Ha ez így lenne, nem a fiatal felnőtt, jó állásban levő, fehérgalléros yuppie lenne az egyik tipikus drogfogyasztó.
A promiszkuitásáról nem is beszélve, ami pedig szintén kockázatot jelent egészségbiztosíási szempontból. Pedig a magánházi sexbulikban is ők az egyik exponált réteg.
Nem vagyok az egyesület tagja, csak szimpatizálok velük. Viszont ha megengedik ilyen boltok nyitását, akkor először a bp-i belvárosban fogok nyitni, aztán pedig az összes kerületben. Utána pedig az egész országra kiterjesztem a hálózatot.
nem koll majrezni a drogosok ugyeben. majd amikor meglesznek a maganbiztositok ok majd ugyis szepen beteszik a drogosokat malus 9-be, igy azok eldonthetik hogy fizetik az atlagos TB jarulek sokszorosat vagy leszoknak. egyszeru ez, mint a faek :D
Szerinted aki nem áll a drogozás markentingje mellé, az mán csak pógárikörös hugyosforradalmér lehet?
Attól függ. Ha azt mondja, hogy őt ez a marketing nem győzte meg, attól lehet egy jóravaló, tisztességes ember. Ha a másik marketinghez való jogát vonja kétségbe, akkor demokrata már semmi esetre se...
Én azt gondolom, hogy igen, legyen jogod szabadon marketingelni a saját elképzelésed mellett, legyen az akármekkora baromság is. Ami még nem egyenértékű azzal, hogy holnaptól az lesz a kotta. Ahhoz előbb a többséget meg kell győznöd arról, hogy az elképzelésed helyes, méltányos, előre mozdító, stb.
Gondoltam bizony. Felplem ott dögölhet meg mindenki a saját szarában meg okádékában, aki túllőtte-szívta magát. Egy forintot is sajnálok a megmentésére.
Na, ezzel se tudok egyetérteni. Sajnos olyan világban, olyan társadalomban élünk - tetszik vagy nem tetszik - amelynek vannak győztesei és vannak vesztesei, vannak haszonélvezői és vannak kárvallottjai. Ez utóbbiaknak sokszor csak a tudatmódosító szerek hatása (közéjük értve a vallást is, ami ugye ópium a népnek:)))) képes megteremteni az elviselhetőséget.
És erről azt gondolom, hogy a győztesek erkölcsi kötelessége, hogy lehajoljanak a vesztesekért, és felsegítsék őket. Olyan kötelessége, amire ha maguktól nem hajlandók, ki kell kényszeríteni belőlük. Mert ettől lesz a verseny verseny, és nem élethalál-harc.
Ha nem az alvilág nyúlná le őket, akkor tisztességes dolog lenne, nemde? Vagy tisztességtelen dolog szőlőt termelni, bort csinálni, eladni? Szegény alkoholfogyasztóknak, akik vétenek az isteni rend ellen, hogy ne fogyassz tudatmódosítókat?
"Nem mellesleg így is megy a marketing azért, hogy fölhívják magukra a figyelmet, hogy őket is el kéne fogadni... ezt szóvá teszed a barátaidnak?"
Nem, nem kell szóvá tennem. Szerintük a szexuális hovatartozás az intomszféra része, a gaypride-ra pedig csak "ótvaros buzik" járnak. Ezt nem én mondom, hanem ők!!
"Nem a füvezést propagálja senki, hanem arról beszélünk, hogy mindannyiunk adójából ne szivassanak olyanokat, akik tanulnak, dolgoznak, buliznak. Ne fenyegessenek olyat, aki nem árt másoknak. Erről szól ez az egész."
Akkor nagyon rosszul van kommunikálva. Tabula rasa kellene kezdeni, és eltünteni az olyan ellenszenves barmokat a kirakatból, mint a hugyos-növénycipelős tepsiarc.
"Az meg nem mártír, akit elvisz a zsaru egy füves cigiért, hanem áldozat, mint a zsidók, akiket elgázosítottak, nincs mit tenni, jön a keretlegény és azt tesz mindenkivel, amire a pártja, führere, polgáriköre, egyéb guruja őt sarkallja."
Nyugtass meg, hogy Te is érzed, hogy ez így egy kicsit erős hasonlat...
"Amikor meg mindannyiunk pénze megy el ilyenre, az mindennyiunk áldozata, így a TIÉD is. Gondoltál már erre?"
Gondoltam bizony. Felplem ott dögölhet meg mindenki a saját szarában meg okádékában, aki túllőtte-szívta magát. Egy forintot is sajnálok a megmentésére.
Itt van a gondom, ugyanis a polgári attitűdről nekem kicsit más lenne a képem. Nem I. avagy Nagy Tojásdobáló Előd és eszmetársainak képe ugrik be azokról a szavakról, hogy polgári, konzervatív, úriember, esetleg keresztény.
Alapvetően senkivel sincs bajom, amíg nem akar marketingelni a saját igaza mellett.
Találós kérdés: szerinted akkor, egy állítólagos demokráciában, hogy a pöcsbe lehet megváltoztatni azt a hatályos szabályozást, amit az illetők hibásnak, rossznak, elcseszettnek, méltánytalannak, baromságnak gondolnak?
Figyelj most erősen: én is kb így élek és gondolkodom. És ha te ezt komolyan gondolod, akkor kérdezd meg azt, akit említettél, vajon ő mit gondol arról, hogy a bulizókat börtönnel fenyegetik? Nem a füvezést propagálja senki, hanem arról beszélünk, hogy mindannyiunk adójából ne szivassanak olyanokat, akik tanulnak, dolgoznak, buliznak. Ne fenyegessenek olyat, aki nem árt másoknak. Erről szól ez az egész.
És ha 63-ban nem igazítják úgy a törvényt, hogy legális idehaza homokosnak lenni, akkor a te ismerőseid is keményen kampányolnának azért, hogy lehessenek azok, mert akkor KELLENE a marketing. Nem mellesleg így is megy a marketing azért, hogy fölhívják magukra a figyelmet, hogy őket is el kéne fogadni... ezt szóvá teszed a barátaidnak?
Az meg nem mártír, akit elvisz a zsaru egy füves cigiért, hanem áldozat, mint a zsidók, akiket elgázosítottak, nincs mit tenni, jön a keretlegény és azt tesz mindenkivel, amire a pártja, führere, polgáriköre, egyéb guruja őt sarkallja. Nem mártír, ÁLDOZAT, fölösleges áldozat. Amikor meg mindannyiunk pénze megy el ilyenre, az mindennyiunk áldozata, így a TIÉD is. Gondoltál már erre?
De azt hiszem, hogy betaláltam nálad, idézni nem tudsz csak vádaskodsz.
A tényszerűség kedvéért:
Nem járok szavazni, nincs kire. Semmi bajom a homoszexuálisokkal, több barátom is kicsit más mint más. A drogosokkal sincs bajom, az ő életük, leszarom miképp cseszik el. Alapvetően senkivel sincs bajom, amíg nem akar marketingelni a saját igaza mellett.
Szívjon midnenki amennyit akar, nem érdekel. De könyörgöm, ne csináljunk már belőlük mártírt! Tudod ki a mártír? Aki éjjel kettőkor mások hányásában turkálva ment életet a detoxban.
Na őket kell mutogatni, nem a hugyoskendermagos faszkalapot!
Csupán szemléltettem, hogy a stílus maga az ember, úgy látom, sikerrel is jártam. Javaslom, ne húzd föl magad a fórumozáson, hiszen ez csak egy időtöltés, tudod :)
1. Idézd légyszives, hol emlegettem hogy bárkit is le kellene lőni! 2. Idézd légyszives, hol emlegettem hogy bárkit is be kellene zárni! 3. Idézd légyszives, hol szimpatizáltam a hugyosforradalmárokkal! 4. Idézd légyszives, hol emlegettem hogy bajom lenne a homoszexuálisokkal! 5. Idézd légyszives, hol emlegettem hogy a drogosok egyenlőek a homoszexuálisokkal!
Ha nem tudsz idézni, akkor meg ne fingj ide a száddal, hanem szívj be anyukádékkal meg a gyerkőceiddel, oszt' jónapot.
Az bazmeg, ot van az igasság tesvérem! Jól mondod! Lőjük le őket, mert nem akarnak börtönbe menni, picsába mindel bazzeg! :D Az okosak nem viszik a pisát a parlamenba mer inkább odahugyozzák a térre sörözés közbe amig a foradalom tart, csak a hüjék mennek pisával a kézbe bazeg!
Verjük le drogos buzikat! Meg a buzi drogosokat! :D
Primitív ám az a tepsiképű kalapácsfejű küklopsz, aki a pisáját viszi a Parlamentbe...
Tőlem szívja a szarát ahol akarja, de a marketinget befejezhetné ez a gittegylet.
Ennyi csak a bajom.
Bazmeg' többet hallasz már ezekről a cserépedény faék-IQ majmokról a TV-ben, mint arról hogy valahol átadtak egy lélegeztetőgépet, vagy adományokból épüét egy játszótér.
A vasárnapi koncerten az első zenekar két száma között az egyik ilyen szánalmas figura beordította, hogy "PATKÁNYOK!" :) Nincs itt semmi meglepetés Hende bajtárs 2003-as fölhívása óta, tudjuk, hogy mi van...
Remek. Majd hasraestem a sok érvtől, amit leírtál. :)))) Tudsz mást is a mocskolódáson kívül ? Nem akarlak megbántani ne haragudj, de nem vagy egy kicsit primitív?
Magot a neten kell rendelni és kipostázzák, de gondolom megérted azt nem írom le honnan kell rendelni. Egyébként több hely is van ahonnan lehet rendelni.