Keresés

Részletes keresés

sukinic Creative Commons License 2007.10.15 0 0 3

Akkor van időd alaposan utána nézni mindennnek. :-)

Tedd is meg, mert abban a hidegben másképpen működnek, vagy éppen nem , a dolgok. Egy konkrétum: -30 alatt én mindig halina csizmát húztam.

Előzmény: Karika1177 (-)
Yogi Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2
Hányan mennétek, milyen járművekkel, milyen útvonalon? Mennyi időt szántok az odajutásra és mennyit az ott-tartózkodásra? Hol szállnátok meg? Mit terveztek csinálni: túrák a környéken, vadászat, tudományos kutatás vagy "csak" egyszerű lébecolás? Voltál-e már nagyon hidegben nagyon sokáig, a megmelegedés reménye nélkül - magyarul biztos vagy-e abban, hogy kibírod?
Karika1177 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 1

meleg zoknit és napszemüveget természetesen viszek :-)

nem általánossábban kéreztem, hanem konkrétan: aki már volt -40ben, az meg tudja mondani, milyen cipőt viselt, milyen kabátot, ilyesmit. Na én pont ezekre vagyok kíváncsi.

Amúgy meg addig van még több mint egy év. Lehet , hogy beköltözöm a mélyhűtőládába akklimatizálódni.

Előzmény: Mr. 0 (0)
Mr. 0 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 0
0 esélyed van a túlélésre, ha még azt sem tudod mit vegyél fel. Maradj otthon inkább.
Karika1177 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 topiknyitó

Jövő télre szibériai túrát tervezünk.

Célként Jakutszkot tűztük ki, pontosan azért, mert ott a januári átlaghőmérséklet -40 fok körüli.

Volt már valaki hasonló körülmények közt, ilyesmi extrém hidegben huzamosabb ideig? Milyen ruhát, cipőt, kaját kell vinni, általában a tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Minden hozzászólást, véleményt köszönettel veszek!

üdv

K.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!