Nem akarunk egy önszabályozó Audiolandes fórumot indítani? Legmélyebb tiszteletem a moderációnak, de akár saját kezünkbe is vehetjük a hatalmat. Demokrácia, vagy valami ilyesmi. Ki is derülhetne, hogy dühöngő, egymással szót érteni nem tudó emberek gyülekezete vagyunk, vagy talán mégsem...
Megtisztelő, hogy rám gondoltál, de inkább nem. A többiek által felsorolt Urak tökéletesen alkalmasak a bizalomra és arra, hogy a többség érdekeit szem előtt tartó módon ügyeljenek a részletekre.
No perxe csak azé wan ez, me nem locc-fucc elég gyorsan. Tudományosan bebizonyitott tény, h a megfelelöen beidomitott dolgozo, ha elég gyorsan mozog, akkor a xél pont annyit párologtat le a lábárol, mint amennyi keletkezik nedw.
Azt perxe nem wettem figyelembe, h mennyire is wagy wén.
Ugyanis, ha eléggé az wagy, akko mán behugyozol. Oxt akko mán olyannyira büdi wagy, h xinte elwiselhetetlen. Ekko küdik embert nyugdijba...
Spacc mán rég ott wan. Gabo pl lehet, h nem is a te lábxagod érezte, hanem a sajátját, kewerwe némi csordogálo nedüwel. Ki tuggya azt?
Én pl mindég xerettem xéllel xembe hugyozni. Xeretnek is érte pixokul azok, akikre ráfreccsent. Perxe jött wixxa is a nedüböl. -Micsináljak? Én is xeretek büdös lenni és beletartozni egy kedwes, de bogaras társaságba.
Erröl a bogárrol még mesélek eccer, de most mék unokázni.)))
VT=Először VadászTölténygyár, majd átlakaítva VideoTon. :-))) Van már tanács? Manapság viszont a tanácsadók keresnek jól.Oda nem lehet jelentkkezni?:-)))
Ne tőlem kérdezd, hanem tőlük, hogy elvállalják-e :) Nekem majdnem mindegy, de nem árt olyanokat felkérni akik folyamatosan tudnak figyelni Audioland-ra :)
Rendben, próbáljuk meg. De ennek feltétele, hogy 2007. július 23. határidővel álljon fel egy állandó, legalább 5 fős Vének Tanácsa! És nyíljon egy külön topik amelyben a moderátori tevékenységet kérik tőlem figyelembe véve az érvényes szabályokat! Legyen az bármi (törlés, tiltás stb.). Jelezni fogom, hol avatkoztam volna be és hogyan.
1 hónap próbaidővel indulunk és meglátjuk mennyire felnőtt a társulat.