Azt azért hozzá kell tenni, hogy sajnos erre a verzióra a kisebbek is rátaláltak, ami nem feltétlenül tett jót a kis gyermeki lelkiviláguknak, de azóta tanultam az esetből és gyerekbiztossá tettem az internetet :D
Persze tipikus példája volt annak, hogy a gyerekek mennyire fogékonyak azokra a dolgokra ami nem szabad. Jó kis agymosás kellett mire sikerült kivernem a buksijukból :P
Ennyire azért nem viccesek, de tény, hogy jópofák és egy darabig elviselhetők. Nekem a kedvencem az volt, mikor lekáromkodta egyik a másikat... na az már nem a bűbájos gyerekmese hatását keltette! :D :D
Nálam először kifejezetten zavart a reklám cenzúrázott változata, főleg az okoskodó macskát nem tudtam hová tenni, de mikor először megláttam a cenzúrázatlan répás kiadást egy hónapig abból termelődött a boldogsághormon szintem :) Remélem a többi cég is kapcsol és merik lazábbra venni a figurát mert manapság rengeteg erőltetett reklám lepi el a műsorblokkokat :P
Én is szerettem a "ósanos" bolond hörcsögöket(?) a karácsonyfával amikor a macska instruálja őket, mi hogy merre mikor. ÉS a tv-s reklámoknál már csaka baki parádés videóik voltak jobbak!!:D Azokon mindig fogtam a hasam a nevetéstől!! Mintha legalábbis tényleg igazi színész volana kéát kis szőrcsimbók!!:D::D:D:D
Hát akkor lehet, hogy nem az "ósanos hörcsögök" témakörében kell vicces videót keresned! :D Helyette itt van a márciusi Fail összeállítás! Friss még! :D
Ez szép és jó, de egy kukkot nem értek belőle, mit beszélnek teliszájjal?
Egyébként szerintem ez lett a leggyengébb, a többi sokkal jobb még ami a Tv-ben megy is sokkal jobb lett, ez unalmas semi poén nicns benne, és még csak nem is érten i:S
Én annyit kacagok ezeken a hörcsögökön! Elég jól eltalálta az ósan :) Én is hasonlóképpen vélekedek mint az előttem szóló, szeretem a karácsonyi reklámokat, mert ezek is az ünnepre hangolnak és ilyenkor sokkal igényesebb, szebb, viccesebb reklámokat csinálnak mint egész évben.
Én az ajándék vásárlást mindig úgy intézem el, hogy jó sok időt töltök nézelődéssel, keresgélek amíg a legjobb ötletet meg nem találm, aztán az utolsó pillanatban mikor már rengeteg akció van , megveszem olcsóbban. Vagy hasonló ajándékot veszek multiknál mikor leértékelték. Jó sokat meg lehet így spórolni. Nekem ez nagyon bevállt. Igaz azzal számolni kell, hogy az utolsó darabok között választok és rengeteg a tömeg.
Éppen ez az, hogy a reklámok a vásárlásra igyekeznek motiválni - szóval elérik a céljukat rendesen ;)
Nekem leginkább az fontos, egy karácsonyi reklámban, hogy az ünnepi, karácsonyi hangulatot elém tárja - mind vizuálisan, mind a zenével. Tök jó, amikor utána hosszabb időn keresztül a dallamos karácsonyi zene jár az eszemben. Tetszenek a szépen díszített karácsonyfák, a hó, a készülődés, sütés-főzés megjelenítése - engem ezekkel lehet megfogni : )
Egy másik kategória, amikor a karácsonyt némi humorral fűszerezve jelenítik meg. Ugyanúgy megvan az ünnepi díszlet és zene - a reklám emellett a komolytalanságot mellőzve képes megnevettetni is. Ilyen például az a reklám, aminek a videója alattam van.
Tulajdonképpen a lényeg, hogy a reklámozott termékhez/szolgáltatáshoz/céghez megfelelő stílusban készüljön a reklám. Amelyiknél belefér a humor, érdemes használni - például a sör reklámoknál gyakorta - ahol nem, ott a komolyságával érhető el a remek ünnepi hangulat : )
Most már egyre több a karácsonyi reklám, remélem még többel fogunk majd találkozni. Rengeteg ötletet kapunk, hogy mit vegyünk karácsonyra... gondolok itt a telefonos reklámokra, vagy akár erre a tengeri malacos reklámra, amit itt említettek meg előttem. Minél több reklámot nézünk végig, egyre jobban motivál a vásárlás...
Bejönnek ezek az Auchan-os reklámok, jól meg vannak csinálva, bár szerintem főleg a gyerekeket akarja megfogni ez a dolog de lehet hogy a felnőtteknek is ugyan úgy tetszik. Amúgy kíváncsi vagyok mennyi időbe telik egy ilyen reklám elkészítése, biztos hogy sok...! Érdekes ötlet ilyen reklámot készíteni egy áruháznak...hörcsögök vagy tengerimalacok, nem is tudom hogy melyik...kéész:)
Ja közben nézelődtem, a digi kilőve, nálunk nincsen, a T-home-os marad, de én 5 ezert sokallom, én annyit nem szánnék rá, bár ha tud annyit, akkor lehet nem kellene spórolni ezen
:D én is feltöltöttem egy videót.. azt mondták hogy nagyon vicces voltam de eléggé leégettem magam benne. hát azthiszem így utólag kár volt megcsinálni.. most rajtam röhögnek :S
Én most vettem nemrég egy webcamot, ezért minden ilyen webcamos dologgal eljátszadozom, olyan vagyok mint egy kisgyerek. Ha kitalálok valami jót akkor fel is fogom tölteni az oldalra :D
igen....másokét sajnos tényleg nem lehet megnézni....de szerintem már az is elég nagy móka ha a barátokkal megosztjátok egymás közt....ha pedig jól sikerül és elég beválalós valaki akkor akár fel is lehet tölteni ;)
Az a baj hogy nem egyszer történt meg hogy 1-1 jobban sikerült buli után közben alakítottam olyat amire nem voltam a leges leg büszkébb :D Viszont legalább visszanézhetném magam :P
ígérem ha ilyenre vetemedem akkor megkapjátok ti is a linket :D
Jól értem, hogy nem lehet megnézni mások videóját? Tetszik a dolog és így még ki is próbálnám, de azért nem mindenki előtt. Bár lehet valami buli után kéne beülnöm, megnézni mit alakítok, úgyis szeretek műsort csapni...:)
persze értem én hogy vannak szégyenlősök. de pont ezért lenne jó, ha meg lehetne választani hogy bedobod a közösbe vagy magadnak csinálod. és mondjuk lehetne valami motiváció is hogy bedobd a közösbe...egyre "olcsóbbak" ezek a t-comos cuccok.
hát tényleg kár hogy nem lehet megnézni a többiekét... de így gondolom többen mernek rá vállalkozni hogy nem látja a fél ország a művüket.. csak az akinek ők elküldik