Petrétei József nem nyújtotta be lemondását
2007-05-18 13:54
Nem nyújtotta be lemondását Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter - mondta pénteken a kormányszóvivői iroda vezetője a távirati iroda érdeklődésére.
Nem hinném, hogy különösképpen foglalkoztatná őket a gondolat, hogy arra a platformra térjenek észhez amire te gondolsz. Minek? (Valakinek a faszt is kell szopni mikor kormányoznak, anélkül semmi értelme a hatalomnak.)
A Fidesz elnöke, a ballib médiamegmondók hada szerint diktattórikus vezetője, a Fidesz maga. Esetleg álláspontváltozás történt? Sikosítjátok a békát, hogy könnyebb legyen lenyelni?
A nap folyamán a Fidesz lemondásra szólította fel BM-t, valamint az országos és a budapesti rendőr-főkapitányt "az utóbbi időszak rendőrséget érintő bűncselekményei" miatt.
1, Clodoval talalkoztam/nem talalkoztam 2, Ugetoi maffia gyilkossag helyszinen ott voltam/nem voltam ott/vacsorarol megis elmentem oda 3, Olajszokites 4, Kinai piac ellenorzese feletti uzleti vita egy maffiozoval
5, Rendorei foldonfekvo tanarnot vertek az iskola elott a gyerekek elott, mert vedelmere kell egy szulei ellen besugasra kenyszeritett gyereknek
6, Rebiszesek(eloszervezetuk) tagjai agyonvertek Simon Tibort
7, Mori tomegmeszarlas es ket artatlan azonnali korozesbe vonasa.
8, Hamis utlevel kiallitasa, es egy uszomester azzal valo hazahozatala
Ez a rendőrség lényegében a Kádár-rendszer óta változatlan. Az a Fidesz, ahol Pintér belügyminiszter lehetett, szvsz semmit nem vethet a mostaniak szemére. :(
Igen, tele van szarral az istálló, ki kellene ganézni. Együtt, közösen. Ha a Fidesz ezt a helyzetet is kormánybuktatásra igyekszik felhasználni, akkor 2010-ig marad minden változatlanul. Jó eséllyel utána is... :(
(...) az áldozatot alázza meg az a politikai erő, aki gátlástalanul ki akarja használni, hatalmi céljainak szolgálatába akarja állítani a huszonegy éves lány szenvedéseit és megalázását. (...)