Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 71
Bárki...
Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 70
Ki vezetett meg engem?
Előzmény: Törölt nick (67)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2007.10.22 0 0 69

5 ember sérült meg könnyebben. Ebből 3 újságíró.

Na, senkinek semmi tippje, hogy ki és miért vadászik az újságírókra?

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 68
"A demonstrálók autókból barikádot emeltek, de a rendőrök eltolták a kocsikat. Közben a tüntetők kocsikat és kukákat is felgyújtottak, de ezeket a vízágyúkkal eloltották. A tüntetők felgyújtottak egy vízágyút is egy molotov-koktéllal, de hamar eloltották. Elfogták és bilincsben vitték el Toroczkay Lászlót a Nagymező utcából - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója."

Rohadt szemétládák, remélem, hogy addig lesznek a sitten, amíg rájuk rohad a műanyag bilincs.
Előzmény: Karakaszalovics Ixa (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 67
te szegény.Téged is megvezetett? Ki van ez találva....
Előzmény: Törölt nick (64)
cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 66

Több, mint meglepő!

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 65
Jó mi?
Előzmény: cserép virág (62)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 64
Nagy erőlködésnek szarás a vége.
Előzmény: Törölt nick (58)
kaliba Creative Commons License 2007.10.22 0 0 63
Kóka is Gyurcsány is?!
Előzmény: Derek (47)
cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 62
Ez most Toroczkai mester rokonsága?
Előzmény: Törölt nick (51)
kaliba Creative Commons License 2007.10.22 0 0 61
Legalább tudnád, hogy kiről írsz véleményt, de kevered még az embereket is.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 60
Feri meg megyó szarkupac de nem mindegy.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 58

Toroczkai közpénzek közelében

Több mint egymilliárd forintos állami támogatást kapott 2000 óta az a közalapítvány, amelyet 1999-ben a szerb ellenzék pénzelésére hoztak létre, s amelyben rövid ideig az MTV-ostromnál elhíresült Toroczkai László is kurátori posztot kapott.

Néhány hónapra rá a külügyesek javaslatára az alapítványból tették ki, helyére a Vajdaságból származó Kisimre Ferenc újságírót ültették. "Nem szerették volna, ha az alapítvány Laci ügyei miatt kerül reflektorfénybe" - állítja Bartha. "Kilógtam a kuratóriumból a véleményemmel. Azt akartam, hogy az alapítvány az elején ne csak szerbeket, hanem vajdasági magyarokat vagy éppen muzulmán, albán szervezeteket is pénzeljen" - mondta távozása hátteréről Toroczkai. A kuratórium egyik, külügy által delegált tagja viszont komolyabb okról beszélt a HVG-nek: "felső diplomáciai körökben" később még az is komolyan felmerült, hogy Toroczkait valamelyik ellenérdekelt titkosszolgálat "fogja". Tevékenysége ugyanis a külügyesek szerint csak ártott a magyar diplomáciának. Toroczkai viszont úgy véli: ezek a sokszor éppen a jobboldal irányából érkező feltételezések csak arra jók, hogy őt kompromittálják, s a már amúgy is bizalmatlan "nemzeti érzésű köröket" bomlasszák.

mallon Creative Commons License 2007.10.22 0 0 57
"Könyörgöm, akasszuk fel!"
Diofa Szelleme Creative Commons License 2007.10.22 0 0 56

Azért ha belegondoltok ez már megint nagyon kis ügyes volt...

Az un. felkelésből az első órában kifogták a szelet azzal, hogy a  két önkéntes vezetőt azonnal lekapcsolták.

Mit csináljunk, ha félünk, hogy megbuktatják a politikai elitet?

- terjesszük azt, hogy náciveszély van meg különben is csak a futballhuligánok elégedtlenkednek ebben az országban

- egy az istennek se elkapható szélsőjobbos hírportálon hirdessünk forradalmat két ismert névvel

- a vezetők tűnjenek el már az első napon

- tömeg (ha van) magára marad (nincs vezető) szóval vagy el se megy 26-án vagy ha mégis jól be lehet gyűjteni a kemény magot.

- ezenközben atrocitáljuk a tudosítókat, külföldiek előnyben, hadd terjedjen a hír, hogy ez itt a csőcselék és kár ezzel bárkinek is foglalkozni, ami itt megy. Ez már a jövőre nézve is felment minket kínos kérdések vádja alól, ha rendkívüli intézkedésekre kerülne sor, vagy ezt-azt lekapcsolnának

- egyebekben meg hagyjuk a hatalmat működni, a többség úgyis népszavazni akar tavasszal, amivel megint nem változik semmi, de lesz időnk a reformokat végre hajtani és lenyúlni az eü. kasszát meg rekvirálni pár ingatlant amit azért zálogosítottak el, hogy az idei fűtést és brutális élelmiszer-árakat meg tudják fizetni.

kaliba Creative Commons License 2007.10.22 0 0 55
Na, ennyire vagy hiteles!:))))
cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 54
Semmi! Úgy be vagy rozsdásodva, hogy ide hallom a nyikorgásodat! Rémes!
Előzmény: Derek (50)
cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 53
Kérlek szépen, ne keverd össze a békés tüntetőket, ünneplőket,  - akiknek kilőtték a szemét- a garázda elemekkel.
Előzmény: Derek (44)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 51

Egyik dédnagyapja, Tutsek Gusztáv Vazul volt az 1956 utáni perek hírhedt bírája aki többek között Wittner Máriát is elitélte. Tutsek még a 30-as években elvált Toroczkai dédnagyanyjától és megtagadta gyermekeit. " Tutsek Gusztáv Vazul emiatt tabutéma volt a családomban, még a nagyanyám sem ismerte, hiszen az édesanyja egyedül nevelte fel. Tutsek Gusztáv a születésem előtt jó néhány évvel korábban Budapesten az általa vállalt család körében, az én őseimtől távol halt meg. Már felnőtt fejjel, 18 évesen, miután beléptem a MIÉP-be, tudtam meg, hogy ki volt valójában az egyik dédnagyapám." - vallja Toroczkai.[

Nős, egy lánya van. Felesége moldvai román származású

Derek Creative Commons License 2007.10.22 0 0 50

Na arra nekem semmi szukzsegem hogy meg veletlenul is azt gondold mint en,miert lenne az jo nekem?

Előzmény: cserép virág (45)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2007.10.22 0 0 49

Na, csak nem? :)

Őt is meg a Toroczkait is?  A legeleső nap, az események legelején? Miközben a megvezetett nép majd a hídra vonul blokádolni és esetleg nem sértetlenül távozik?

Miközben érdekes módon a futballhuligánoknak elkeresztelt egyedek a tudósítókra vadásznak most is?

Nahát-nahát. :)

Előzmény: Libera nos, Domine! (18)
Derek Creative Commons License 2007.10.22 0 0 47
Mindegy, ugyanaz a szarkupac mindketto
Előzmény: kaliba (41)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.22 0 0 46
Forradalom helyett szépségversenyen volt Toroczkai László nov. 4-én
  • Tbg
  • | 2006. 11. 07., 00:32 | Frissítve: 2006. november 7., kedd 10:34

Webszerkesztési és némi fordítói feladatot lát el a Miss Carpatica szépségverseny szervezésében a tévéostrom egyik főszereplőjeként elhíresült Toroczkai László, aki november 4-én nem az események középpontjában volt, hanem Mátyásföldön nézte a bikinis lányokat és egy 56-os képkiállítást az Erzsébetligeti Színházban.

h i r d e t é s

banner( 10019, 1203, 310, 232, 0, 0 )

A Velvet tudósítói ott voltak a szombati eseményen, ahol némi segítséggel kiszúrták a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetőjét, aki korábban - amikor még nem lehetett tudni, békésen zárul-e a megemlékezéssorozat - azt nyilatkozta, november 4-én Szegeden lesz.

...

"Délután leróttam tisztelemet a 301-es parcellánál, ezzel megtettem a kötelességemet" - nyilatkozta aznapi, privát 56-os programjáról a Kossuth téri tömeget a Szabadság térre vezető egykori szónok, aki vállalja, hogy részt vett az akkori eseményekben, de nem ő irányította őket, és mivel nem írta le élményeit, ahogy Tomcat vagy Budaházy, a rendőrök sem foglalkoztak vele.

"Akármit csinálok, mocskos provokátor vagyok." Toroczkai úgy látja, rászállt a média, amiért légből kapott dolgokat állítanak róla, és több összeesküvés-elmélet is provokátorként vagy a nemzetbiztonság embereként szerepelteti. Ezért már azon se lepődött meg, hogy egyes fórumokban legyávázták viselkedése miatt.

Toroczkai szavaiból kiderült, kiszállt az eseményekből, és így tett a HVIM is, ami tagságának csak egyötöde vett részt a november 4-ei, rendőri intézkedéstől mentes, békés szabad városi vonulásban, amit a Budaházy Baráti Kör indított útjára a Szabadság térről. Toroczkai egy időre kiszállt a forradalomból, mint mondta, Gyurcsányon látszik, hogy nem fog lemondani, annak meg nincs értelme, hogy patakvér folyjon az utcákon. ....

cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 45

Te akkor is lesüketdumázol, ha történetesen pontosan azt gondolom, amit te, pedig ez ritkán fordul elő velem!

Teljesen meg vagy háborodva!

Előzmény: Derek (36)
    Derek Creative Commons License 2007.10.22 0 0 44
    Mas is meguszta ,nemigen akarnak ma politikai okokbol pereket rendezni valami oknal fogva,talan ki tudod talalni miert.Egyszeruen ez az oka.
    Előzmény: cserép virág (39)
    kaliba Creative Commons License 2007.10.22 0 0 43
    .., de azért csak köpdöss!:))
    Előzmény: Derek (40)
    cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 42

De nem fogják el.

Az utóbbi időben hányszor nyilatkozott erről, arról, külföldön volt. Hogy lehet ez?

Előzmény: Derek (29)
    kaliba Creative Commons License 2007.10.22 0 0 41
    Dehogy mindegy! Toroczkait kevered Budaházyval, te kis szakértő!:))))
    Előzmény: Derek (40)
    Derek Creative Commons License 2007.10.22 0 0 40
    Jo akkor legyel boldog vele. Tokmindegy
    Előzmény: kaliba (38)
    cserép virág Creative Commons License 2007.10.22 0 0 39
    Én nem tudom ki ő, csak gondolkodom azon, hogy lehet, hogy ez az alak mindig megússza? Én soha egyetlen szóval nem mondtam, hogy a komcsik provokátora-ezt te mondod!
    Előzmény: Derek (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!