Gyurcsány Ferenc ma azt nyilatkozta, hogy új rendre van szükség Magyarországon. Nem hittem a fülemnek. Új rend? Ezekben a nácizmus fenyegetésétől terhelt időkben Gyurcsány Ferenc új renddel jön elő? Nem kell különösebben képzett dekódolónak lenni, hogy tudja az ember, hogy az Új Rend politikáját a nácik, az Hitler és az NSDAP hirdette meg Németországban. Jövőképük neve volt az Új Rend, a Neue Ordnung. Ha ma rákeres az ember a Google-on, az „új rend” frázisra, rögtön náci és nácizmussal foglalkozó oldalak jönnek be.
Mit akar itt Gyurcsány Ferenc amikor Hitlerék kedvenc programnevét választja a maga jövőképének elnevezéséül?
Amúgy pedig, ha valaki "szerint" új rendet mondott Gyurcsány, az az ő baja. A Fidesz "szerint" válságstáb volt Tapolcán.
Gyurcsány pedig ezt mondta szó "szerint"
Rendet kell teremteni,és azt követelni magunktól és másoktól is. Biztos vagyok benne, hogy Magyarország megérti ennek fontosságát és a túlnyomó többség azt mondja, a rend teremt olyan biztonságot és kiszámíthatóságot, amelyben könnyebb lesz élni - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc..
valahogy Ferencék vonzódnak ezekhez a nevekhez... jobb lenne, ha inkább az országot irányítanék és nem programokat fabrikálnának.... főleg olyat nem, amit korábban a 2VH alatt használtak.
Nem kell ide dekódoló. A "neue Ordnung" kifejezés nem kapcsolódik Hitlerhez, a nácizmushoz vagy a vészkorszakhoz. Csak te buta vagy és tudatlan. Vagy hazudsz. Esetleg szopni jársz ide.
...."Rendet kell teremteni, és azt követelni magunktól és másoktól is. Biztos vagyok benne, hogy Magyarország megérti ennek fontosságát és a túlnyomó többség azt mondja, a rend teremt olyan biztonságot és kiszámíthatóságot, amelyben könnyebblesz élni - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc....
Budapest, 2007. szeptember 7., péntek (MTI) - Egy Szálasit éltető és zsidóellenes jelszavakat kiabáló bőrfejű zaklatta péntek délután az utasokat a budapesti metró egyik szerelvényén - tájékoztatta a távirati irodát egy szemtanú, aki a történtekről bejelentést tett a metró Déli pályaudvari végállomásán. A BKV szóvivője a történteket nem tudta megerősíteni. A hosszú fekete bőrkabátot, magas szárú, fekete fűzős bakancsot viselő bőrfejű a Keleti pályaudvaron szállt be délután fél négy körül a metrószerelvénybe, ahol azonnal rátámadt egy jól öltözött ázsiai kinézetű férfira. "Te idegen vagy, takarodj innen" - kiáltotta és az inzultált utas jobbnak látta, ha rögtön kiszáll a kocsiból. A bőrfejű ezt követően egészen a Déli pályaudvarig kiabálta széles karlendítésekkel kisérve, hogy éljen Szálasi! "Aki zsidó, szálljon le" - tette hozzá időnként. Az utasok közül senki nem mert szólni, mindössze egy férfi jegyezte meg félhangosan, hogy értesíteni kellene a rendőröket. "Én is csak azt mertem megtenni, hogy a Déli pályaudvari végállomáson értesítettem az információt a történtekről" - mondta el az MTI-nek a magát megnevezni nem akaró szemtanú. Hozzátette: az információn dolgozó BKV-alkalmazott közölte vele, hogy a társaságnak nincs elég embere ahhoz, hogy a járatokon ellenőrizni tudják a rendet. Kiricsi Karola, a BKV szóvivője az MTI-nek azt mondta: nem tudja megerősíteni, hogy volt-e ilyen esetről bejelentés a metró Déli pályaudvari végállomásán
Állítólag nálunk különösen érzékenyek az emberek az olyan jelenségekre, amelyek a vészkorszakot és az ordas eszméket idézik. A piros-fehér csíkos zászlót egyesek szerint kizárólag a magyar nácik zászlójának utánérzéseként lehet értelmezni, akkor is, ha az nácik piros-fehér csíkosa nagyon nem olyan volt mint a mostanság előkerült piros-fehér csíkos (ami viszont pont olyan mint a nagyon régi piros-fehér csíkos, de erre a nagyon régire nem lehet asszociálni, akkor sem, ha egy az egyben olyan, mint a mostani.)
Szóval várnék néhány gyakorlott dekódolót ide, de látom, hiába.
Gyurcsány Ferenc ma azt nyilatkozta, hogy új rendre van szükség Magyarországon. Nem hittem a fülemnek. Új rend? Ezekben a nácizmus fenyegetésétől terhelt időkben Gyurcsány Ferenc új renddel jön elő? Nem kell különösebben képzett dekódolónak lenni, hogy tudja az ember, hogy az Új Rend politikáját a nácik, az Hitler és az NSDAP hirdette meg Németországban. Jövőképük neve volt az Új Rend, a Neue Ordnung. Ha ma rákeres az ember a Google-on, az „új rend” frázisra, rögtön náci és nácizmussal foglalkozó oldalak jönnek be.
Mit akar itt Gyurcsány Ferenc amikor Hitlerék kedvenc programnevét választja a maga jövőképének elnevezéséül?