Azért látom jónak, mert az UV szőrős szemüvegem is jobb, pl. fényforrásba nézéskor , védi a lencsét is, nagy fényben (most nyáron) olyan a gépnek, mint egy napszemüveg, tompítja a "becsillanást" és a felhőket jobban kihozza.
Alkalmanként (netán rendszeresen) össze lehetne jönni a Szolnokon az ide írogatóknak. Itt meg lehetne beszélni a a fotózásos dolgokat. Persze nem felszerelés villantásra gondoltam.
NIKON D90-hez távkioldó csatlakozót hol lehetne szerezni? Csak a csatlakozó kellene (2-300Ft ?) a többit megoldom. Mert egy távkioldót igen borsos áron adnak manapság :(
Köszönöm a segítséget! Ezt nem ismertem... (nekem nincs GPS-em, csak PC-n szoktam a túrákat megtervezni, de a RUSSA-t már unom, meg nem is tetszik a térképe. Remélem az a Mapsource ingyen letölthető. Rá is keresek google bácsi segítségével.)
Jó fotósétát a szombati napra. Következőleg én is csatlakozom. De most ez az első a hétvégi elfoglaltságok között:
Teljesíteni akarom. Az első kettőn már voltam. Most Pásztó, jövő héten Galyatető... Aki szeret a természetben sétálni annak merem ajánlani. Az ilyen teljesítménytúrák nagyon jól megszervezett események. Kellemes hétvégi elfoglaltság. Ja és közben fotózni is lehet :)