Keresés

Részletes keresés

Szittya Fergeteg Creative Commons License 2007.02.10 0 0 52

Tetszik ez a "melyik diktátor a kevésbé rossz"vetélkedő.

Bár amig nincs demokrácia,nem lesz változás.

Előzmény: LUCzI FERencz (49)
Gala-gonya Creative Commons License 2007.02.10 0 0 51
Hátezvan!:)))
Előzmény: diigiiaart (-)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2007.02.10 0 0 50
Említsük már meg a törpepojáca regnálása idején a párthíveknek Széchenyi-terv címen szétosztott pénzeket is....
Előzmény: locsemege (48)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2007.02.10 0 0 49
Nem tudom, hogy Gyurcsány miniszterelnök úr kinél jobb, és kinél nem. Csak azt tudom biztosan, hogy az alcsúti törpepojácánál _bárki!!!!_ jobb!!!
locsemege Creative Commons License 2007.02.10 0 0 48
Azért itt világnézeti különbségekről is szó van, nem gondolod? Mellesleg a holdudvar gazdagodik a rájuk kiírt tenderekből, s mi nem csak ezeket a beruházásokat fizetjük, hanem ezek igen magas kamatait. Na én ezt nem bocsájtom meg ezeknek a férgeknek. Nem azért dolgozunk rég, hogy épüljön az ország, hanem azért, hogy a hitelezők gazdagodjanak.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 47
Keresd a nöt!!
zi_laj Creative Commons License 2007.02.10 0 0 46
ahha ...
Megfontolom Creative Commons License 2007.02.10 0 0 45

Igen!

Nyomorult spionok környezetéből kiemelt, ettől elferdült értelemmel hoztak nyilvánosságra egy hangfelvételt. Ugyenazek a spionok, s hátországuk azóta sem voltak képesek értelmesen végighallgatni az egész szöveget, kizárólag saját torz értelmezésüket üvöltözik a nagyvilágba. Ja persze, közben folyamatosan demokráciáért kiabálnak, miközben információt lopnak, szervereket törnek fel, és sorolhatnám.

Mennyenk már vissza a parlamentbe, oszt dolgozzanak!

Akkor majd nekik is nyugodt szívvel mondhatom:

Jó napot!

Előzmény: Törölt nick (4)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2007.02.10 0 0 44
Na lassan a hozsannázók gyurcsánybasit csinálnak belőle.
gozzano Creative Commons License 2007.02.10 0 0 43

nem azért törölték el a vizitdijat Szlovákiában, mert rájöttek, hogy hülyeség.

hanem azért, mert a MKP-t is magába foglaló értelmes, reformpárti jobbközép koalició elbukta a választásokat és jött helyettük a populista-nacionalista Fico-Slota-Meciar kormány.

szomorú, hogy a egyes jobboldaliaknak ők a példaképeik...

Előzmény: winstonsmith84 (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 42
Nézd, nem tudsz rá mit mondani, megértem. De miért kell még demonstrálnod is ezt?
Előzmény: tejfölfancsi (39)
dz01 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 41
kiről is beszélünk:)?
Laz C Creative Commons License 2007.02.10 0 0 40
:DDDDDDDDD
Előzmény: lujo2 (3)
tejfölfancsi Creative Commons License 2007.02.10 0 0 39
00
Előzmény: Törölt nick (36)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 38

"Szóval majd kíváncsi leszek a fideszes szembenézéssel" - Számoltasd csak el a Fideszt is. Hogyan alakult a kormányzásuk alatt a költségvetési hiány, mennyi volt az infláció, menyi volt az ország eladósodottságának a mértéke. Számoltasd el a Fideszt hogy a közgazdászok miért 2007-et tartották az euró bevezetés céldámtumának.

:)))))

Előzmény: lujo2 (34)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 37

"ha vki az igazságot az ember pofájába vágja, nem lesz népszerű." - Ez szép dolg csak at a tény marad ki hogy mi volt az igazság amit az emberek pofájába kellett vágni.

- 4 évig nem csináltak semmit.

- Majd beledöglött hogy úgy kellett tennie mintha kormányzott volna.

Ja ja . És az a hős aki ezt az emberek pofájába vágja. És akinek ez nem tetszik hogy évekig nem csinált semmit az nem érti meg a Minszterelnö Kúr zsenialitását.

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 36

Ha nincs az a mocsok módon felhasznált anyag,

Fog ez még fejlődni. Pár év múlva a szociknál piros betűs ünnep lesz szeptember 17, hisz minden csodálatos, csak az anyag mocsok módon lett felhasználva.

Azt nem tudom, mit mondanál, ha kiderülne, a Miferink használta fel az anyagot?

Előzmény: a lapító atya (6)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 35
Na ilyen az őszinteség.
Előzmény: lujo2 (5)
lujo2 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 34
Kíváncsi vagyok, h a regánló kormány mikor áll ki a választások előtt 1 hónappall, hogy ők is elcsesztek vmit és a mellüket azzal döngetik. Pl a focipályákra megrendelt beléptető rendszer, ami ki tudja hol porosodott, stb Szóval majd kíváncsi leszek a fideszes szembenézéssel, mert egyelőre ők köldöküket nézik csak.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 33

ha vki az igazságot az ember pofájába vágja, nem lesz népszerű.

Másik változat:

Akkor már értem, miért nem nyert a fidesz, éveken keresztül az emberek "pofájába vágta", hogy az mszp-szdsz koala átveri őket.

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 32

ha vki az igazságot az ember pofájába vágja, nem lesz népszerű.

Emlékszem is egy ilyen jelenetre valami filmből. "Felügyelő úr, én öltem meg"

Aztán az illetőt kivégezték.

winstonsmith84 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 31
Kire gondolsz? Megatáncbajnok táncolj Ferire?
Előzmény: porperos (30)
porperos Creative Commons License 2007.02.10 0 0 30
Legalábbis intelligensebb.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 29

:-D

Ezek az ellenérveid?

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Szerintem jobban jártál volna, ha csöndben maradsz! :-D

Most rajtad röhög mindenki!

:-DDDDDDDDDD

Előzmény: a lapító atya (26)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 25

Merkel medgícsérte Fletót a bátorságáért. Ezt a szavahihető Miniszterelnö Kűr mondta bozony ám! Az hogy a németek kancelláriahivatala nem emléxik hogy akkor ott magyar belpolitika szóba került volna az egy dolog.

Ez is azt bizonyítja, hogy Gyurcsán jobb mint a vendéglátói.

Azt hiszen sokan vagyunk olyanok, akik ha valakihez elmegyek vendégségbe nem kezdik el terjeszteni hogy az illető milyen bátornak és okosnak tart. Hiába ez is azt bizonyítja hogy a Miniszterlnö Kúr jobb mint mi ... vagyis a topiknyitó állítását támasztja alá Merkel is ...

Előzmény: Törölt nick (23)
tejfölfancsi Creative Commons License 2007.02.10 0 0 24
ne zavarjon, hogy a szlovák eü miniszter erősítette meg, hogy a lkosság ugyan követelné, de, az orvosok foggal-körömmel harcolnak érte, ne szüntessék meg; nem a fideaz jobboldali pártjának hazugságait kellene elfogadni igaságlént, tényként
Előzmény: winstonsmith84 (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 23

OV pofátlanul fog hazudni az EU-nak, ahogyan Almuniának is tette Fleto

Meg Bush szájába adta, hogy visszaadják a Táncsics-börtönt. Másnap (vagy aznap?) a jenkik mondták, hogy ilyenről szó sem volt. Aztán ott van Merkel aszonyság, aki állítólag bíztatta őt. (Állítólag=kúrcsány állította.)

Előzmény: winstonsmith84 (21)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 22

"Vizitdíjról volt szó, de mind1." - Szlovákoknál szeptember elsejétől már nincs vizitdíj.

Vizitdíj az jó buli egyeseknek. Az automaták 800 000Ft-ba kerültek. Betegnek, orvosnak nem.

Előzmény: a lapító atya (19)
winstonsmith84 Creative Commons License 2007.02.10 0 0 21

"Kíváncsi vagyok OV majd mit fog visszacsinálni, abból, amit most csípőből ellenzett." 

Úgy goldolod majd OV is:

- szétvereti a rendőrséggel a "demokráciaféltő" tüntetéseket

- OV pofátlanul fog hazudni az EU-nak, ahogyan Almuniának is tette Fleto

- Orbánék is majd minden május elsején bejelenti a terrorveszélyt? (ahogyan a márc 15.-ei terrorveszély bejelentése lassan kezd tradícióvá válni. Múlt évben a szlovákok akartak merényelni emléxel erre még?)

- Úgy gondolod a polgári kormány eddigi teljesítményét figyelembe véve Orbánék is a bérek infálódásával akarják a költségvetést jobb helyzetbe hozni?

- Úgy gondolod Orbánék alatt is népellenség lesz a gyógyszerész, a pedagógus és az orvos? (Akik mind nem akarják a jót és a haladás útjában állnak))

Előzmény: lujo2 (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.10 0 0 20

náluk születési hiba, hogy az ellenfelet csak fikázni lehet.

Így van! Megállás nélkül náciznak, nyilasoznak, fasisztacsőcselékeznek, minidúcséznak, lakatosviktoroznak...

Ja várjál! Elkúrtam! Ezt a másik oldal mondja....

Előzmény: a lapító atya (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!