Miért nem lesz az Újbuda TC nek NB I es kézilabda csapata ?
A gazdasági válság és a várható önkormányzati változások mellett például azért, mert vezetői spórolási szándékból nem erősítették meg a csapatot;
júliustól márciusig képtelenek voltak arra, hogy távlatot biztosító szerződést kössenek a meglévő 8 (!) felnőtt játékossal;
nyári felszerelésre szórták el a pénzt amikor még volt;
nem álltak a játékosok elé, hogy elmondják a fizetések csúszásának, hiányos kifizetésének okát, mikor elfogyott;
a jövő építése helyett a technikai vezető játszóterének hagyták az utánpótlást, hogy kiélhesse hatalmi komplexusát.
Mi várható ezek után ? Akinek lesz ajánlata, elmegy. Aki marad, vegetál az NB I/b ben ha az új önkormányzat nem sorvasztja tömegsporttá a szakosztályt. Kár...
Gratulálok a lányoknak a győzelemhez. Azt hiszem ez a mai igazán lehengerlő volt. Pontosan nem tudom mennyi lett a vége, de vmi ilyesmi 42:26? Csak így tovább! Ritka eset, de senki sem lehet kiemelni csak a CSAPATOT! Szép volt!
Jó újra itthon lenni, bár itt van hó elég rendesen! :-)
Micsoda újdonságok történtek itt nálunk! :-) Új honlap ? Szép nagyon, csak az a baj, hogy semmi információ nincs rajta..! Se fotók, se videók, se részletes beszámolók...a szerkesztő is síelni van? Ez roppant kevés tájékoztatásnak! Pedig kiváncsi lettem volna, hogy mi volt az edzőmeccsen az Érd ellen?! Kinek, hogy ment stb...! Amúgy, miért kellett új honlap?
Sajnos nem voltam kint a MK meccsen, de én is nagyon büszke vagyok a lányokra! Fel a fejjel! Szép volt Lányok!
ÉTV-ÉRD - Újbuda TC 36?-35? (18-21) Nem véletlen a kérdőjel, 1 újbudai gólt sikerült a hazaiaknak adni. 31-32ről a hazaiak egyenlítettek az újbudai találattal. Bármiféle utólagos magyarázat értelemetlen(pedig volt). A bírok végig pontosan ennek megfelelően jártak el végig. Egyébként az első 10 percben vezetett csak az Érd, ezután az Újbuda fordított. Kb 15 perc volt vissza amikor 24-29-et mutatott az eredményjelző (ez volt egyébként a legnagyobb különbség) s ezután az UTC lányai sok labdát elszórtak elől, ebből gyors gólokat kaptunk rövid idő alatt.30-30 nál érte utól ellenfelét a hazai csapat. Mindkét oldalon rengeteg hiba, ebből kifolyólag számlálhatatlan (a bírók szerint) mennyiségű gól. Egyik csapat sem adta ki magából a maximumot, mindkét gárdának voltak kifejezetten jó játékot eredményező periódusai. Összeségében jó edzőmeccs volt. Üdv! HAJRÁ ÚJBUDA!
Ez már megüti az új gyorietokc.hu szintjét, nemhogy NB1: http://www.ujbuda-tc.hu/index.php?pg=news&id=37 :))) Helytelen állítások, -ba/-ban helytelen használata...Bár inkább sírni tudnék ezeken egyébként...
Az Újbuda TV és a Sportklub jóvoltából hétfőn (február 1) 19:00 órától a kézilabda magazinban, a Sportklubon összefoglaló a szerdai Újbuda-FTC Magyar Kupa mérkőzésről. Videókat nem árt izzítani, a csajoknak - ha jól tudom - edzésük lesz :)))
Mintha pl. a Népligetben, vagy Győrben nem lennének okos hangok. Csak az a kijelentés nincs a helyén, hogy Újbudán nem nyomja el szurkolás, ezt úgy módosítanám: máshol elnyomja minimum egy alapzaj, kivéve 1-2 nokedli meccset, akkor meg érdemes fülelni... Amúgy a ziccerben testtel való lökésért vadul piros lapot reklamáló illető tényleg nem volt gyenge. :)
Ismerősen cseng, amit írsz.:) Én a Főgáz-Újbuda bajnokin találkoztam hasonló jelenséggel pár Újbuda hozzátartozó részéről. A legszebb, hogy lényegében a hátam mögött ült az egyik illető. Azóta sem felejtem.:)
>nem csodálom, hogy minden másba keresitek most az indokot, ahelyett, hogy a saját csapatotok teljesítményét méltatnátok
Ezt konkrétan kinek is mondtad? Mert én minden fradistától azt olvastam (magamat is ideértve), hogy elég rosszul játszottunk. Egyetlen ember (Nicko) mondta egyoldalúnak a játékvezetést, őt meg az élteti, hogy beszójon mindenkinek, de főleg az Újbudának, szóval én nem venném figyelembe a hozzászólásait :-)
Én valóban kritizáltam a játékvezetést, gyakorlatilag minden lépés- és vonalhibát továbbengedtek, de ezt legalább konzekvensen tették, mindkét oldalon.
Szerintem, ha figyelmesen olvastál, akkor megtudhattad, hogy nem tiltakoztam, nem éreztem méltánytalannak, nem emeltem ellene kifogást. Egyszerűen meglepett, mert voltam már máskor is a Sportmaxban meccsen, de jegyet még sosem kellett venni.
1.000 forint egyébként szerintem is korrekt ár volt.
És tényleg csak annyi kéne, hogy el kéne olvasni és értelmezni azt a hozzászólást, amire válaszolsz. Ennyi.
Kössz Attus! Egyébként szerintem egyik csapatról sem lehet azt állítani, hogy jól játszott. Páldául ez a meccs után valószínűleg nem nagyon lehetne elhinni, hogy mi a két szélen vagyunk talán a legerősebbek. Hát ezt tegnap próbáltuk jól eltitkolni előletek, de szerintem a beállónknak sem ment nagyon, pedig ők így hárman azért minimum 15gól lőnek egy meccsen. Ez van. A belépőt egyébként én sem értettem, betudtam a kupameccsnek. pezsgősnek pedig annyit a szurkolásról, hogy szerintem minden csapat hozzátartozói hasonló stílusban tolják és ez alól az FTC sem kivétel, csak ott elnyomja az ultrák hangja. Nem egyszer voltam már FTC ifin, serdülőn ahol azért kicsit kevesebben vannak és közel ültem a szülőkhöz. Nem minősítem, de szerintem ez minden csapatnál egyforma.
Szerintem nincs mit szégyelnie az Újbudás lányoknak, remekül helyt álltak!
A bírókról meg csak annyit, hogy ekkora hazai pályát kivánok nektek minden mérkőzésre. Egyébként ez a fradi harmat gyenge, nem csodálom, hogy minden másba keresitek most az indokot, ahelyett, hogy a saját csapatotok teljesítményét méltatnátok. Bejutottatok a négybe de ti vagytok a leggyengébb láncszem!
Igen Nicko, így volt! Jól írták meg neked, csak az óriási hazai pálya miatt nem jött be az abszolút reális, és roppant jó indulatú -1%- od. :D Kispest megszorítaná őket! Ja nem... 37:23 lett a nagy rangadó decemberben. :D
Már az előző idényben is 300 ft. volt a beugró, de ez a mostani brutális volt. Ennél brutálisabb csak az volt, hogy az Újbuda szektorában az első 10 percben volt néhány biztatás, szurkolásnak nevezett valami, de azután... Csak és kizárólag a bírókkal foglalkoztak, minősíthetetlenül ordítoztak minden akciónál, csak azt fogadták el helyes ítéletnek, ami csapatukra nézve volt kedvező, vagy ha csapatuk gólja után sípolt a játékvezető. Hozzá vannak szokva, hogy hallják a saját szövegeiket, mivel általában kevés a néző és szurkolás sincs, ami elnyomná az önelégült hangjukat.
Mióta kell Nálatok belépőt fizetni? Nem mintha zavarna, semmi problémám vele, csak meglepett, hogy kell venni jegyet :-)
Amúgy szerintem jók voltatok, őszintén mondom: szerintem, ha ez a csapat NBI-ben játszana, szokva lenne a ritmushoz, ma nem mi nyerünk. Persze ez minket is minősít.
Hát én egyébként százalékokról, nem nagyon beszélnék...Ami fontos, az a tisztes helytállás. Szerintem ha 5-10 gól közötti mínusszal végzünk már mindent megtettünk, de egy újbuda szurkesz most is csak annyit mondhat, hogy HAJRÁ ÚJBUDA! Aki tud az jöjjön.