Most láttam,hogy a Rákoczi térnél egy zászlókkal felszerelt csoport vonul a Corvin felé kormányellenes szavakat valamint "ébresztő" jelszavakat skandálva.
Tud valaki bővebbet?
Megvan zividivi kulturmagyarja! Im, raleltunk a nemzeti kincsunkre! Modik, vigyazo szemeitek rajta tartsatok, nehogy langolasa csillapodjek, mert akkor ismet eluralkodna primitiv lelkeinkben a sotetseg. Vilagitsd az utat te KULTURMAGYAR! Alazattal kovetunk teged! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
egyebkent ugy sajnalom, hogy az altalam feltett kerdesre nem voltal kepes valaszolni, mert kivancsi voltam, valoban oleg pallerozott-e az elmed jogilag. De ha nem, akkor nem. A modi gyorsabb volt :)))))))))))))))))))))
jogaszkodjunk. legalabbis addig, mig nem kukaz egy modera. vegyuk alapul, hogy teged hacsek mariskanak hivnak, es a telefonszamod 123456789. Valamelyik rosszakarod, felteszi egy istenhatamogotti szerverre a telefonszamodat a neveddel egyetemben, es odairja, hogy istenien szopsz, de az oklozes az igazi szenvedelyed. A kutya nem talalja meg az oldalt, de en rafutok, es az osszes online forumra belinkelem. Sertettem-e szemelyisegi jogot, vagy sem?
na most vagy kamu a linked, vagy igaz. ha tenylegesen a "jo" szamokat olvashatunk az oldalon, akkor vagy szolsz a moderatornak hogy toroljek a hozzaszolasod, vagy en szolok, mert akkor ez szemelyisegjogokat durvan serto tartalom, te meg terjeszted. nem viccelek.