Keresés

Részletes keresés

Allesmor Obranna Creative Commons License 2006.11.17 0 0 6
Én nem voltam, mert az autó karambolózott.
Milyen a Retroglide basszus?
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2006.11.17 0 0 5
A 7fői bécsi koncerten én is voltam, böbö.
Dotis Creative Commons License 2006.11.17 0 0 4

De jó, hogy van még ember Magyarországon, akinek jelent valamit ez a zenekar. Mármint rajtunk, néhányakon kívül. A hétfõi bécsin voltál? Nekem nagyságrenddel nagyobb élmény volt, mint akár a 88-as bécsi, akár a két évvel ezelõtti pozsonyi. Majd keresek rá szavakat...

1984 novemberében elõzetesként bemutattak egy részletet (konkrétan az Almost There-t) a Pulzusban az esseni Rockpalastból, azzal a felkonffal, hogy figyeljük a basszusgitárost. Hanyattestünk. Aztán a következõ héten leadták majdnem a teljes Rockpalastot. Ilyen kis fekete-fehér Junoszty tévén néztük a koleszban. Érdekes is volt tavaly színesben megnézni ugyanezt dvd-rõl. :) Aztán persze mentünk a boltba: True Colors, A Physical Presence és World Machine azon frissiben, aztán a korábbiak is. Majd robbant a Lessons In Love...

Előzmény: Allesmor Obranna (3)
Allesmor Obranna Creative Commons License 2006.11.16 0 0 3
Kedves emberek!
Én a nyári bécsi koncerten voltam, ott már a Lindup billentyűzött, a Freeman helyett (aki meg nászúton volt) egy Simon Willcroft vagy ki a bánat szaxofonozott.
Amúgy 1988 óta vagyok Level 42 fan, nagyon ritkán lelek magyar rajongókra, így a nálunk mégőrültebb angolokkal (level42webdigest.com) társalgok.
Az összes Level 42 szám, videó, és egyéb megvan, CD-n, bakeliten, kazettán, mp3-on.
Mindent tudok a Level 42-ről, de még köszönöm, jól vagyok.
a rudi Creative Commons License 2006.11.09 0 0 2
Mi is megyünk bécsbe, VAN MÉG 2 HELY A KOCSIBAN!!!
Indulás Törökbálintról reggel 8-9 között, aztán Parndorf outlet, Musikproduktiv áruház, majd bécsi szabadprogram, este koncert, utána indulás haza!
Akit érdekel, jelentkezzen!

30/3998809
mr1@freemail.hu
Dotis Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1

Kösz! Most hogy szerencsésen túlvagyunk a nulláson, van egy kérdésem, hátha vannak nálam tájékozottabb fan-ek. Mi van Lyndon Connahhal? Úgy nézem, a friss turnéképeken csak Lindup van, miközben semmi info, arról, hogy tagcsere történt volna.

Nem mintha nekem hiányozna Lyndon, sõt! Legalább egy éve ez az álmom. Hogy újra Mike ül a billentyûk mögött, és ezzel lényegében az lesz a Level 42, mint régen, nemcsak egy "tribute band". Bõvebben késõbb, ne csak én beszéljek.

március 15. Kristóf Creative Commons License 2006.11.03 0 0 0
0
Dotis Creative Commons License 2006.11.03 0 0 topiknyitó
Úgy félévente ránézek, van-e már topikja ennek a szívem csücske zenekarnak. Ma még mindig nem volt. De mivel már csak 10 nap van a bécsi koncertig, hát itt az alkalom...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!