Drága barátom! Újfent felhívom figyelmed, hogy ez nem egy politikai rendezvény!!! Ez egy világhírű sportoló gyászszertartása!!! Nincs helye a lyukas zászlónak!!!!
És milyen szégyenteljesen dilettáns, általános iskolás verset olvasott fel Csurka László művészúr!!! (a lyukas zászlójával) Szerintetek hány perccel a műsor előtt készülhetett el a nagy mű???
Egyébként ha keresztény lennék, a Kormorán Miatyánk-jáért is inkvizíciót hívnék össze!!!
"A következő beszéd Vicente Calderóné, a Real Madrid jelenlegi elnökéé lesz..." :) Ja Vicente Calderón mi? Remélem olvassa az ujságiró és javitja mert nem kéne a real elnökét összekeverni az Atlético egykori legnagyobb elnökével....
mondjuk én már nem akadok fenn ezen. Vártam, hogy snitt pali majd komcsizik egy jót, de a tolmácsolt szöveg végülis nem volt rossz, olyan tipikusan nem snitt palis volt(jó volt)
Nézem a műsort az m1-en és felmerült bennem a kérdés:
KI VOLT AZ A SZELLEMILEG LEGÁTOLT, AGYILAG NULLA, MŰVÉSZILEG ZOKNI, EMBERILEG SOVÁNY, AKI PITTI KATALINT ODAENGEDTE A KÓRUS ELÉ BEÉNEKLÉS NÉLKÜL, ÉS MIÉRT NEM SZEDTE KI A KEZÉBŐL A FEHÉR KENDŐT, ÉS MIÉRT NEM TÉPTE LE A RUHÁJÁRÓL AZT A LYUKAS ZÁSZLÓT???????
EZ NEM EGY 56-OS MEGEMLÉKEZÉS!!! EZ A MAGYAR FUTBALL LEGNAGYOBBJÁNAK A TEMETÉSE!!!
Az előbb játszották le Öcsi bácsi előadásában a Nótás kedvű volt az apám című nótát... Abban volt hang és szív!!!
nos, ne haragudjá má, de hétfőn csak 3 vizsgám lesz, és nem fogok felutazni pestre ezekben a napokban, ezen kívül nem az a lényeg, ki mennyire villog magyar zászlókkal, meg az elkurtuk kórussal, hanem aki majd 50 év múlva is emlékezni fog rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
talán jobb, hogy nem is vagyok ott, csak égne a pofám, hogy én is magyar vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de mi sem vagyunk ám ott!!! :-) na, jó, mondjuk én pécsi vagyok...
de nem is az a lényeg, hogy hányan villognak ott, hanem mennyi de mennyi koszorút, virágot kapott, és az emberek mennyire szerették még életében, és halála utánn is megőrízzük az emlékét!
1. míg élt én is sokszor bíráltam, de felfogtam, hogy meghal, nincs többé: nem bírálom, főleg nem mocskolódom róla.
2. a személyes kifogásaim ellenére a XX. század legismertebb magyarja volt. A futball egyik első modern úttörője, velek ezdődik a futball (még nem egészen modern), de újszerű kora. Ás ráadásul nagyon-nagyon sokan szerették, szeretik...
na ezért vna ma ez a nap...
ha nem vagy képes megtisztelni ennivel, hogy az ő tisztelére szentelt napon nem fröcsögsz, akkor nem tudom, hogy miért lehet téged(titeket) emberszámba venni
Még mindig nagyon udvariasan: nem húznátok át a tegnap ajánlott másik topikba a temetésen hőbörögni és Gábor Zsazsával összehasonlítgatni Puskást? Ott van elég retardált, akikkel jól kijönnétek.
Amikor az aranycsapat többi tagja meghalt, mekkora volt a felhajtás? A már elment sportolók rokonai, barátai mit éreznek most, hogy egyiküknek, aki ráadásul nem is maradt itthon 56 után, ilyen hűhót csinálnak? Az, hogy sok sportrajongó ismerte a világban, nem jelenti azt, hogy akkora temetést kell neki rendezni, mintha ő valami főfőmufti lett volna valahol. Igenis rongyrázás az egész, tiszteletlenség a többi már meghalt focista személye ellen. Ágyútalp? Díszőrség? Igenis engem rendkívül bosszant, és az is, hogy úgy tudom, ő azt kérte, hogy ne csináljanak nagy cécót majdan a temetése körül.
70-100 eves kora fele rendszerint szetesik az ember (biologiai adottsag).
ha beteg, ha nem. Ha nem, akkor szerencseje volt/van.
az hogy ki szerette, vagy nem: add meg Caesarnak ami Caesare.
ennyi.
elfogadom hogy vannak fenntarasaid, mindekinek van, tarsd meg magadnak, ulj rajta egy par napot, aztan oszd meg velunk. biztos maskepp fog hangzani akkor.