De nekem ne linkelgess,fiam.Konkrétan ird ide szépen,kit rágalmaztam mivel.Aztán ha tényleg támadható a dolog akkor majd esetleg.Egyébként csitulás van!
Nem mondtam, hogy sajnálni kell őket, de minimál realitásérzék nem ártana. A büdös életben nem éri a forró cucc a tizedét se annak, amit kalkuláltál rá.
Ami érdekes lesz: hogy ment tovább a cucc. Mert elszívni ennyit kicsit meredek... :)
Egyik cimboráját a Fővárosból áthelyeztek egy nagyobb megye közlekedési alosztályára, bepöfögött a Trabantjával, az új kollégák délután kezébe nyomtak másfél millió forintot, hogy vegyen egy normális autót, az ő körükben ciki a Trabant, ne törődjön a pénzzel, fél éven belül meg tudja adni. És meg is tudta, bármennyire nem hitte el előre. Persze az autósoktól beszedett baksisból rendszeresen tejelni kellett a parancsnoknak, aki mindig diszkréten jelezte, ha ellenőrzés következik, már ha nem akart kikúrni a neki nem tetsző beosztottjával, mert ez a rendszer kikészítésre is kiválóan alkalmas volt, hiszen sunyin bármikor bárkire ráküldhette az ügyészségi nyomozókat.