Maradjon a kordon, legyen belőle minden minisztérium előtt, minden fontos vezető beosztású hatalmi ember lakása/háza körül. Ellenzéket nem akarunk látni. Ez a mi demokráciánk.
"dex balfacnikkek"
Egy Veres János veszett el benned. Még azt se tudta meg tőle Varga Mihály, az országgyűlés gazdasági bizottságának az elnöke, hogy a reptér árával mit csináltak. Mi a szerencsém sharolta? Hiszti nélkül megismételnéd? Megpróbáltam egyszerű szavakkal fogalmazni, mert nem csak 1998 és 2002 között nem tudtál magyarul, hanem még most se nagyon.
Biztosan Neked is feltűnt , hogy vannak olyan politikusok, akik az üzleti életből léptek a politika porondjára, rendszerint nem kifejezetten szegényen illetve vannak olyanok, akik elvileg a - nem túl szerény, de azért mégis kisebb - politikusi járandóságaikból gyűjtöttek több generációnak elég vagyont 10 év alatt.
Abban a minutumban, hogy bizonylatokkal alátámasztott kimutatást hozol
az eltűnt hitelek pontos összegével, az eltűnés időpontjával, körülményeivel és ilyesmikkel, akkor elkezdhetünk tárgyalni - arról, hogy eme bizonyítékok alapján hol tehetsz feljelentést. Addig mocskolódj csak nyugodtan. Az a rohadt nagy mázlid, hogy névtelenül teszed, és olyanokkal szemben, akik nem védekezhetnek.
Miért is nem értettem magyarul 98-02 között? Ki és mit próbált ki akkor?
Nem vezetett az be nekem semmit, már 5 éve, hálistennek. Csak nem ártana, ha a saját bőrén próbálná ki azt a fene nagy "demokráciát", amit annyira félt kordoncepelés közben. Kíváncsi vagyok, meddig védené a "szólásszabadságot"...
Azt kéne, vaze, szervezni egy jó kis demonstrációt a háza elé, ahogy kell, síppal-dobbal, kereplővel, válogatott ocsmányságokkal, kihangosítással! Azt hiszem, tíz percig se tarthatna a dzsembori, a demokrácia nagyobb dicsőségére. Ha tudnám, hogy a gyerekei nincsenek odahaza, mennék is, az tuti! Csak hát szegény ártatlanok nem tehetnek róla, miféle az apjuk. No persze a keresztyén-családbarát jobbereknek nem volt ilyen skrupulusok, amikor fellármázták Gyurcsány gyerekeit.