Hehe, kérünk kölcsön a nát0-tól egy tucat abrahams-ot, vagy hogy cukkoljuk a népet, pár merkavát.
Persze nem kellene több 5db t72-nél, annyit még csak be tudnak bikázni. Vagy kerítsük körbe a t.házat 10m-es vasbetonnal, a'la ciszjordánia, az biztos hatna.
Kívánom neked, hogy igazán legyen az életed annyira elszúrva, mint amit most vizionálsz. Legyen jogos az örökös méltatlankodásod, mert nincs fedél a fejed fölött, és ne jusson parizer a vajaskenyeredre, hogy tényleg elcseszett országban érezhesd magad. És persze internet kikapcs:(((
Az őrezrednek állandó tűzparancsa van, ha vki bepróbálkozik, azonnal lelövik mint a kutyát. Ekkora marhaságra még fasiszta vagy ál-fasiszta barátainkat sem lehet rávenni, nem?
Na meg ahogy az imént írta valaki, ki az a marha aki be akar oda jutni...ha meg tényleg készülődnek egy kis lerohanásra, nem az a szaros két csík fémkordon fogja megakadályozni őket. P0nt ezért nevetséges hogy ennyire szánalmasan próbálják beadagolni az embereknek a végtelen gyávaságuk tárgyát. Pffh. Ha már kemények, állítsanak ki egy tankszázadot, akkor nem merne mocorogni senki. Hehe. Csak személyzettel, nehogy elkössék.
Ezzel az egész ősz óta tartó balhésorozattal tudjátok mi az igazi baJ?
Az a baj hogy ha a balhék miatt elszálnak hitelek (mert a külföld nem szereti a balhékat és mielőtt balhézni kezdek álltalában megnézem hogy nem e rúgok bele véletlen a kenyéradó gazdámba....csak ehhez ész kéne ezt felismerni (akár tetszik akár nem ez van))....akkor sokkal több ember lesz ideges..mint ez a pár tízezer aki csinálja a pucértébojt. És akkor a rendőrségnek be sem kell majd avatkozni egyszerűen megvárja amíg lerendezik egymásközt...pofon meg lesz sok is nagy is. Tudod én nagyon nagyon utálom azt az emberfajtát aki nem tetszésének úgy ad hangot hogy más és a köz tulajdonát rongálja rombolja....rombolgassa otthon a saját arcát, és ahelyett hogy felgyujt pár autót (miközben a komcsik takarodását hangoztatja) inkább takarodna ő maga a büdös picsába mindjárt emberibbkultúráltabb lenne itt a légkör.Csak belegondolva ezek szétrombolnak sokmindet ok kormány lemond erre majd jön az isteni megváltó jobb oldal és kap egy szétbaszott országot..hogy az micsoda kánaán lesz de sebaj a büdös komcsik tehetnek róla faszé gyujtattyák fel a fél a várost...tök logikus. Aztán jön a hidegzuhany hogy a jobb oldal sem tehet mást mint megszorít mert csodák nincsenek (mer az a piszkos munkáselnyomó nagytőke (jaj bocs a azultraballibzsidócionistanagytőkésszabadkőművesmuszlimolajosösszesküvést majdnem kihagytam, meaculpa) az istennek nem akarja finanszírozni a reformokat..az eu meg veri a tamtamot a sarokszámok betartása végett)..akkor meg majd a balodal vonul ki az uccákra és gyorsan felgyujtjá a másik fél országot is mert nálunk ez a divat. Hurrrááááááá előőőreeeee.
A mostani NBH-nak már többször voltak információi terror fenyegetésről /ld. őszi tervezett Fidesz naggyűlés/, de végül terrorcselekményre hálisten nem került sor, sőt egyetlen terroristagyanus személyt sem fogtak le.
Kilóg a komcsi lóláb. "Külföldi terroristák bombát fognak robbantani..." Az is hogy bejött ugye. Kellenek nekünk a titkosszolgálatok, mert ha nem lennének már rég Marslakók ülnének a parlamentben. Vagy így is??? Baromság. Barom ez a szilvási vagy hogy a seggbe hívják.
Az a helyzet,hogy itt szerintem többségében nem jobb vagy baloldalról van szó. Én soha nem értettem,hogy egy államellenes tüntetésen mit keres a nagymagyarország zászló?! Most a kormányt mondatjuk le vagy nagymagyarországot szeretnénk?!