Keresés

Részletes keresés

socr Creative Commons License 2007.09.07 0 0 23

Szerintem ezzel a Fletó gyerekkel tényleg van valami gebasz...:)

Vagy ez valami új tematizálási kísérlet? Azt hiszem nagyon hülyének vagyunk nézve!

mammamija Creative Commons License 2007.09.07 0 0 22

Nekem Vikkancs nem ér egy topiknyitást sem.

Amúgy pedig, ha valaki "szerint" új rendet mondott Gyurcsány, az az ő baja.
A Fidesz "szerint" válságstáb volt Tapolcán.

Gyurcsány pedig ezt mondta szó "szerint"

Rendet kell teremteni, és azt követelni magunktól és másoktól is. Biztos vagyok benne, hogy Magyarország megérti ennek fontosságát és a túlnyomó többség azt mondja, a rend teremt olyan biztonságot és kiszámíthatóságot, amelyben könnyebb lesz élni - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc..

lehet lovagolni a szavakon.

Szerintem.

Előzmény: corydallos (17)
PBGI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 21

Nem, nem!

Most jön egy fél év VITA!

Aztán kezdődhet a kormányzás.

Legalábbis ezt mondta a sajtótájékoztatóján GyF.

Két kérdés:

1) Miért a ciklus harmadánál kell elkezdeni vitázni (ott az egekig magasztalt kormányprogram??? - ja, hogy nem tudják, hogy mit kellene csinálni...)

2) Kivel akar erről vitázni???

Előzmény: oramester (20)
oramester Creative Commons License 2007.09.07 0 0 20
Európa terv, Új Magyarország, Új Rend....

valahogy Ferencék vonzódnak ezekhez a nevekhez...
jobb lenne, ha inkább az országot irányítanék és nem programokat fabrikálnának....
főleg olyat nem, amit korábban a 2VH alatt használtak.
corydallos Creative Commons License 2007.09.07 0 0 19
No, rá mertél már kattintani a 14.-ben lévő linkre? Vagy odáig már nem terjed a mersz, csak némi névtelen bárdolatlankodásra?
Előzmény: Don Alfonso (15)
PBGI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 18
Az utolsó mondat végén felkiáltójel van...
Előzmény: Don Alfonso (12)
corydallos Creative Commons License 2007.09.07 0 0 17
Nyilván te nyitottál, és fel is fedezted "Vikkancsban" a nácit. Most miért nem nyitottál?
Előzmény: mammamija (13)
PBGI Creative Commons License 2007.09.07 0 0 16

Izé, másfél éve volt a választás.

Nem most kellene a kormányprogramot megcsinálni...

Előzmény: corydallos (-)
Don Alfonso Creative Commons License 2007.09.07 0 0 15
De egy kötözködőnek sem muszáj analfabétának lenni.
Előzmény: mammamija (13)
corydallos Creative Commons License 2007.09.07 0 0 14

Mindig bámulattal tölt el az, amikor valaki mindenféle ismeretek hiányában, ám annál magabiztosabban közöl ezt-azt, általában butaságot:

New Order (Neue Ordnung)

mammamija Creative Commons License 2007.09.07 0 0 13
De amikor olyan jó mindenbe belekötni....

(Nem tudom Vikkancs "életterezésénél" nyitott e topikot a t. fórumlakó?)
Don Alfonso Creative Commons License 2007.09.07 0 0 12
Nem kell ide dekódoló. A "neue Ordnung" kifejezés nem kapcsolódik Hitlerhez, a nácizmushoz vagy a vészkorszakhoz. Csak te buta vagy és tudatlan. Vagy hazudsz. Esetleg szopni jársz ide.
Előzmény: corydallos (9)
mammamija Creative Commons License 2007.09.07 0 0 11
...."Rendet kell teremteni, és azt követelni magunktól és másoktól is. Biztos vagyok benne, hogy Magyarország megérti ennek fontosságát és a túlnyomó többség azt mondja, a rend teremt olyan biztonságot és kiszámíthatóságot, amelyben könnyebb lesz élni - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc....
mammamija Creative Commons License 2007.09.07 0 0 10
Budapest, 2007. szeptember 7., péntek (MTI) - Egy Szálasit éltető és zsidóellenes jelszavakat kiabáló bőrfejű zaklatta péntek délután az utasokat a budapesti metró egyik szerelvényén - tájékoztatta a távirati irodát egy szemtanú, aki a történtekről bejelentést tett a metró Déli pályaudvari végállomásán. A BKV szóvivője a történteket nem tudta megerősíteni.
A hosszú fekete bőrkabátot, magas szárú, fekete fűzős bakancsot viselő bőrfejű a Keleti pályaudvaron szállt be délután fél négy körül a metrószerelvénybe, ahol azonnal rátámadt egy jól öltözött ázsiai kinézetű férfira. "Te idegen vagy, takarodj innen" - kiáltotta és az inzultált utas jobbnak látta, ha rögtön kiszáll a kocsiból.
A bőrfejű ezt követően egészen a Déli pályaudvarig kiabálta széles karlendítésekkel kisérve, hogy éljen Szálasi! "Aki zsidó, szálljon le" - tette hozzá időnként.
Az utasok közül senki nem mert szólni, mindössze egy férfi jegyezte meg félhangosan, hogy értesíteni kellene a rendőröket.

"Én is csak azt mertem megtenni, hogy a Déli pályaudvari végállomáson értesítettem az információt a történtekről" - mondta el az MTI-nek a magát megnevezni nem akaró szemtanú. Hozzátette: az információn dolgozó BKV-alkalmazott közölte vele, hogy a társaságnak nincs elég embere ahhoz, hogy a járatokon ellenőrizni tudják a rendet.
Kiricsi Karola, a BKV szóvivője az MTI-nek azt mondta: nem tudja megerősíteni, hogy volt-e ilyen esetről bejelentés a metró Déli pályaudvari végállomásán
corydallos Creative Commons License 2007.09.07 0 0 9

Állítólag nálunk különösen érzékenyek az emberek az olyan jelenségekre, amelyek a vészkorszakot és az ordas eszméket idézik. A piros-fehér csíkos zászlót egyesek szerint kizárólag a magyar nácik zászlójának utánérzéseként lehet értelmezni, akkor is, ha az nácik piros-fehér csíkosa nagyon nem olyan volt mint a mostanság előkerült piros-fehér csíkos (ami viszont pont olyan mint a nagyon régi piros-fehér csíkos, de erre a nagyon régire nem lehet asszociálni, akkor sem, ha egy az egyben olyan, mint a mostani.)

Szóval várnék néhány gyakorlott dekódolót ide, de látom, hiába.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 8

Bocs!

De ismétlés a tudás anyukája.

:-)

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 7

Nekem már akkor gyanús volt a Ferenc testvér, amikor azt szajkózta, hogy "Van egy ember, van egy program, van egy ország"

(Ein Volk. Ein Reich. Ein Führer)

urál Creative Commons License 2007.09.07 0 0 6

Az antifasiszta küzdelem célja: csak egy PÁRT maradhat!

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 5
Egypártrend:))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (3)
nitwit Creative Commons License 2007.09.07 0 0 4
Nem tudom, talán el kéne határolódni tőle. :-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 3
No meg egy párt:)))))
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2
Egy ország, egy ember, egy program, egy rend. Az új:)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.09.07 0 0 1
((00rbán))
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.07 0 0 0
gyurcs0tány
corydallos Creative Commons License 2007.09.07 0 0 topiknyitó
Gyurcsány Ferenc ma azt nyilatkozta, hogy új rendre van szükség Magyarországon. Nem hittem a fülemnek. Új rend? Ezekben a nácizmus fenyegetésétől terhelt időkben Gyurcsány Ferenc új renddel jön elő? Nem kell különösebben képzett dekódolónak lenni, hogy tudja az ember, hogy az Új Rend politikáját a nácik, az Hitler és az NSDAP hirdette meg Németországban. Jövőképük neve volt az Új Rend, a Neue Ordnung. Ha ma rákeres az ember a Google-on, az „új rend” frázisra, rögtön náci és nácizmussal foglalkozó oldalak jönnek be.

Mit akar itt Gyurcsány Ferenc amikor Hitlerék kedvenc programnevét választja a maga jövőképének elnevezéséül?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!