De, de, mindenképpen! :-)) Vártam is, hogy benne lesz, úgy rémlik, a kandallós részen kívül csak ez az egy jelenet volt vele a könyvben, igazán beletehették volna, pár perc az egész. De aztán csalódnom kellett, mikor megtudtam, hogy "felparázslik" és ennyi, ráadásul, egyetértek, elég ratyi módon :-(
Igaz, hogy ez HP3, de azért barlangnak barlang :-))
Igen, a TS-ben igazad van. Az, hogy egyszer megjelenik a Tűzben, miközben Harry meg mennyit foglalkozik vele... :S Meg mondjuk nekem a Hopp-beszélgetés megjelenítése sem tetszett... Szerintem nem volt jó úgy, hogy a parázs felvette a fej alakját, de ezt aztán hálistennek átvariálták úgy, ahogy kell (már csak a tűz színének kellett volna zöldnek lennie, de mindegy :)) Az a jelenet viszont, amikor a Roxmorts melletti barlangban találkozik a trió Siriusszal, na az nekem azért hiányzott. Mekkora duma lett volna már a filmben is (mert szerintem ez a könyvben is csúcs), amikor a suliba visszafelé menet Ron mondja: "Szegény, Szipák! Nagyon szerethet téged Harry, szörnyű lehet patkányon tengődni." Nem? :)))
Igen, olvastam, de csak egész nyugodtan :-))) Én úgy vagyok a Főnix Rendjével, hogy mikor moziban láttam, meg még utána itthon 1-2-szer, akkor tetszett, de minél többet látom, annál kevésbé élmény (na, jó a Siriusos részek továbbra is ;-P). Viszont a HP3, mint film még mindig a szívem csücske valamiért. De én szeretem a "szétesett" Siriust is :-))) A Serleg is egész jó, Gary/Sirius szempontjából viszont gyalázatos, úgyhogy arra kissé megorroltam :-))
(a szavazatot elfogadja, csak valamilyen fura oknál fogva frissítés után mutatja...)
Sokszor és sokhelyen kifejtettem már ezirányú véleményemet (talán ennek a topiknak az elején is valahol :)), és nekem -Gary Oldman és Sirius összefüggésben- magasan a Főnix Rendje. :) Ha nem találod meg a kifejtésem szívesen elmondom mégegyszer. ;))) (Egyébként hiába szavaztam erre, nem vette a lapod...)
Én meg se vettem a dvd-t. Várok egy jobb kiadást :-P (valszeg hiába). De elég bosszantó, hogy mennyit szórakoztatták őket a koreográfiával, aztán a filmben szinte semmi nem maradt ebből, csak összecsapták az egészet.
Hátööö... egyik sem? :-))) (szegény Dan, hiába, Gary a nőket szereti, ezt többször is bizonyította :-D )
Igen, állati jót párbajoztak, valami 15 percen keresztül a Főnix film forgatásakor. Vártam is, hogy majd jól benne lesz a kihagyott jelenetekben a DVD, de persze fityisz az orromra, az volt benne. Hehe, az ff milyen műfajban? :) Harry/Sirius, vagy Daniel/Gary - jáááááááááájjj...
Ezt így, ebben a verzióban szívesen megnézném :-DDD
Ja, Jasonnel biztos jól elvoltak a forgatáson :-D Dan Radcliffe-nek meg hiányzik Gary. A legújabb Total Film magazinból:
Much as he enjoyed mucking about with Gambon, Radcliffe missed another of the series' father figure - Gary Oldman, whose Sirius Black bit the bullet in Order Of The Phoenix. "It was sad to do the first film without Gary," he sighs. "He was a bit of a mentor who let me know when I was crap and when I was good. Actors aren't always the most generous, so when someone like him said 'That was really good,' to a young actor like me, it was amazing. So I kind of missed that."
Laza a csávó, de nagyon, ezt bírom. (Ilyennek tűnik nekem Jason Isaacs is. :D)
Én a hsz.-ek közt még azt is bírtam, amikor írja egy nő, hogy ez a jó színész ismérve, hogy nem lehet felismerni, és bármit el tud játszani, ilyen az ő számára Will Smith is (???? ízlések és pofonok...), mire a férje erre azt mondta, hogy nem szívem, mert Will Smith valamit el tud játszani jól, de Gary Oldman az aki Will Smith bőrébe bújva is el tud játszani jól egy szerepet... (nagyjából ez volt. :))
:-DD Ez nagyon igaz... sokan képtelenek beazonosítani. A másik meg: "OMG... nem is tudtam, hogy angol!" :-))
De ez is aranyos volt, Gary mondta nemrég egy interjúban :-)))
"I'll tell you something," Oldman adds. "There's a whole new generation that doesn't know me as a bad guy. A couple of weeks ago I went camping with my kids, and I ran into my dentist. I knew his son was obsessed with Sirius Black, so I went over to meet him. "It was getting dark," he continues. "I walked over and said, 'Hello, mate, I'm Sirius Black.' The blood drained from his face. He was completely gobsmacked. But then a kid sitting near him said, 'No you're not. You're Commissioner Gordon.'