Ha nyerünk szombaton a PVSK ellen, akkor nagy valószínűség szerint maradunk a 4. helyen és MK negyeddöntőt játszhatunk. Nyilván a Falco ellen, idegenben.
Már kritizáltam a csapatot eleget. Most nem fogom. A bajok feljebb vannak, erre is utaltam már korábban. Minden évben új csapattal akarunk sikereket ? Hihetetlen, hogy ezt komolyan gondolja valaki.
Aki nem idevaló az a saját tudását eléggé fel nem mérő Zubillaga edző, a karakter nélküli, jól elvagyok Simon Balázs, de legfőképp a klubelnök Balássi Imre. A kézi csapatot már jól elintézte, bár ott az asszony is bőven besegített.
Simon kivételével már utaltam a másik két sportvezetőre. Tudom ezek súlyos szavak, kifejtem, ha akarja bárki.
Az Arconic két éves segítsége jó volt. Aki ebben a városban nem talál szponzort, az kérdezze meg, hogy Sopronban, Körmenden vagy Pécsen találnak-e.
Én értem, hogy elhangzott vmi magyarázat féle Nichols elküldésére, de a pályán semmi gond nem volt vele, hazai szinten elit irányító és hoztunk helyette egy klasszissal gyengébbet. Ez pedig láthatóan megborította az egész csapatot. Nem a Falco a mi szintünk jelenleg, és örülni kell, ha a nyolc meglesz, ez van.
Egyébként kb az egyetlen pozitívum volt a maiban, hogy láthattuk Rakoceviccel mit kellene játszani, hogy jó lehessen. Az, hogy nem erre használjuk már nem az ő hibája.
Kirúgtunk 2 légiost , mert rossz volt a mentalitásuk. Legyen. De könyörgöm, 2 gyengebbet hoztunk helyettük. Mit akarunk így? Ha szerdán nem verjük a DEAC-ot akkor a kupáról is lecsuszunk. Bár sok örömünk nem lesz akkor sem ha mégis becsúszunk a 8ba.
Falcotól kikapni nem szégyen, de ilyen játékkal és ilyen 0 lelkesedéssel 0 koncentrációval az.
Ennyire szétesett csapatunk régen volt, nincs húzó ember, mindenki csak jatszadozgat elképzelés nélkül.
Védekezésben nincs aki összefogná a csapatot, lehet hogy nem is fektetünk a védekezés gyakorlására időt, pedig enélkül nem megy. Sajnálom, de ez a szezon kuka.
Mikor jutunk el oda, hogy rájöjjünk, ez a keret annyira nem jó, hogy egy közepes edzővel eredményeket érjen el? A centerünket miért csak zárást adni használjuk, mikor kb az egész meccs összes értékelhető támadása 2-2-ből indult? Filipovityot ki fogja lebaszni az ócska és elhamarkodott dobáskiválasztásaiért? Ki hitte hogy Medford bármilyen szinten pótolni tudja Nicholsot?
Külső/belső dobások aránya most szerintem kb teljesen rendben volt. Honvédnál Grubor élete meccsét játszotta. 7/z triplával kezdve. Ez tartotta meccsben őket. Lehet kellett az is hozzá, hogy el is tudta sokszor szabadon dobni...
Az látszott a csapaton,hogy új kezdet van. Igyekezett a csapat, odatették magukat,a csapategység sokat javult.
Viszont ez a játék még mindig elég gyenge volt. Elég sok eladott labda,sok kihagyott helyzet,tiszta dobások,büntetők,rossz vállalások. Ez ma belefért. A minimumot elértük mint eredményben,mint a játék újratervezésében,de ennél több kell majd. Megnézve a mezőnyt,rövidtávon a 4-5. helyig feljöhetünk,de mindenképpen javulni kell. Főleg ha még ennél is többet szeretnénk.
Nem ez volt az év meccse, de legalább nyertünk. :) Azért nem baj, hogy náluk nem volt Filipovics, lepattanóban meg agyon lettek verve. De a játék szenvedős volt. Medford sok gólpasszt adott, de azért remélem, ennél csak jobb lesz, ahogy összeszokik a társakkal. Mert nem idézte Nicholst egyelőre.
A Falco ellen topformában sem mi lennénk az esélyesek, de remélem, jó meccset játszunk. Centerben sajna más kategória, extrán kellene dobni.
Én emlékszem olyan helyzetre, amikor Krivacevic mindkét büntetőjét bedobta. Talán kétszer is előfordult. Akkor ünnep volt. A mai ellenfelünket nekünk találták ki. Én örülök a győzelemnek.
Október 12.-én utaltam először Zubillaga képességeire. Azóta sem tanultunk meg védekezni, a 3 pontos lövészet meg taktikának kevés. Két játékos ment el fegyelmezetlenség miatt, mindezt nem lehetett
volna valahogy kezelni ? Aztán meg a Fazekas szintű centerjáték.
Nem vagyok büszke arra, hogy ilyen megállapításokat tettem, nem akarok én senkit bántani, de valamit már csinálni kellene.
Amúgy klubelnök munkájáról mondana valaki valamit. A női kézilabdázók már a helyükön vannak.
Ezt én is így gondolom. A mezőny egyik leggyengébb alakulatától kaptunk majdnem százat. Ezzel kb átvettük a mezőny egyik leggyengébb csapata címet. Ez olyan volt,mint amikor pár éve 9-10. helyen végeztünk. Ahogy látom ez az év felejtős lesz. Sok gyenge csapat van,a 8 meglehet a tavaszra,de ez most már kva gyenge.
Ez a szezon megy a lecsóba. Nem sikerült csapatot összehozni. Voját nagyon sajnálom, mert Ő megy, teszi a dolgát, de meddig lehet így, megfelelő társak nélkül.
Komoly vezetői gond, hiányosság, hogy nincs csapatunk, csak pár együtt játszadozó kosárlabdát játszani sem próbáló ember!
nem érzem, hogy erre a szezonra össze lehetne gyúrni ezt a gárdát. Sajnos nincs vezéregyéniség, nincs már irányító sem, védekezést összefogó játékos sincs, lelkesedés sincs és ezért nincs csapat és nincs eredmény. Bár rám cáfolnának!
Hozzuk az idegenbeli formát. Igaz, hogy mindig hiányzik valaki, de ez akkor is kevés lesz, talán az MK-ra is. És kb minden alsóházi csapattól kikapunk.