Elcserélném Moldova György Kádárról írt könyvét a Tűzoltós riport könyvére. Egy keveset (pár száz Ft) esetleg ráfizetek. Ajánlatokat ide kérem: herkules52@gmail.com
Ha valakit érdekel régi PAJTÁS valamint ÉLET ÉS TUDOMÁNY 1978-85 ig könyvbe kötve kitünő állapotban 1500 FT barabáron az kérem irjon egy mailt: tibcsii77@gmail.com
Jókai Mór válogatott művei..... Nekem 1-35-ig van meg.Most talán a negyvenvalahányadik részt árusitják a boltokban vagy ahol éppen lehet kapni.50-ig biztos megy vagy még tovább.
Tehát nálam 1-35-ig van nem tovább!Ez eladó és egyben. Az árra ajánlatokat várok. Postázni tudom ha kell.
Révai Új lexikona majdnem az összes. Sajnos az 5. és 19. az hiányzik,de szinte bárhol beszerezhető. A könyvek újak és szinte ki sem voltak nyitva. Postázás csak 2-3 csomagba lehetséges és költséges megoldás! Nagyon nehéz egyszerre! Hát azt hiszem inkább ajánlatokat várok az árral kapcsolatban....
Szabó Magda könyvek. 1000 forint /db,de egyben szeretném eladni ha lehet. 20 kötet van meg illetve A szemlélők az kétszer,de a másodikat ingyen oda adom ha elmegy egyszerre!A könyvek sosem voltak elolvasva.Újak csak kicsit talán poros a tetejük mivel polcon vannak. Postázás megoldható! Ha elviszed egyszerre talán engedek ma 20-ból!
Sziasztok! Eladó körülbelül ötszáz kötet vegyes műfajú könyv egyben, jelképes 10.000 forintos áron. Fényképek itt: http://picasaweb.google.com/xszabotamasx/KonyvekEsCdK?feat=directlink Eladó továbbá a Galaktika néhány száma, bakelit és CD lemezek és térképek, megegyezés szerinti áron.
Érdeklődni az xszabotamasx kukac gmail pont com címen lehet. Köszönöm a figyelmet.
Keresem a következő könyveket:
Jodi Picoult Szívtől szívig
Sheila O’Flanagan megint egyedül
Fannie Flagg Érdemes élni
Mautner Zsófia Chili
Nina Stein Katalin gyermekei
Karen Rose Halj meg értem
Lesley Pearse Titok
Dorothy Koomson Barátnőm kislánya
Cserélem, vagy eladom:
Katherine Stone- Ígéretek
Katherine Stone- Hamis csillogás
Katherine Stone- Magányos szív
Katherine Stone- Maradj velem
Katherine Stone- Vágyak
Pamela Anderson- Sztár
Frank Schatzin Raj
Rushdie Az éjfél gyermekei
Candace Bushnell Rúzs és New York
Sandra Brown A győzelem mámora
Nora Roberts Bűbájosok
Carole Jackson Arcfestési kalauz
Összefoglaló feladatgyűjtemény matematikából Matematika I-IV. Kovács-Takács-Takács: Analízis Bényei: 33 matematikai feladatsorozat felvételizőknek Terebess Gábor: Folyik a híd (Zen/csan buddhista anekdotakincs) Diák Murphy Műszaki rajz Isaac Asimov: Az alapítvány pereme 1-2. Alapítvány és birodalom Második Alapítvány
Írj árat és vidd, a bevételből két cicát és egy kutyát segítek.
Van jópár eladó könyvem, remélem nem gond ha meghirdetem itt:
500 Ft/db Zoe Jenny: Virágporszoba (Ulpius) Eugenie Rico: Szomorú szeretők (Ulpius) Robert M. Pirsig: A zen és a motorkerékpár ápolás művészete Zombai István: Lovagok és lovagrendek Kísérleti fizika I-II-III. Malgorzata Musierowicz: A hazudozó Marco Polo utazásai Philip K. Dick: Ubik Robert Sheckley: A státuszcivilizáció Lőrincz L. László: Hosszú szafári C. S. Lewis: A csendes bolygó Clifford Simak: A város Frank Herbert: Dosadi kísérlet Ira Levin: Sliver
Angol nyelvű 500 Ft/db Bruce Sterling: Globalhead Michael Baisden: Men cry in the dark Lisa Cach: Dating without novocaine Terry McMillan: Disappearing Acts Patricia Scanlan: City Girl Nancy Price: Sleeping with the enemy
Angol nyelvű 700 Ft/db Edith Wharton: The age of innocence Blanchard - Wagham: Mission Possible
1000 Ft/db Werner Lansburgh: Drága New-See! Headway English Intermediate Horst Fischer-Uhlig: Tetőtér-beépítések Kószó József: Lakás a tetőtérben Terry Pratchett: Sofőrök (Korongvilág sorozat szerzője) Úton a modern fizikához Angol nyelvű: Thinking about the baby
2500 Ft/db Pannonart: Angol üzleti levelezés
Van még jópár Nemere sci-fi, a teljes Asimov Alapítvány sorozat, ezekre mondjatok ti árat, kérésre küldök listát. Pár hetes angol nyelvű OK, Marie Claire, Glamour, Allure magazinok.
Eredeti amerikai dvd: Matrix, Lord of the Rings 900 Ft/db
Átvehető Budán vagy posta, több vásárlása esetén alkuképes vagyok, cserélek is mese diafilmre, angol nyelvű magazinokra, más könyvekre, esetleg másra is.
Sziasztok! Eladom pár könyvem: Darren Shan: 1,2,3,6,8,9,10,12 darabonként 900Ft Raoul Renier: A szellemlátó 500ft Terry Brooks: Star Wars , Baljós Árnyak 500ft George R. R. Martin: Lázálom 600ft Laurence Gardner: A gyűrűk urai 2000ft Érdeklődni: vampiroska2"kukac"gmail.com
Eddig minden nap néztem a fórumot, pont tegnap nem volt időm. Remélem nem vártál az üvegesnél. Megadom az e-mailem: kocsis-agi@freemail.hu és a számom: 06-20-9609-513 ha hívsz és elküldöd a számod, visszahívlak, hogy hol adjam oda kabaré könyvet.
Bocsi, hogy csak most, bevallom hősiesen kiment a fejemből:( Ha még aktuális, jöhet a kabaré. Én hétfőn Fehérvári útnál, pontosabban a Kondorosi uszinál van egy üveges, ott leszek, ha jó neked valahol a közelben, az félúton lenne. Viszont nem tudom meddig dolgozol stb. Mikor, hol lenne jó a környéken?
Sziasztok ELADÓ Harry Potter könyvek:Harry P. és a bölcsek köve 1000Ft,Harry P. és az azkabani fogoly 1000FT,Harry P. és a titkok kamrája 1000Ft,Harry P. és a tűz serlege 1900Ft,Harry P. és a főnix rendje 3000Ft.egyben 7000Ft-ért elvihető!Érd:0630_4215120,komaromierika@freemail.hu!köszi,Erika!
hA NEM SOS, AKKOR MEGKÉRDEZEM A FIAM IS, MOST 1-2 NAPIG NINCS ITTHON. vÉGÜL IS MIND1, VALAMIT MAJD KIVÁLASZTUNK. éN RÉSZEMRŐL:hOFI Bocs, nem néztem és fordítva ütöttem a kis-nagy betűket:)
Ha találsz a könyvek közt amit küldök,jót érte tudok menni dél budára. Postázni is tudsz a munkahelyem a 12. kerületben van.
Össze írtam egy pár könyvet: Rádió kabaré- Válogatás- Hofi Géza- Gondolkodás idő nincs részlet, 1976., - Hofi Géza- tiszta örültek háza 1980-1981 Robin Cook: Agy Robin Cook: Kóma Robin Cook: Agymosás Szilvási Lajos: Egymás szemében Alan Dean Foster: A nyolcadik utas a halál Ingmar Bergman: Laterna Magica William Kotzwinkle: E. T. földönkívüli Leyer Richard- szabó Julianna: A kungfu királya Bruce Lee és a Jeet Kune do G. Hajnóczy Rózsa: Bengáli tűz Jack London: Aranyásók Alaszkában, Kriterion Jack London: Martin Éden terry Brooks: Hook Nick Carter:Fekete dominó sárga rózsával Nick Carter:A legnagyobb ékszertolvaj Nick Carter:A titokzatos fojtogatók Nemere István: Holtak harca- játszma tízmilliárdért Nemere István: Senkinek se nyiss ajtót!
Dedikált Szabó Magda kötetet cserélnék dedikált József Attila kötetre. Tudom ,ez igy nevetségesnek hangzik,de nincs egymillió forintom egy ilyen mérvű relikviára. Érdeklődni: sas1214@freemail.hu
Eladnám Readers Digest könyveimet. Van közte válogatott sorozatoktól a Nagy világatlaszig minden. Némelyik még fóliázva, viszont a válogatott sorozatoknak és kidobtam a papirborítóit mert így mutatott szépen a polcon.
Költözés miatt sürgős lenne, árban megegyezünk. Nagyon szép állapot.