Én a tényekről írok. Az viszont igaz, hogy a hírtv pedig valóban gyalázatos ezzel az izraeli hangsúlyozással....
Lassan írom, hogy megértsd. Most úgy tudom (még?) nem gyújtogatnak, majd ha azt teszik, akkor kell lesöpörni kedvenceidet. Nem adtam utasítást a tv riportereinek lökdösésére, nagyokos. (Még a hírtv riportereinek lökdösésére sem, akik hangsúlyozzák, hogy a vízágyú izraeli. ISMÉTLEM, IZRAELI!!!!)
És ki gyújtogat most?! És a tévé riportereit miért kell lökdösni, alpári módon kezelni, pajzzsal tuszkolni? Előbb ezekre a kérdésekre válaszolj, nagyokos.
Babaarcú?Meg munkára kéne kényszeríteni a barátaimat?:-)))Becézgess csak. Miből gondolod,hogy engem kicsit is érdekel,hogy mi megy Bp.-n?A szar is onnan jön le ide vidékre,nem baj,ha ott is marad belőle.