Mivel én magam politikában elég járatlan vagyok, ezért szeretném megtudni, hogy mi az, amit az MSZP munkálkodott 2002-óta. Mit dolgoztak, mi az az elévülhetetlen érdem? Van valami kézzel fogható nyoma annak, hogy Ők vannak kormányon?
Érdekes most valahogy nem nyüzsögnek.Arra mmég ki kell találniuk valami módozatot hogy valaminek állítsák be a semmit. Ja mexületett a jó kis 2007-es költségvetés.Dilettáns banda.Ezek akkor sem tudnának normálisan dolgozni ha történetesen akarnának.
Üdv! Nem gyalázó topiknak szántam, bár bevallom a cím elég provokatív, no de ez legyen a legkevesebb. Független vagyok, eddig még soha nem mentem el szavazni és nem is húzok egyik irányba sem. Azért érdekel csupán, mert ahogy olvasgatom, valamiért nagyon a szívéhez nőtt az embereknek az mszp, tűzön vízen át.
Van saját véleményem, de komolyan kíváncsi vagyok, hogy mit köszönhetünk nekik, hogy kiérdemelték ezt a ragaszkodást az emberektől. Már olvastam olyan hozzászólást is, hogy fegyverrel védené Gyurcsányt és a köztársaságot, stb.
Én sajnos csak azt látom, hogy csődbe vitték az ország gazdaságát.
No, a címből ítélve nem vagy járatlan a politikában mivel egy jó mszp és gyurcsánygyalázó topiknak ez kiváló. Ha netalán hiányérzeted van valamilyen téren az életedben vagy -ami kevésbé valószínű - minden OK , akkor azt magadban gondold át, hogy megtettél-e Te mindent és tényleg az mszp vagy a fidesz lesz aki rendbe rakja a dolgaidat.
A magyarok összetartását. Végre a magyar legalább lélekben egyesült. Jó érzés.
Folyamatos megszorítás megszüntetése. Piszok sok volt már abból, hogy mindig nyögjük a régi jólétet.
Örülünk, hogy továbbra is Apró Klán van hatalmon. Szerencsére a KGB összekötö barátunk lánya személyesen találkozhat régi KGB -el, Putyinnal. Jó a kapcsolatok ápolása.
Igazmondást. Az országért semmi rosszat nem tettünk. Kiváncsi vagyok sikerül -e játékból csődőt jelenteni mint az Orbánék tették. A kis gecik.
Mivel én magam politikában elég járatlan vagyok, ezért szeretném megtudni, hogy mi az, amit az MSZP munkálkodott 2002-óta. Mit dolgoztak, mi az az elévülhetetlen érdem? Van valami kézzel fogható nyoma annak, hogy Ők vannak kormányon?