A kormány tiszteletben tartja az Alkotmánybíróság döntését, de a miniszterelnök szándéka Horn Gyula kitüntetésével kapcsolatban nem változott. A végén még utcát nevez el róla :)
Miért nem tünteti ki az mszp Gyulát? Biztos létezik legmagasabb pártkitüntetés, amivel egy csomó lóvét tolhatnának a vodkásibrikbe. A pénz így is, úgy is az adófizetők pénze lenne.
ja, az mszp soha nem határolódott el a múltjától, nem is fog, mert akkor pl mi lenne hornnal? ők nem utódpárt, nem dehogy, sőt, ők a rendszerváltók, a több az kollaboráns kiszes és pártitkár volt.
"Horn Gyula azt mondja, történelemhamisítás folyik."
Hajjaj, gyulám...:))) De mióta...:)
Még a végén megint rájön Gyulára az őszinteségi roham és nekiugrik az szdsz történelemhamisítóinak, mint az 1998-as emlékezetes "ez itt minden csak nem közbiztonság" mintájára?:)))))
Mégiscsak szart ér az a szilvási-féle kormányzati jósda, pupukám, ha még azt se tudta megjövendölni,hogy az Alkotmánybíróság és nyomában Sólyom KE hogyan fogja elhajtani Horn Gyulát, kitüntésésestől a halál bozontosára...:)))))))
//"...nem volt semmifele szerzodes, 4hatalmi megegyezes volt...."//
És az minek nevezhető? Merthogy ez a topik nem etimológiával foglalkozik, hanem a NEMZETKÖZI KÖTÖTTSÉGEKKEL, melyek vagy lehetővé tettek valamit, vagy nem.
Szerintem a kerekasztal is érvénytelen. Szerinted talán az is "szentírás"?
"Nem kíván a tervezett kitüntetésével foglalkozni Horn Gyula. Leszögezte: őt nem tudják megalázni, de nem is engedi, hogy bárki megalázza."
ohh... az érithetetlen hős...
"Akkor úgy fogalmazott: elvárta volna, hogy ha nyilvánosságra hozzák a köztársasági elnök egyet nem értését, legalább ne a születésnapja körül tegyék. Az Alkotmánybíróság határozatáról Horn Gyula azt mondta: a testület "hozhatott volna lényegesen jobb döntést is, de lelke rajta"."
jah, azért örólt volna a vodkamester annak a kitüntetésnek, nem is tagadja...
Tény, hogy 1917 .december 9-én a tönkrevert Románia aláírta a fegyverszünetet, 1918 március 5-én az előzetes békeszerződést, Buftean, 1918 április 7-n a Bufteai békeszerződést a központi hatalmakkal...
És innen "támadtak" fel...köszönhetően a már említett ...