Az van, hogy mintha később indult volna be valami. Egyelőre uh-val követik a dolgot, alig hisszük el. Pénteken újabb vizsgálat, mert a küretet, ha kell, lehet még tolni.
Lányok, én még nem biztos, hogy el tudom magam vonszolni. A progeszteron annyira kiüt, hogy valamelyik nap pl. 7-kor elaludtam a kanapén. Ha nem megyek, akkor valamelyik villamoson vagy buszon horpasztok útban felétek :))
Mostanában jó ha hetente egyszer benézek az indexre, itt is ezer éve nem jártam, de ahogy látom ma este tali. Képeket ne felejtsetek el csinálni!!!!
Gandi, én is beleolvastam az optimistába tegnap miután skype-on láttam az üzeneteidet, de nekem sem teljesen tiszta hogy akkor most mi is van. Akkor lehet hogy végülis sikerült a lombik? Mi volt a vérvételen? Most akkor mi van????
Nem nagyon szeretnék off lenni (bár talán itt semmi sem az :-), de egy barátnőmmel belekezdtünk új és használt angol ruha biznicbe, így ha bárkinek bármilyen kívánsága lenne, akkor dobjon nekem mailt.
Vannak jó minőségű, alig használt használtak, teljesen újak, illetve újakra rendeléseket is veszünk fel, így akár a gyerkőc komplett ruhatárát is össze lehet nálunk állítani. A ruhák 0-5 évig vannak, így a pocakosok is jöhetnek ha már a ruhák vásárlásánál tartanak. Nem szeretnék senkit győzködni, de ha én régebben tudok ilyen lehetőséget, biztos nem a KG-ba, vagy más magyar helyre megyek el ruhákat venni...
Na, reklám vége :-)
Hétvégi tali nem szerveződik? Vagy valami olyan ahova babások is tudnak menni? Én úgy találkoznék veletek!!! Jön a ronda ősz, mindenki úgyis csak gubbasztana otthon, inkább találkozzunk!
de jó!:)) sziasztok! mi átköltöztünk, Mazsi, köszi a jókivánságokat:)) még nagyon sok dolgom van, módjával netezek csak. ez az első napom itt egyedül a gyerekekkel. gandi, egy kicsit átfutottam tegnap az optimistát, megyek megint rögvest, mert nem értem, mi van:)
én is igy gondoltam... fél 8-ra odamegy, aki tud, a többiek szállingóznak be később. és ameddig kedvetek, energiátok van. ennek még mindig nagyobb az esélye, mint egy babazsúrnak 4-8-ig.:))) vagy rosszul gondolom?:(
Én egyébként egy hét-félnyolcas kezdést tudok elképzelni (legalábbis a magam részéről), kifulladásig. Vagyis zárásig. De én nem dolgozom másnap, szóval nem vagyok mérvadó :)
ha mas nem, velem talalkozhatsz, de ez nem nagy durranas, ugyebar... :) en is 8-9 kozott tudok erkezni. mar ha egyaltalan. vegulis koltozunk epp vagy mia a szosz :))