Felháborodva olvastam az alábbi híreket, ezért felhívtam a szervezőirodát, ahol a következő tájékoztatást kaptam. Megerősítették, hogy a játék valóban most csak 1 hetes lesz, és első körben 36 ember kerül kiértesítésre, ennyire van idő a műsortervben. Az összesen kiválasztott több, mint 300 embert talonban tartják, és ha majd lesz tavasszal újra, akkor már nem lesz új casting, hanem a kimaradt embereket fogják behívni. Hát ennyi, de azért ennek igazán nem örülök.
Ok, köszi, most már az Origó is megírta, hogy egy hét lesz. Nagyon sajnálom. Pedig a Pókerarcot sokkal szívesebben nézném, mint a Cápákat (amit nem nézek).
Így van,szept.7-től telefonálnak azoknak,akik bekerültek,még válogatnak a felvételek alapján,valóban október elejétől indul a Pókerarc,és szept végétől majd minden nap egy héten át menni kell...
A szavak látszólag a magyar nyelvből valók, de a mondatok és pláne a központozás... valami obskúrus egyenlítői törzs kommunikációjából származhatnak, amely éppen mostanában tér át az írásbeliségre.
Ha felnéznek és nem az alapokat" nézik vkinél",akkor látják a címet,és a fától az erdőt!"....:) na jó napot mkinek.!
Remélem megmérettetik vele személyesen egy Pókerarc vetélkedő és akkor leverem",mint a fene tudásban is,meglátja,hogy alapba"milyen vok. Na,ezt kapja ki!:)
Hát én is voltam a válogatáson és szerintem sem lesz ez a műsor hosszú életű. Amikor én voltam nem nagyon voltak túl jól kommunikáló, nagyarcú alakok. Ez műsorvezető nélkül nem sokáig fog menni.