Keresés

Részletes keresés

búgocsiga Creative Commons License 2008.02.01 0 0 43
h ezt a topikot mért csak most találtam meg!? és ilyet honnan lehet?
Előzmény: poszmete (4)
Vegetable Creative Commons License 2008.01.29 0 0 42
Hurrá! :-) Végre valaki :-) Képzeld, az én kis vackom (alias Gaius Crassus az uralkodó) most azzal kisérletezik, hogy kiturja a homokot a fatörzse alol, és kaparja a müanyagot... Sose fogok rájönni, miért :-D
Előzmény: Indumiel (41)
Indumiel Creative Commons License 2008.01.17 0 0 41
Indumiel Creative Commons License 2008.01.04 0 0 40
Nekem is vannak ilyen szőrös kis izékéim... ;)))
Vegetable Creative Commons License 2007.12.07 0 0 39
No! Senkinek sincs kis szőrös izékéje? Pedig marha jó fej...
poszmete Creative Commons License 2007.10.16 0 0 38
Sziasztok!

Szeretettel várunk mindenkit a KisRágcsáló Klub megújult honlapján! Az új oldalt a www.kisragcsalo.fw.hu címen találjátok meg! A honlap rendszeresen frissül a Klub-élet zajlásával!

Emellett várunk új fórumunkon, melyet elérhettek a honlapról vagy a www.boardzero.com/kisragcsaloklub linkre kattintva!

Ha egykori, jelenlegi és leendő rágcsálótartó, -kedvelő, avagy –rajongó vagy, itt a helyed! Gyertek, s tegyétek fel kérdéseteket, csevegjetek, meséljetek!

Üdvözlettel,

A KisRágcsáló Klub!
Vegetable Creative Commons License 2007.09.27 0 0 37

Jelentem, közös erővel a Timi által javasolt Gaius Crassus nevet fogadtuk el, mert ugy el vagyon kényeztetve, mint egy római császár...

És egyre többször van kézben. A hörivel is megismertettük, de a kis piszok vadócmód viselkedett, attól féltünk, beleharap, igy kiszedtük... Nagyon böködte ugyanis.

Viszont az akció arra jó volt, hogy megállapitsuk: Büfé nem gyors, hanem lassu, tohonya csiga... Minden viszonyitás kérdése, eddig a nyulhoz viszonyitottuk, most a crassushoz :-)

Előzmény: Crazyworld (36)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.27 0 0 36
Veg!
Hogy van a kis Daráló? :)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.18 0 0 35

Hülye index :-(

Szal egyik se rágja le a tapétát, normális ember, ha nyula van, nem használ tapétát :-P

Zsolti ott ül elötte órákig, és nézi, mint a videot. Én kevesebbet ülök ott, de akkor kiszedem, simizem, dumálok hozzá...

Előzmény: Crazyworld (34)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.17 0 0 34

Tündérkém! :D

Végre egy mozgékony állat,mi? Ami két kanyar között nem rágja le a tapétát!! ^.^

Én mondtam Nektek, hogy egy hatalmas nagy arc faj ez a Crassus...nem akartátok elhinni...már hisztek nekem?? :))

Előzmény: Vegetable (33)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.17 0 0 33

Hát kérlek beszórtunk három csomag homokot, bepakoltuk a cuccot meg a vackot... Baromira élvezte, pattogott, integetett (lehet, hogy valami jelzés, mert azóta többször is integetett, csak ugy simán is, akkor lesi a választ, meg válaszul is, ha integetek, és mindig mereven figyel közben). Másnap találtunk egy homokdombot a háza mellett egyik oldalt, és a helye kétharmadán a müanyag látszott... Az üres helyre beszortunk még egy csomag homokot, reggelre megint elkotorta, bár nem annyira. Nap közben picit visszaszórtunk a dombból a csupasz részekre, ugy tünik, mára otthagyta. Majd kipuhatoljuk a dolgot...

Egyébként a dombba raktározott összedarabolt fadarabokat, a tököt, és a kajája kis részét... mikor rájött, hogy kaja van a tálban bőven, abbahagyta... A cserép itatót viszont nagyon szereti :-)

Előzmény: Crazyworld (32)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.17 0 0 32

Hehe!!! :D:D Ez nagyon édes! :D

Megjött már az új szerkó? :) Mit szól hozzá??

Előzmény: Vegetable (31)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.14 0 0 31
Eldobom a hajam! Felállt a rönkjére, és szuggerált... Poénból integettem, és közben nyekeregtem, hogy "Sziaaaaa!". Totál poénnak szánva ugyebár... Erre felállt két lábra, nézett egy darabig, és tudom, hogy hihetetlen, de a Zsolti is látta, felemelte a jobb első kezét, és visszaintegetett! Én meg néztem leesett állal döbbenten... Nézett még egy darabig, majd megunta és lefeküdt aludni...
Vegetable Creative Commons License 2007.09.14 0 0 30
Folyton szalad, de tényleg érdeklődő, és nem menekülve szalad szerencsére :-)
Előzmény: Crazyworld (29)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.13 0 0 29

Látom, azért még nehéz lefotózni! :D

De haladtok!!! A 3. képen már inkább érdeklődik, mint szalad... :)

Előzmény: Vegetable (28)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.13 0 0 28

Akkor most :-D

Vegetable Creative Commons License 2007.09.13 0 0 27
Nos pár képecske :-) Hátha valaki mégis erre téved...
Vegetable Creative Commons License 2007.09.07 0 0 26
Senkinek sincs ilyen csodálkozó szemü szőrmókja? :(
Vegetable Creative Commons License 2007.09.05 0 0 25
Nálam beszélő nevek vannak, de mégse lehet Sprinter2??? :-D
Előzmény: Crazyworld (24)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.05 0 0 24
:D Az is jó! Tetszik. Már a Daráló. :D
Előzmény: Vegetable (23)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.05 0 0 23

Lükepék, mintha nem tudnád, hogy nincs forgója :-P Ketire rakhatót meg nem dughatok be egy terráriumba!

Karesz??? Ember neve nemigen lesz... Nem Krampusz, inkább egy kis angyal, de mégse hivhatom Angel-nek :-DDD Komolyan nincs ötletem... Talán Daráló lesz :-P

Előzmény: Crazyworld (22)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.04 0 0 22

Elsimogattad a forgóját? :D

Persze, mert nem tudja rágni a rácsot. :P

Krampusz hogy tetszik? :) Az olyan Crassusosan hangzik... :D

'Krasszusz' -> Krampusz....na? :D

Vagy Karesz? :DD

Előzmény: Vegetable (21)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.04 0 0 21

Na jó, nem lesz Ubul :-P

Csipesz? Hogy neked micsoda ötleteid vannak :-D Na majd utána nézek... Most amugy is unatkozik még a héten, hiányzik a forgója :(

Előzmény: Crazyworld (20)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.04 0 0 20

Nem kell megfogni a lisztkukacot. :D Feltalálták már rég a csipeszt. :P

Ubul??? Jesszus!! Ne!! :D

Előzmény: Vegetable (19)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.04 0 0 19

Ubulhoz mit szólsz? :-P Jójó, akkor még agyalok

Kapott shrimp rákot, megtámadta, harcolt vele, megölte (nehéz lehetett, ugye száritva van :), egyelőre ebben maradtunk... Az a nagy helyzet, hgoy a tücsit sajnálom, a lisztkukacot meg képtelen vagyok megfogni :( Azért időnként kap majd élőt is :-)

Előzmény: Crazyworld (18)
Crazyworld Creative Commons License 2007.09.03 0 0 18

És annyira örülök, hogy rászántad magad mégis, hogy befogadj egyet! :)

Nem, neki nincs neve. Szóval Rád vár a neheze minden szempontból. :P Nevet adni, etetni, itatni, takarítani...nevelni... :DD

De nehogy valami Béla legyen, vagy Géza, mert akkor visszaveszem... ^.^

Amúgy meg várom róla majd a képeket!

Tényleg, tücsit sikerült vennetek ennek a kis darálónak? :P

Előzmény: Vegetable (17)
Vegetable Creative Commons License 2007.09.03 0 0 17

Nekem is jobban tetszik, mert egy futóegeret nem etetne a barátnőm, de egy meriones crassust igen... Neve még nincs :( Eltelik szerintem pár hét, mig kiderül, hogy hivják majd... Crazy, nem kérdeztem, de őt nem nevezted el valahogy? Mondjuk nálam az egyet elég könnyü, de a három srác ránézésre egyforma volt :-D

Ha a fentiekből nem derült még ki, nekem is van tegnapelött óta :-)))

Előzmény: poszmete (3)
Crazyworld Creative Commons License 2007.04.05 0 0 16

Első viedóm róluk:

Crassus-tempó :)

Crazyworld Creative Commons License 2007.03.30 0 0 15

Már ilyen nagyok vagyunk! :)

Csak attól ilyen 'csapzottak', hogy le kellett fogjam őket egy pár kép erejéig, mert ketten mennek 4 irányba! :D És ugye egy kicsit megizzadt a bundájuktól a kezem...:)

Fiúcska

Kislány

borzsarkany Creative Commons License 2007.03.17 0 0 14
Grat.

Pedig van különbség:testalkat, fejforma, méret...
Ha egyszer nem lesz foglalt az összeszoktató, majd csinálok olyan képet, ahol egymés mellett látszanak-)
Előzmény: Crazyworld (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!