Gondolom Elek fixa ideája... Borzalmasan hangzik. Kb. olyan vonzó elnevezés mint maga Elek egykori kisbirodalma. Elek talán még az őszi választást is el tudta volna bukni a Fidesznek, ha saját képére formálja a kampányt. Tehetség.
Mindegy. Nem a káröröm a legszebb öröm.
Nem értem ezt a nagy mozgást ennél a kis portálnál, alapítványok alapítvány hátán, kft., most meg ez a kétségbeesettnek tűnő kapkodás némi apróért... Kiváncsi volnék mik a tervek ezzel a 30 millióval? Mit javítana ez egy elhibázott vállalkozás rosszsorsán?
Na ez az! Itt az Indexen is elszabadultak a jobbos moderátorok. Vadásznak az uj balos nikekre, provokálják öket aztán véglegesen kitiltják öket. A tulaj meg csodálkozhat: csökkent a reklám bevétel.!
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.0.54 (Fedora) Server at forum.gondola.hu Port 80 --------------------------------------------------------------------------------------------------
Én adnék érte többet is, de csóró vagyok. Hányszor letiltották az IP-met (így kell mondani?) a Gondoláról, Istenem! Most megint be tudok lépni, új identitással, de nem érdekel.
én huszat! átveszem, elzavarom a francba az egész punnyadt szerkesztőségbagázst és csupa pucér gyurcsányfotóval rakom tele, hogy a törzsolvasók megpukkadjanak.