Szevasztok. Nem nagyon ir ide senki,igy irok en megint;) Egy anyaghiba miatt maradt az uton (parkoloban) az oldalkocsis. 28 km-re az otthontol. Szoval menteni kellett. Errol es az emlitett remek anyaghibas alkatreszrol egy kep,hogy okuljon/felkeszuljon mindenki.
Mostanában kijut a kerékcserékből. A Dnepr oldalkocsijának kereke menet közben adta meg magát:( Még jó,hogy volt rajta tartalék:) A távtartó kalapja hajlott el,és megnyeklett , szétesett mindkét kúpcsapágy.
A Jawa hátsójában meg 5 küllő tört ki,pedig semmi extrém terhelést nem kapott :O
Egy munkatarsam eszrevetele alapjan tettem biztonsagi övet az oldalkocsiba. Sima,egyszerű 2 pontos. Kislanyom 4,5 eves. Ő is jobban tud igy utazni. Jo ötlet volt. Sajnos furas nelkul nem volt megoldhato. Igy ket ujabb lyuk kerult az oldalkocsira. Nem olyan konnyu atfurni,mint amilyennek elsore gondolna az ember. Jo vastag anyagbol van. Tovabbra is varom az otleteket arrol,felismeri-e valaki kozuletek az oldalkocsi tipusat. Itt egy kep a biztonsagi oves megoldasrol. Aki kisgyereket vinne tartosan oldalassal,annak en mindenkeppen ajanlanam!
Hell. Keresd csak elő! Nagyon erdekelne milyen gyartmany,illetve honnan szarmazhat! Nem Szentesi fele csonak egy itteni szaki szerint,mint korabban irtam. Gyakorlatilag nem lattam meg egy ilyet,ezert erdekelne a tied milyen vokt!
Üdv! Az Izsem mellett ilyen ok. volt. Nekem az első vízszintes rugó helyett, függőben egy rugos teleszkóp volt beépítve. Ezt leszámítva teljesen ilyen szentesi volt. Sajnos digis fotóm nincs róla, de ha nagyon kell előbányászom a fotók közül.
Szeretnem venni egy oldalkocsis gepet. Dnepr vagy Ural erdekelne legfőkeppen. Ha esetleg tud valaki,kerem szoljon. A legfontosabb,hogy csak papiros erdekel! Koszonettel:Simon Andras
Egy adasvetel kapcsan talalkoztam szemelyesen TL54 motoros tarsunkkal. Egyeztetunk par dolgot. O azt mondja ez nem Szentesi. 5 fajta csonak letezett. Ez egyikre sem hasonlit. Igy gondoltam megkerdezek itt is mindenkit,hatha kiderul.
A törvény szerint ,viszont egyes varosi önkörmányzatok parkolási szabalyokat hoztak mi szerint városukba kell fizetni ...de ezt nem tehetik .....(ami törvenyt sért mivel a szabály nem mulhassa fölül a törvényt )van egy kivétel a parkolo házak ..