Kis kiegeszites: csak Europaban forgalmazott gephez cserelik ki a manualt kishazank nyelvere. Japót nem fognak magyarra, mert a geped serialjat regisztralni kell az oldalon es abbol eldonti milyen regioban lett vasarolva a vaz.
Mindenki értetlenül állt a dolog előtt, utána kiderült a turpisság. Árban verhetetlen, ráadásul kiváló a minősége.
Nikon most beszállt az iso versenybe? Eddig itt volt a pixelháború, most egy újabb. Versenytársak feljöttek 25600-ra, kénytelen volt elhúzni. D4 már kiterjesztés nélküli 25600 lesz?
Eh.. 85-ös makró, dx verzió... Ha már dx, én 1.8-as portréobit vártam. 60,85,105,200. Makróba van választék rendesen. Bár az árát nem tudjuk, az lehet meglepetés, mint a 35-ös verziónál (akkor nem szóltam).
Tanusítom, hogy ez működik, nekem német nyelvű volt, elpostáztam a megadott ír címre, és 2 héten belül megjött az angol (magyar nem volt nekik raktáron, de azt is kérhetsz max. várni kell). A szolgáltatás ingyenes, csak egy eredeti manualt kell hozzá küldened nekik.
NIKON SB900 vakuval 2 db-bal is próbáltam egymás után.Az obi nem keresgél hanem rögtön "élesre áll" de az nem tökéletes. A finomhangolás során nem ismeri fel az obikat. Ez a jelenséget a sigma 24-70 2,8 dg macronál ill a 28-70 2,8 -nál tapasztaltam. Nikon- nikkor obival mindig tökéletes.
Milyen vakuval? Ha Nikon, azzal elmeletben nem volna szabad gondnak lenni. A vaku segedfenye tulvisz a dolgon. A "nem talal elesseget" azt jelenti, hogy keres az obi mint a meszes, de nem talal fokuszt, vagy talal valamit, csak nem ott az elesseg, ahova Te szeretned? Finomhangolasnal meg nem csoda, hogy nem tamogat third party cuccost.
Szia! Az alábbi problémára keresem a megoldást: 24-70 DG macro sigma lencse - új bolti, beltérben vakuval- nem találja az élességet. Az Af finomhangolásnál nem is meri fel az obit.Majd a referenciaként próbált sigma 28-70 2.8 obival is ugyan ez történt. Majd feltettem egy 28-105 2.8-4 sigmát amivel minden rendben volt??
Nekem egyszer a D2H kérdésemre ezt írna a nikon.hu
Amennyiben idegen nyelvű útmutatót kapott, az alábbi linken található instrukciók alapján juthat magyar nyelvű útmutatóhoz. (az idegen nyelvű útmutatót -eredeti állapotban- egy regisztráció után el kell küldeni a megadott címre, ahonnan küldenek Önnek egy útmutatót a kért nyelven.)