A napzáró Navracsics Tibor-beszéd alatt Orbán Viktor is átrándult a kongresszusnak helytadó, a végére meglehetősen kiürült pavilonból a szövetségesek fesztiváljára. A pártelnök kézfogókörútja percek alatt tömeghisztériává fajult a D pavilonban. A rövid vizit a rajongók megújuló hullámai miatt több mint egy órásra nyúlt.
Balogh Bódog is megmondta, hogy vasvellával nem lehet szilvát aszalni. :)
Most mondja valaki, hogy a FIDESZ nem demokratikus pát. Ezt a rosszul öltözött vidékit is odaengedték, sőt a vasvellát se csavarták ki a kezéből. Mert őket szereti a nép! Bezzeg az Attilát még meg is büntették, mer pisztolygolyóval akart bemenni a parlamentbe.
"A pártelnök beszéde utolsó részében könnyekig meghatódva beszélt arról, hogy a rendszerváltás után 17 évvel nem ilyen országot képzelt el. Hangsúlyozta, a végsőkig mindent megtesz azért, hogy az álmai megvalósuljanak..."
Az még kérdés, hogy a 17 évvel ezelötti, vagy a mai álmait szeretné megvalósítani...
Hát ez a rendőrségi ügy nagyon elnyomja a kongrit :-) Pedig milyen szépen szapulják fletót meg a többieket! Ezért már megéri kongrit tartani :-) Más témájuk nincs is?
Szerencsére a néppárti haverjain kívűl, már kiismerték a kis bolsevikot. Nem lennék meglepve, ha feltünően elhúzódnának tőle az EU diplomaták. Az egyetlen hülyíthető tábora a honi árpádsávos vakhitű zombijai. Egyedül az egész világon.
Én ezt nem teljesen értem. Arról volt szó, hogy a munkaerődet nem bírod értékén eladni. Erre jöttem én egy ésszerű és szakszerű javaslattal. Ami nálad elindította a 14/c-kiscsillag-jelzett lemezt. Mi közön nekem a te agyad huzalozásbeli elbaszásaihoz?
Macisajt épp a 43-ban olvasta a fejedre a legutolsó hazudozásodat!:-)))
Ne haragudj, de én pillanatnyilag nem ismerek olyan fennforgást, ami engem arra kényszerítene, hogy macisajtot olvassak. Sőt, az egerem scrollgombja már mintegy pavlovi reflexként elkezd nyáladzani, ha feltűnik a málnafaló egy topikban.
A többivel nem tudok mit kezdeni, vegyél be egy kis szódabikarbónát, az segíthet esetleg.
Látod milyen idióta, disztingválásra képtelen vagy!:-)))
Orbán nem EU-szkeptikus és nem azért sír,amiért te gondolod.
Azért sír,mert böszme állat maszop-szadesz elkúrta az ország helyzetét és ezért csúszik az euro-bevezetése is!Azért sír,mert a csatlakozó országok közül benn voltunk az első három között,most pedig a legutolsók legutolsóbbika lettünk!
Hála a böszme állatnak,meg nektek,akik a nyakunkra hoztátok!:-(((