Keresés

Részletes keresés

Prof Creative Commons License 2009.10.08 0 0 425
Kitűnő! Köszönjük Emese!

A Bridge Hungari eleve MLM-cégként indult. Esetleg olyat is írhatnál, aminek van
érdemi információtartalma.

Prof
Előzmény: bhun-csalodott (424)
bhun-csalodott Creative Commons License 2009.10.08 0 0 424
Hát mondom tovább.

A bridge hungary az összes képzésén hangozatta, hogy az arany milyen rossz befektetés.. Még külön tábláztatot is készítettek ennek alátámasztására.

És milyen a sors, most pedig ezzel foglalkoznak:

"Örömmel értesítjük, hogy cégünk megkezdte a 999.9 tisztaságú (színarany) befektetési aranytömbök forgalmazását.

Az Ön optimális portfóliójának az összeállításában segítenek szakértő munkatársaink!
Személyes konzultációt az alábbi e-mail címen kérhet: vezerigazgatosag@bridgehu..."

A bridge hungary belépett egy mlm-be...

Kapaszkodik a fűszálba a kislány, Balázs Attila.

Ennyit a Bridge Hungary ról
Előzmény: GoldenGate79 (423)
GoldenGate79 Creative Commons License 2009.09.27 0 0 423
Sosem tudjuk meg, hogy van még tovább? Vagy aranyba öntötték közben a billentyűzetedet?
:-))
Előzmény: bhun-csalodott (421)
Prof Creative Commons License 2009.09.07 0 0 422
Ja, mondd!
Előzmény: bhun-csalodott (421)
bhun-csalodott Creative Commons License 2009.09.07 0 0 421
Észrevettétek, hogy amihez Balázs Attila nyúl, az tönkremegy, vagy elrohad?
Agyonhajszolt, csalódott ügynökök, folyamatos elbocsájtások.
A Bridge Hungary annyi mindent ígért annyi mindenkinek...
És mi lett belőle:

csalódott hálózat
felültetett tanácsadók
elmaradt képzések

Füstbe ment tervek:
Bridge Akadémia (óriási égés..)
Bridge Life Guide (szegény Heim Pál-t is átverte)
Ingatlan üzletág (csőd)
Kirúgott alkalmazottak. (Balázs Attila ezzel családokat tesz tönkre)
Bridge Nap (ebből se lett semmi)
Hajóút.. (hát ez sem sikerült)
Felmondott szerződések a pénzintézetekkel.

Ami lett viszont:
Aranyozott naptár (Ati csajának a feterjáék csinálják)
Aranyozott névjegykártya (ezt is ők gyártják)

Attila, mersz nagyot álmodni?
Mert azt tudom, hogy képes vagy sok ember elé kiállni, és a tömegbe hazudni, hogy "EZT

MINDENKI MEG TUDJA CSINÁLNI"

Hát tévedsz. Ezt csak azok tudják megcsinálni, akiknek nincs gerince.

Hány barátság ment tönkre a Bridge miatt? Hány család?

Egyébként csalódott Bridge Hungary tanácsadók, akiket Attila, Zoli János vagy Marika

megvezetett, itt kellene valamit szervezni, mert az ügy mérete hasonló a Bamuag ügyhöz.
Rengeteg a károsult.
Vagy hagyjuk, hogy a Bridge Hungary továbbra is pusztítson?

tovább is van, mondjam még???
befekteto08 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 420
Sziasztok,

Köszönöm a két reagálást!

Prof: így elsőre két link: (keress rá: "Kamatjövedelemnek minősül a biztosítási szerződéshez fűződő maradékjogból")

http://www.apeh.hu/print/adoinfo/szja/szja_kamat.html
http://www.mkksz.org.hu/index/html/egyeb/2006torvenyek/2006lxi.pdf

Akkor reménykedhetek...Köszönöm!
Ha bármi más észrevételetek van, tegyétek meg!!! :)

üdv!
Előzmény: Prof (418)
maholnap_lawyer.com Creative Commons License 2009.07.25 0 0 419
ott a pont. kamatadótól mentes lesz.
Előzmény: Prof (418)
Prof Creative Commons License 2009.07.25 0 0 418
Szia!

A hosszabbítás korrekt, kamatadómentes lesz. A lejárat számít, márpedig ha az
az indítást követően legalább 10 évvel később van, akkor kamatadómentes.

A törvény szövegére adj nekem egy internetes hivatkozást kérlek, mert én ezt így
még sehol nem olvastam.

Köszönöm előre is!

Prof
Előzmény: befekteto08 (417)
befekteto08 Creative Commons License 2009.07.25 0 0 417
Sziasztok,

A szakértő csapattól egy egyszeri díjas unit linked biztosítással kapcsolatban várnám a információkat.

A szerződésemet 6 évre kötöttem 1-2 éve. Lehet, hogy jó lenne módosítani, a tartamot 6 évről 10 évre változtatni. Egyik háttere ennek a kamatadó "elvesztésének" lehetősége, a másik, hogy lehet, hogy nem fog kelleni nekem az a pénzösszeg 4 év múlva.

Kérdés:ebben az esetben mentesülök-e a kamatadó megfizetése alól, vagy arra csak
az eredeti szerződésem 10 évre kötésével lett volna lehetőségem?

A befektetésem szerződésében ez áll:
"A szerződő egy alkalommal kérheti a szerződés tartamának legalább 1, de legfeljebb
5 évvel történő meghosszabbítását a szerződés lejáratának ezzel összhangban levő
megváltoztatásával együtt. Az erre vonatkozó egyértelmű, azonosításra alkalmas
írásbeli kérelemnek a szerződés eredeti lejárata előtti 15. napig a biztosítóhoz be
kell érkeznie.
"

A kamatadó törvényi szövege:

"a biztosítási szerződéshez fűződő maradékjogból, vagy a tíz évnél rövidebb lejáratú életbiztosítás egyösszegű lejárati szolgáltatása címen, vagy a három évnél rövidebb lejáratú nyugdíjbiztosítás egyösszegű lejárati szolgáltatása címen keletkező bevételből az a rész minősül kamatjövedelemnek, amely meghaladja a magánszemély, vagy javára más magánszemély által fizetett biztosítási díj (kivéve, ha azt a magánszemély, vagy a más magánszemély költségként elszámolta) összegét, vagy az adóköteles biztosítási díj összegét. Nem tekinthető azonban az említett bevételrész kamatnak, ha a biztosításra befizetett díj(ak) akár csak egy része e törvény szerint adómentesnek minősült.”

Na most ezt adja össze valaki nekem! :)
Elvileg ha kitolom a tartamot, azzal a lejáratot is kitolom, amivel a törvény szerint a szükséges 10 éven túlmentem, tehát kamatadó = 0%.
Nos? Mit gondoltok?

Köszönöm!
maholnap_lawyer.com Creative Commons License 2009.07.18 0 0 416

Szépen elült ez a blog is... ahogy a ennek a hídnak vége lett. Pedig a hidak vezetnek valahová, kivéve, ha kóklerbrókerekkel van tele...

Természetesen nem csak a Bridge-nél, hanem minden MLM-ben épülő kóklerbróker képzőben vannak sokan olyanok, akiknek rengeteg tudás hiányzik még a korrekt pénzügyi tanácsadáshoz.

egy lépés előre, egy hátra...

Ugyanakkor a független pénzügyi tervezést ( CFP ) már komoly szakmai kerekasztal, szakmai egyesület MPTSZ és természetesen felügyelet (PSZÁF) szabályozza... (Mindezek ellenére az MLM-brókerektől - tisztelet a kivételnek! - senki nem védi meg az emberek többségét.)

GoldenGate79 Creative Commons License 2009.03.23 0 0 415
és úgy hallottam, hogy a BHUN rendszámokat is privátra cserélték sokan...

Sokan cserélték le privátra? Tehát már eleve sokaknak volt BHUN-os rendszámuk? Van erre valami konkrét adat? Mert 1 csere pl.nem sok. Ha volt valójában.
Prof Creative Commons License 2009.02.08 0 0 414
Szia!

Üdvözöllek köreinkben!

A blogot ellentétes értelmű kijelentésed hiányában, továbbá olyan kinyilatkoztatásod
értelmében, amely elég egyértelműen ezt sejteti, hozzád kötöm (egyelőre).
Az egyik innen linkelt bejegyzésben említetted a "szakmai ellenőr" kifejezést. Ez
mit is jelent pontosan?

A visszaírásokról érdemben nem tudok nyilatkozni, tekintve, hogy nem sok közöm
van a Bridge-hez, mindenesetre az (általad) leírtak jelentős részét meg tudom
erősíteni, illetve hihetőnek tartom (kötési eljárások, indoklások stb.).

Prof
Előzmény: maholnap_lawyer.com (412)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 413
Nnna, szoval csak pletyka, semmi konkretum. Kar, hogy nincs bizonyitek :)
Előzmény: maholnap_lawyer.com (412)
maholnap_lawyer.com Creative Commons License 2009.02.08 0 0 412

Kedves Pazola!

Beleolvastam régebbi hozzászólásaidba. Jobb, ha te nem képviselsz itt mindenkit... (vagy elhiszed, vagy nem, magánügy) Az írásaid mellé még soha nem mellékeltél bizonyítékokat. Tehát ne várd el másoktól sem. Egyébként is .remélem. fenntartásokkal olvasgatnak az emberek névtelen beíróktól születő fórum bejegyzéseket. Mindenki döntse el, hogy mit hisz, és mihez viszonyul fenntartásokkal!

Ha szakmabéli vagy/voltál, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ha nem vagy szakmabéli, akkor legfeljebb itt olvashatsz ezekről, meg még néhány fórumban, de itt ne várd, hogy belső, pénzügyi adatokat megosztana veled / velünk bárki is. Nagy, országos vezetőképzéseken, PSZÁF-nál, belső szakmai körökben, az ügynökségek által közvetített biztosító társaságoknál (ahol már röhögnek is markukba, hiszen ők az ügyféltől is visszaírnak bőven, meg a "tanácsadókák"tól is) bőven suttognak híreket. A bnetnél hallottam már VII/4-es szintű egység visszavonásról, meg konkrétan kétmilliárdos összegekről kaptam email-t belső körökből. Mindegy, hogy kitől kaptam, örül, hogy dolgozhat fix bérért ebben az elMLMesedett világban. De kaptam információt más mértékegységekben is a négykerékmeghajtásúakról, az osztrák biztosítósokról (háromról), és a legtöbb hír a hídról jött.

A híd azért billeg, mert ordenáré visszaírások voltak és vannak, de megbillen még néhány ügynökség, különösen azok, akiknél a szokásosnál (az elég nagy már szokásos) sokkal nagyobb (tehát hatalmas) a fluktuáció. Akik már nincsenek a cégnél azoktól legfeljebb perelni lehet a korábban kifizetett, de később visszaírt jutalékot.

Előzmény: Törölt nick (411)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 411
Igaz, a masik topikban allitottal. Barmelyikbe johet a bizonyitek, sokan varjuk nagy-nagy figyelemmel :D
Előzmény: maholnap_lawyer.com (410)
maholnap_lawyer.com Creative Commons License 2009.02.08 0 0 410
Bizonyíték kellene? Én csak kérdeztem... (Természetesen suttogó propaganda mellett konkrét esetekről tudok, ahol hét/x pozíciós vezető tízmilliós visszaírásokról kap már harmadik hónapja elszámolásokat. Megkérdeztem jóbarátoktól, hogy a bnetes szabály szerint ha három hónapon keresztül minuszos az elszámolásaid egyenlege, akkor be kell fizetni a hiányt. Nos, ezekről a visszaírásokról már írtam máshol Nem sárdobálás, csak kérdés ;)
Előzmény: Törölt nick (409)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.08 0 0 409
Ezekkel a visszairasokkal csak dobalozol, vagy van is ra valami bizonyitekod?
Előzmény: maholnap_lawyer.com (408)
maholnap_lawyer.com Creative Commons License 2009.02.08 0 0 408

Sziasztok!

Mi igaz abból, hogy a Bridge-nél állítólag 1,2 milliárd forintos jutalék visszaírás volt tavaly a negyedik negyedévben? Még mindig fele, mint a Bnetnél, de ez rengeteg! Úgy tűnik, hogy eljön az igazság órája, most jönnek rá az ügyfelek, hogy az egyszeri díjasnak hitt, tanácsadó által ajánlott befektetési biztosításnak vannak második, harmadik és még sokadik éves díjai is.

A BNET rendszámok már sok autóról lekerültek, és úgy hallottam, hogy a BHUN rendszámokat is privátra cserélték sokan... Félnek az ügyfelek haragjától. És olyanok is vannak, akik a csökkenő bevétel, de megemelkedett kiadások (ingatlan, autók, nők, rongyrázás, stb) miatt kénytelenek megválni a kocsicsodáktól. Azt is hallottam, hogy az ajándék autóknál lízing-hozzájárulást is kellett fizetnie a nyerteseknek, a forgalomban állítást és a BNET rendszámot is vele fizettették ki, így volt, aki lecseréltette a finanszírozhatatlan "ajándék-autóját" .

Most meg "féláron mérik" az alapképzést?! Sőt, van, ahol ingyen van a beetető kezdő egynapos tanfolyam :)

Prof Creative Commons License 2009.01.13 0 0 406
Szia!

Egyáltalán nem jó ezt olvasni.
Mi az, amitől féltek?

Prof
Előzmény: BHUN001 (405)
BHUN001 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 405
Nem nagyon van mit mondani erről, mindenki retteg az irodában, mindenki próbál mosolyogva úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
De mégis félelem a legjobb szó, ami jellemzi a céget.
Előzmény: Creatíve (402)
tottim71 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 404
A speciál engem is izgatna... generali honlapján erről nem találtam semmit
Előzmény: jensen75 (401)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.10 0 0 403
Errol a specialrol irhatnal meg, ezt en sem ismerem.
Előzmény: jensen75 (401)
Creatíve Creative Commons License 2009.01.10 0 0 402
Üdv! Ha van módod, jó lenne, ha kicsit bővebben beszélnél a dolgokról. Aljas módszerekkel sorra rúgják ki a hozzáértő embereket. Lehet, hogy lassan a földművesekből lesz pénzügyi tanácsadó? Ja , és az irodában mindenki figyel mindenkit . Olyan kezd lenni a helyzet mint a régi K-Németországban, ahol  még a családokon belül is besúgók csücsültek és mindenki félt mindenkitől. " Még az a jó, hogy a tevékenységük szeretetbe van becsomagolva!!!!!!!"
Előzmény: BHUN001 (400)
jensen75 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 401
Akkor nem ártana kicsit körül nézned azon a piacon!

Kezdeti költségek pl:
- generali aranyszárny exklúziv: (évi 6%, 10 éven keresztül, futamidő: élethosszig)
- generali aranyszárny exklúziv speciál: (évi 6% 5 (! azaz öt!) éven keresztül, futamidő: élethosszig)

a kezdeti költséget mindkét esetben az első két év díjából szedik, de maximum(!) 720 ezer forintból.
Előzmény: subber2 (384)
BHUN001 Creative Commons License 2009.01.06 0 0 400
A spirit nevű rendszer, a Bridge Hungary lelke, decemberben ismét bebizonyította, hogy a cég, és az informatikai rendszer is teljesen használhatatlan, tehát a korábbi állítás, hogy a Bridge Hungary jelenleg egy süllyedő hajó, IGAZ!
Prof Creative Commons License 2008.12.20 0 0 399
Szia!

Korrekt következtetés.

Egy dolgot talán már elmondtak: míg huszonéves korodtól a mindenkori jövedelmed
10%-át elég elraknod nyugdíjra, addig a harmincas évediben már csak a 20% százalék
elegendő, 40 éves kor körül pedig a 30% sem feltétlen elegendő.

Prof
Előzmény: pumukli11 (398)
pumukli11 Creative Commons License 2008.12.20 0 0 398

Irtam már, hogy én még előtte vagyok annak, hogy a nyugdíjas évemre gondoljak. Illetve, má azért néha eszembe jut. Ezért aztán néhány topikot végig olvastam. És beszéltem már egy tanácsadóval is.

Szóval, kezd összeállni a kép. Az ilyen életbiztosítással összehozott befektetések nem alkalmasak a gyors pénzcsinálásra . Aki azt várja tőle, tuti csalódik. Mindegy, hogy 20 éves, vagy életfogytig tartó.

zsoltee77 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 397
józan paraszti ésszel fel nem tudom fogni, hogy miért indít valaki akkora befektetést, amit nem bír finanszírozni? :S én csak annyiból szívtam meg kicsit, hogy felraktam esetire a következő évi díjat is, csakhogy az esés miatt nem fedezi. most befizetem külön, de nem örülök neki.
Előzmény: Creatíve (395)
BHUN001 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 396
mivel vettek rá, hogy befektetéseket indíts?
Előzmény: Creatíve (395)
Creatíve Creative Commons License 2008.12.18 0 0 395
természetesen nem. no comment......... már nem is idegesítem magam, mert infarktust kapok.
Előzmény: BHUN001 (394)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!