Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Jó ötlet lenne az utókornak elrakni (akát több) buszt is, mert pl. az 55-ös vagy a 66-os Ikarusból sincs túlkínálat. Egyet-kettőt látni, de nagyon elvétve. Pedig ezek visszahozták a vételárukat vastagon.
Más:
Melyik Ik.280-asok tartoztak ide régebben a 17-XX és a 18-XX tartományból? Egyik volt a 18-06, a többi nem ugrik be. Köszönöm!
1; Néhány gondololat azoknak, akik reagáltak a 13-53 esetére. (Azért most, mert nincs állandó internetem, és sok az egyéb dolgom.) Tekintve, hogy személyesen nem érintett az eset, így tényleg nincs hozzá közöm. Akár érinthetett is volna, ha azon a jobb oldali ülésen ülök, amelyik felett elsuhant a Fok-Gyem kijelző. Amíg 9800 ft. (vagy annál drágább) egy havi bérlet, addig meglehetősen nehezen "lapozok". Csak az Isteni csodának köszönhető, hogy senkinek nem trancsírozta szét az arcát. Így is "jó" híre van a BKV-nak, ez már csak hab lett volna a torta tetején. Arról nem is beszélve, hogy ha én kocsimról lett volna szó, akkor azt munkahelyi kötelességből rakták volna vissza, nem 2 doboz sörért. Végül annyit a végére, hogy nem értem, mitől volt lényeges, 2-3 havonta bejárok a garázsba meginni egy 70 ft.-os kávét. Mert már nem viszi be a pereputyát, ugye? Nah, erről ennyit.
2; Kíváncsian várom a viszonylatokkal kapcsolatos változtatásokat. A változatosság gyönyöködtet. DE! Ami jól mutat az íróasztalon, az nem biztos, hogy a gyakorlatban is jól működik. Készült-e vajon hatástanulmány, az újpalotai végállomás elfogja-e bírni azt a hatalmas forgalmat, ami ott zajlik majd? Már most is nehézkes az élet arra felé, még akkor is, ha nincs gelkára váró kocsi. Ha abba a rendszerbe akár csak 2 kocsi félre áll, a többiek a piacnál "pakolnak".
A "Róna utca" megállóhelyet is roppant fontos átnevezni, hadd csavarjanak még egyet az amúgy sem egyszerű történeten.
Az udvaron négy 435-s áll egymás mellett teljesen szétszedett állapotban. Az egyik szélső a 05-54. Melyik a másik három? A középső kettőnek a rendszáma is fenn van még, csak nem tudtam leolvasni. Esetleg, ha valaki a sorrendet is megmondaná az remek lenne. Köszönöm!