Te PuPu, te is ember vagy, gondolkozz, a főnök is ember, akinek ezer telefonja van, ezer felé kell figyelni, ezer aláírnivalója van, amit el is kéne olvasni, haza is visz belőle, godolod, hogy egyetlen érzékszerve is kivánja, hogy Benyalós Bélával reggelizzen, amikor nem is szokott reggelizni???????? Vagy max. bekap egy tejes kávét egy győri édessel és azon gondolkodik, hogy jé, Győrben még mindig van kekszgyár?
Érdekes ember vagy, - fanyalgás helyett a helyedben örülnék, - nem mindenkinek adódik lehetősége arra, hogy személyes benyomásokat szerezzen egy olyan emberről, akinek a munkája meghatározó lehet a személyes életvitelére is.
Szvsz menj el, reggelizgessél, és ha módod van rá, akkor beszégessél vele.
Ettől még nem kell mindenben egyetértened azzal, amit csinál, de lehet, megérted némely cselekedete indítékait, - nem mellesleg meg személyes benyomásokat szerezhetsz a személyiségéről, amit egyébként a média csak bizonyos torzításokkal tud közvetíteni.
Ez utóbbi pedig legalább olyan fontos, mint a politikai elvei...
ADÓD 1%-ával te is támogasd a szellemi sérült Ferike szüleit!
Szegény anyukája kénytelen a fűtésen spórolni és fagyoskodik.
Tudja valameléyik baloldali topikoló Ferikéért alapítvány technikai számát? Ha az egysejtű amőbáknak küldöm a pénzt akkor meg fogják kapni Ferike szülei?
Az utóbbi időben keményen dolgoztam! Ültem és vártam, hogy adódjanak a problémák, amelyeket aztán minden tudásommal megoldok!:) Aztán jött a főnök és azt mondta, hogy prémium helyett a nagy főnökkel reggelizhetem:D