Keresés

Részletes keresés

mea84mea84 Creative Commons License 2016.09.16 0 0 67

Évek óta keresem három gyerekkori barátnőim. Aradon laktunk, annyit tudok, hogy 26-os Z tömbház, D lépcsőház, 24-es ajtó.

Adela és Carmen ikertestvérek, közvetlen alattunk laktak a 7. emeleten. Tina mellettünk a 8.emeleten. 1990-93-ig laktunk ott. 1993-ban mi átjöttünk Szegedre, sajnos megszakadt a kapcsolat...akkor még nem volt net... Most sehogy sem találom őket a Facebookon sem.

Nagyon szeretném őket megtalálni. Kaphatok egy kis segítséget, hogy induljak el? Sajnos vezetéknevüket nem tudom. 

Nagyon szépen köszönöm!

Matuska Tímea

mea84mea84@gmail.com

Henrietta2000 Creative Commons License 2016.04.17 0 0 66

Keresem egy régi jó barátnőmet. Neve:Tótközi Rita. Győrben élt és Debrecenben tanult.

S.Sanyi52 Creative Commons License 2016.04.12 0 0 65

Távoli rokonomat keresem. Szemerédi Katalinnak hívják, Csanyteleken lakott, majd Szegeden albérletben. / Osztróvszky utcában/ Az általános iskola után Szegeden tanult tovább. Az édesanyja egy teherautó-vonat balesetben vesztette el az életét. Az édesapja a II. kórházban dolgozott. Van egy húga is. 

Anne Boronkay Creative Commons License 2016.04.08 0 1 64

Californiabol keresem egy regi baratomat 1966 -bol.
A csaladi nevere nem emlekezem pontosan.
Lehet Vajda, Vigh, Vegh, vagytok hasonlo rovid V-vel kezdodo nev. Az elo neve AntI, Antal. O valoszinuleg ugy emlekszik ram mint Panni. Budapest XIII keruletben lakott, a Lehel ut es Bulcsu utca sarkan levo tobb emeletes hazban, ugy emlekszem a 6. emeleten. Az ablak nyugatra a parkra nezett. Elmunkas Teri hazaknak neveztek ezeket az epuleteket, es O az elso hazban lakott a szuleivel.
Sajnos, rokonaim es ismeroseim elhaltak, nincs kihez fordulnom hogy segitsenek megkeresni Ot.
En megtalalhato vagyok a ladyanne13@aol.com email cimen, vagy a Facebookon a nevem alatt. (Anne Boronkay)
Nagyon szepen kerem hogy ha tudnanak segitsenek, teljesen megszakadt a kapcsolat ismeroseimmel, szeretnem megtalalni ezt a baratot es felvenni a kapcsolatot.

Viki174 Creative Commons License 2016.03.24 0 0 63

Keresem anyukám barátnőjét,akit Gabinak hívnak.Anyukám a szentesi 603.szakmunkás képzőbe járt (zsoldos ferenc szakképző iskola) és bolti eladóként végzett 1986ban.Aki esetleg ugyanekkor végzett ugyanebben az iskolában, jelentkezzen.

nyanya111 Creative Commons License 2016.03.09 0 0 62

Keresem régi ismerőseimet, 1967-ből.

Keresem Ancsát, akivel nagyon jó barátságban voltunk. Budapesten, az Ó utcában lakott, és sokat szórakoztunk, nevettünk együtt; és keresem S. Ferenc textiltechnikus ismerősömet (ha emlékeim nem csalnak, a KISTEX-ben dolgozott), akivel Ancsa akkori barátja (is) jó ismeretségben volt. A keresztnevem: Györgyi.

Nagyon-nagyon rég elveszítettük a kapcsolatot.

A kíváncsiság hajt, hogy kivel mi történt, hogy vannak/hogy vagytok, megtaláljuk-e egymást, és tudunk-e még beszélni, megtaláljuk-e vénségünkre egymást. Valamennyien a 70-es éveinket tapossuk - reményeim szerint - erőben, egészségben.

Bárki, bármit tud, kérem jelentkezzen itt a fórumon, a többit egyeztetjük.

FerencziBéláné Creative Commons License 2016.02.01 0 0 61

Keresem a régi ismerőseimet akik 1971-73 között nógrád megyébe somoskőújfaluba a szlovák-magyar határőrségnél szolgált tényleges katonaként. Stark Ernő a neve a születése 1951-53 között lehet, egy régi jó barátja Viola. Ha valaki tud róla megköszönném ha jelezne valahogyan a ferenczibelane@hotmail.com-on. Előre is nagyon köszönöm

Márkus Erzsébet Creative Commons License 2015.12.26 0 0 60

Keresem egy régi barátomat,Barassó Tibort édesanyja neve Ivanov Magdolna nagyon szeretném megtudni,hogy mi lett vele, 27 éve nem láttam!! Legutóbbi lakhelye ha minden igaz Cederen volt. Köszönöm ha valaki tud róla s ezt megosztaná velem!! erzsi110@gmail.com

FTünde66 Creative Commons License 2015.09.25 0 0 59

Kedves Fórumozók !

Szeretnék megtalálni egy Érden lakó középkorú, középmagas, sötét hajú, kék szemű, fehér bőrű, jóképű férfit, aki  még 1 évvel ezelőtt Budapestre járt dolgozni a XII. kerületbe.

A 139-es busszal ment a Sasadi úti volánbusz (sárga busz, 731-es) megállójából, a MOM-ban vagy a környékén dolgozott.

Hazafelé 16 óra körül a BAH- csomópontnál szállt fel a 139-esre, majd 16 ó 17 perckor induló 731-es busszal utazott Érdre.

Nagyon kedvesnek tűnt, ennél többet nem is tudok, bízom a viszontlátásban.

Nagyon várom a segítséget, ha valaki tud róla !

Köszönöm !

email:fodorntunde@gmail.com

Ingatlan III. Creative Commons License 2015.04.29 0 0 58

Kimaradt az elérhetőségem, az e-mail címem:   cvetak@freemail.hu

Köszönöm!

Ingatlan III. Creative Commons License 2015.04.29 0 0 57

A nagypapámat és a családját soha nem ismertem meg, ezért remélem, hogy valaki tud segíteni. Annyit tudok róla, hogy valószínűleg Kocsis László a neve, Miskolcról vagy a környékéről származik, és 1922 körül születhetett.

1942. évben katona volt, és a mostani Szerbia területén (annak idején ez a terület Magyarországhoz tartozott, később Jugoszlávia volt) teljesített szolgálatot a Novi Sad (Újvidék) közelében levő kis faluban. A falu neve annak idején "Piros" volt, később a szerbek átnevezték és "Rumenka" lett.

Kocsis László ebben a faluban ismerte meg a nagymamámat Sipos Zsuzsannát.

1942-ben mindketten kb. 20 évesek voltak. A nagymamám terhes lett, és 1943. február 01. napján kislányuk született. Ebben az időpontban Kocsis László még a faluban volt. Hamarosan máshova vezényelték, és a nagymamám soha többé nem látta, és nem hallott róla semmit. Egyedül maradt a kislánnyal.

A lánya, aki az én édesanyám, mindig arra vágyott, hogy megismerje az édesapját, de ez nem valósult meg.

Testvér nélkül nőtt fel. Nagyon reméli, hogy valahol van legalább egy féltestvére, akit megismerhet!

A segítséget előre is köszönjük!

PégéGabi Creative Commons License 2015.04.28 0 0 56

Kérem olyan személy jelentkezését, aki ismerte Kovács Évát, született Kiskőrös, 1965. szeptember 9., anyja neve: Supka Magdolna. Kovács Éva 1984-től Kiskunmajsán élt. Később feltehetően Németországban tartózkodott. Tudomásom szerint 2005. szeptember 22-én Budapesten halt meg. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy aki valamilyen módon kapcsolatban volt vele, de legalább ismerte jelentkezzen, hátramaradt hozzátartozója miatt.  Köszönöm!

Béla Molnár Creative Commons License 2014.11.27 0 0 55

Kedves Fórumozók

Szeretnék megtalálni egy 50 évvel ezelőtti lányt,akivel együtt jártunk be Budapestre dolgozni Ő Hernádról én Gyón-on szálltam fel a hajnali vonatra.A lányt ILONKÁNAK hívták szép barna haja volt törékeny alkat,csendes nagyon barátságos,ennél többet nem is tudok még is bízok az internet erejében,emberi segítségben!Mind ez 1963 nyara körül volt /nagyon rég/remélem létre jöhet még a viszontlátás,vagy hallás.

Tel06 70 9469064

email:kumlis@citromail.hu

Ui:Valószínű Bp-en lakik egyszer láttam30 éve vonaton.

Bsári Creative Commons License 2014.08.11 0 0 54

Sziasztok! én keresek egy nagyon régi kedves barátom akit lassan 20 pár éve nem látam és nagyon szeretnék tálkozni vele vagy csak tudni  róla valamit a neve  Juhász Sándor  kb 43 -44 éves most az anyukája nevét tudom  Mélyész Margit nem tudom mi van vele  ha valaki tud segiteni  az email cimem sari31@freemail.hu

andrea-1 Creative Commons License 2014.06.18 0 0 53

Anyukám itt dolgozott. Talán a Gyártási Osztályon (??) ebben nem vagyok biztos, de gépírőnő volt,  Bartusné Erzsinek hívják.  :)

Előzmény: ecsetes (41)
skolikagi Creative Commons License 2014.05.26 0 0 52

Kedves német ismerősöm régi ismerőseit keresi, egy budapesti családot.
A nagyszülők neve Galambos László és Anna
A fiúk Galambos László, az ő felesége Emő. László a rendőrségen dolgozik/dolgozott nyomozóként.
Az ő fiaik László és Ákos.
Ákos 35-39 éves lehet most.
Nekik volt vagy van egy nyaralójuk Balatonfenyvesen, és a német család nagyon sok éven át nálunk nyaralt.
Régóta nem tud róluk semmit. Elment egyszer Fenyvesre, de nem talált a háznál senkit és nem tudja, hogy vajon az övék lehet-e vagy eladták?
Kb. ennyit tud róla.
Akinek van Budapesten ilyen nevű ismerőse, vagy Fenyvesen nyaralója és ismerős neki a név, kérem, hogy  írjon nekem!
Köszönöm:-)

vgizi Creative Commons License 2013.12.30 0 0 51

Az 50-es bejegyzéshez kiegészítésként, Oláh Gizellát keresve: 4-en voltak testvérek Jóska, Gizi, Kati , Ibolya. A vg460327@freemail.hu email címre kérek híreket róluk. Bármelyik testvérrel is szeretném felvenni  kapcsolatot.

vgizi Creative Commons License 2013.12.30 0 0 50

Keresem Oláh Gizellát, Csepelen járt általánosba, /Katona József Általános iskola/a Katona József utcában lakott, kb.1964-ben ment férjhez egy Tóth József nevű úrhoz, és kb.1965-ben született egy Csaba nevű kisfia.Ekkor Budapesten  Rákóczi téri csarnok mellett laktak.

Erika94 Creative Commons License 2013.10.26 0 0 49

Keressük azt a Fischer József nevezetű férfit aki, 1962-ben született, állami gondozásban nevelkedett, volt egy Béla nevű  ikertestvére, aki meghalt.
Nővére, és annak gyermekei keresik!  

j1947 Creative Commons License 2013.09.11 0 0 48

Keresem  ismerősömet  Juhász lászló  szül. 1947 07. 16. Apc. Kérem aki ismeri értesítsen.  Előre is köszönöm N.J.

MÁRIA 57 Creative Commons License 2013.08.17 0 0 47

Neuhauzer Béláné vagyok egy régi ismerősömet keresm.Czanka Ilona a lány neve.1982 körül született egy kislánya,akkor a lakóheje Lovasberény volt.A VIDEOTON gyárban dolgoztunk mind a ketten.Én elköltöztem így megszakadt a kapcsolatunk .

Az én lány nevem Darók Mária ha valaki tud róla valamit kérem értesítsen darok2@citromail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.15 0 0 46

Régi barátnőmet keresem. Neve Jákob Judit, leánykorában Budapesten a XIII.ker. Vág u. 19-ben lakott. Most kb,56-58 éves lehet. Szülei keresztneve: Teréz ill. András voltak, ők már régen meghaltak. Ha valaki ráismer, kérem írjon a teklakoma@gmail.com címre. Köszönöm!!

Makra Imre Creative Commons License 2013.08.07 0 0 45

Keressük Varga Timeát Nagykónyiban lakik/lakott. 12-13 éves volt amikor a szülei elhunytak. Mi Szerbiából érdeklődünk Óbecséről. Timea édes anyja lánykori neve Makra Ibolya volt.

BiBiz Creative Commons License 2013.05.03 0 0 44

Nagymamám egykori udvarlóját keresem Pusztai Tamás József személyében, aki Aranyosapátiban élt fiatal korában, gépkocsivezető volt és most kb. 78-82 éves lehet. Ha a gyermekei vagy unokái olvassák ezt, kérem írjanak nekem! köszönöm

vgizi Creative Commons License 2013.02.25 0 0 43

Keresem az Oláh testvéreket, Csepelen, a Katona József általános iskolába jártak, a Katona József u. 44-ben laktak, József, Gizi, Kati, Ibolya keresznevük volt,  1944, 1945. 1947, 1948 ban születtek. /kb-lehet, hogy némelyik év nem pontos./

Utolsó emlékem, hogy az Oláh Gizi egy Tóth József nevű fiúhoz férjhez ment, és kb.1964-ben született egy Csaba nevű kisfia, akkor egy padlásszobába laktak Budapesten a Rákócsi téri csarnok melletti házban. Ezután elvesztettem a kapcsolatot vele, most pedig rendszeresen találkozunk az általános iskolai osztálytársakkal, és szeretném vele felvenni a kapcsolatot, vagy valamelyik testvérével.

/a fiú a férjem barátja volt./ Kérem, ha valaki tud róluk valamit, írjon! /email: vg460327@freemail.hu/

astra5 Creative Commons License 2012.05.26 0 0 42

Sziasztok. Keresek egy Hölgyet,aki Pápán élt( vagy él is) A kisbéri piacon alkalmazottként árult ruhanemüt,könyvet,a 90-s években.Líviának hívták,és nem tudom mi lett vele.Kedves aranyos kis teremtés volt. Valaki tud róla valamit kérem értesítsen,az astra5@citromail.hu-n.Köszönöm!

ecsetes Creative Commons License 2012.01.02 0 0 41

SZIASZTOK. BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! keresem azokat az élő embereket akik régen 1970-1980 között a bocskai úti,dorottya utcai PATEX azaz budai pamut és textílművekben dolgoztak és itt élnek laknak budapesten vagy MAGYARORSZÁGON! ez a gyár szövőgyár volt szövőgépekkel meg hasonló aki ott dolgozott az ugyis tudja vagy ott dolgoztak tudják! köszönöm előre is a segítséget ha valaki jelentkezne!

revesz.zsuzsa Creative Commons License 2011.11.27 0 0 40

Keresem régi ismerősömet. Nagy Lászlót, aki 1947 október 14.én született, ha jól emlékezem. 1967-68 környékén Ráczkevén lakott szüleivel és két testvérével - Évi hugával és Rezső bátyjával - de pesten tanult és évközben kollégiumban lakott fenn a várban.                                                       e-mail címem: revesz.zsuzsa50@freemail.hu

Ugor utca Creative Commons License 2011.11.23 0 0 39

Keresem régers-régi ismerősöm Fekete Rózsikát,(asszony nevét nem ismerem) aki Köcsk községben született és nevelkedett. az 1960-as években Budpesten az Ugor utcában Kőbányán lakott a Gerse családnál és a REMX-ben dolgozott. Ha Rózsika nem internetezne, talán a gyermekei, vagy unokái, esetleg a Gerse családból valaki olvassa ezt a pár sort, tiszteljen meg jelentkezésével.

Ugor utca Creative Commons License 2011.11.23 0 0 38

Kresek valakit aki...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!