Keresés

Részletes keresés

NoraBudapest Creative Commons License 2022.08.27 0 0 1910

Sziasztok!:)

35 eves budapesti nő vagyok, aki baratnőt keres programozasokhoz, baratkozashoz. Barmilyen programnak örülnék, ami a négy falon kivul lenne.:) Olyan vidam 28-40 kozotti not keresek(de akar baratkozasra nyitott srac is lehet), aki szivesen programozna velem, a közös bulizásnak is örülnék.:)

Ha szeretnel baratkozni, irj batran a prospects88@freemail.hu cimre.:) 

Dóri Budapest Creative Commons License 2022.08.17 0 0 1908

Sziasztok! Ertelmes, jófej, rendes barátnőt keresek Budapesten 35-48 év között, akivel délutánonként lehet ki-beülni vmerre, programokat cisnálni, hétvégén szívesen jön nyáron főleg Balcsira, évközben bármerre kirándulni, autóm van, üzemanyagot tudjuk elosztani :) Én multinál dolgozom otthonról, ami már nagyon unalmas is, vannak barátnőim, csak kevesebbet érnek rá, mint ahogy én szeretnék társaságot. Ha Magadra ismersz, írj! :)
email címem: m.doranew@gmail.com

pimmi Creative Commons License 2022.08.16 0 0 1907

László
Sziasztok, én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 77 kg.
nő személyében 18 és 45 év között.
Budapesten lakom. XI. kerület
"olyan lányt –, és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik.
Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak - barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. Email: matrixpc@freemail.hu

Nikol1982 Creative Commons License 2022.08.15 0 0 1906

Sziasztok Moncsi vagyok 40 éves van egy csodálatos férjem.
3 gyermek anyukája vagyok.
Tatabányán lakom és a legjobb barátnőmet keresem.(akár a világ végén is )
Egy olyan lány személyében akivel jóban-rosszban megoszthatom örömöm-bánatom.
Természetesen visszafelé is működjön a dolog.
Nem érdek barátnőt keresek!!!!!
Nem levelezni szeretnék nem is virtuális barátságra vágyom.
Nem zavar ha van gyereked,társad,párod,de ne csak akkor keress ha én kereslek téged.
Káros szenvedélyektől mentesen élünk, szeretjük a kint programokat (bogrács,grill,kirándulások)
Ha felkeltette e pár sor a figyelmed ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

monamano25@citromail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2022.08.10 0 1 1905

Sziasztok ! 

50 éves  özvegy  vagyok nemrég vesztettem el a férjemet . Budapestől nem messze Pest  megyében lakom . Barátokat, barátnőket  keresek  nemtől függetlenül . 

Szóval szeretnék egy kicsit kikapcsolódni  és valami új felé mozdulni. Ehhez keresnék barátokat . Csak úgy elmenni valahova kirándulni, sétálni, csavarogni  külföldre  vagy beülni valahova, akár iszogatni is, mozi, színház, stb.  Alapjában véve  életvidám csaj vagyok. Ha szeretnél velem  barátkozni  írj  a blu75@freemail.hu  

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1904

Minden érdekel és mindenre kíváncsi vagyok.

Jó zenék ?

Jó filmek ?

Bergendy - Szellemvasút

https://www.youtube.com/watch?v=LdnNu_j7HAo

akikkel mindenről lehet beszélgetni

Ahh, duma ...

Inkább készíts valami különös eszközt, ill. készítsetek együtt ...

BERGENDY - Hadd főzzek ma magamnak (1973)

https://www.youtube.com/watch?v=ENITQ54heW8

Előzmény: Mizsoki (1901)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1903

sokat dolgozom

a férfiaknak kellene dolgozniuk, nem a nőknek

Dolgoz kevesebbet, és internetez többet !

Kérlek ápolt légy

Azért lehet szakállas ?

Beatrice: 8 óra munka 8 óra pihenés 8 óra szórakozás

https://www.youtube.com/watch?v=CsK85hTsOMo

Előzmény: Á Judith (1900)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1902

csak jöjjek  már ki ebből a lelki gödörből

Csináld gyorsan !

Talán ez segít:

Tickling Baby sister

https://www.youtube.com/watch?v=IOeHqpgCWc0

Silent Circle - Touch In The Night 💃 shuffle dance mix

https://www.youtube.com/watch?v=QfH1560FcWc

Előzmény: Zsinzser (1899)
Mizsoki Creative Commons License 2022.07.31 0 1 1901

Sziasztok! 42 éves nő vagyok, bár nem érzem magam annyinak. Barátokat keresek, elsősorban levelezőtársakat, akikkel mindenről lehet beszélgetni. Minden érdekel és mindenre kíváncsi vagyok. mizsoki@gmail.com

Á Judith Creative Commons License 2022.07.29 0 1 1900

Sziasztok ! Judith vagyok BP élek lakom , 61 éves .170 cm magas vagyok sokat dolgozom 

és keresek barát vagy barátnőt akivel néha -néha lehetne jokat dumálni vagy elmenni valahová.

Fagyi stb jokat kacarászni :) 1 dűl élek vagyis a kiskutyámmal ,de nem jó egyedül :(

A többit személyesen ,h egymásra találunk :) Szép napot !

arkosijudith@freemail.hu Kérlek ápolt légy :) köszi képet kérek ,viszonozom 

Bocs ,h túl  nagy a kérésem .

Zsinzser Creative Commons License 2022.07.28 0 1 1899

Sziasztok,

most lettem 50 éves, ez a tény eleve sokkoló, mert nem érzem magam annyinak, csak kimondani sok. Most eléggé magam alá kerültem, egy majd 2 évtizedes kapcsolat befejeztével. Szóval szeretnék kiszakadni a jelenlegi környezetemből, és valami új felé mozdulni. Ehhez keresnék társat/társakat. Csak úgy elmenni valahova kirándulni, sétálni, csacsogni, vagy beülni valahova, akár iszogatni is, mozi, színház, stb. Ígérem, nem csak keseregni fogok :) Alapvetően vidám a természetem. Ja, igen: nő vagyok, magas, voltam már sportosabb is, de ezen szeretnék változtatni, csak jöjjek  már ki ebből a lelki gödörből. Helyileg Budapest, Zugló. Ha szívesen barátkoznál egy (jelenleg) lelkisérülttel, akkor írj: molgyina@gmail.com

Józsi59 Creative Commons License 2022.07.27 0 0 1898

60 évet betöltött bajai házaspár barátokat keres. Mi 41 éve élünk boldog házasságba. Olyan házaspárt keresünk  akik egyszerű szolid emberek.Szeretünk gyógyfürdőbe járni, sétálni, jókat beszélgetni. Nem dohányzunk, alkoholt keveset iszunk. Ha  nem Baja környékén laktok nem baj ,van autónk. Írjatok frematle59@freemail.hu

Cori87 Creative Commons License 2022.07.12 -1 0 1897

Bocsánt azt nem írtam Budapest és környéke elsősorban:)

Cori87 Creative Commons License 2022.07.07 0 0 1896

Sziasztok!

Barátkozni szeretnék én egy 35 éves magas kedves,igényes,mosolygós,életvidám nő vagyok.Jelenleg nem élek párkapcsolatban.

Keresek elsősorban olyan barátnőket akikkel lehet őszinte barátságot kialakítani.

Akivel be lehet ülni kávézni egyet vagy szimplán sétálni egy nagyot és kibeszélni életünk minden kis apró dolgát.

Imádok utazni,vásárolgatni,természetben lenni....

Ha szeretnél ismerkedni várom üzidet.

Legyen szép napotok!

Puszi

mail:greendiamonds87@gmail.com

pimmi Creative Commons License 2022.07.02 0 0 1895

Sziasztok, én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 77 kg.
nő személyében 18 és 45 év között.
Budapesten lakom. XI. kerület
"olyan lányt –, és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik.
Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak - barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. Email: matrixpc@freemail.hu

Eniko8686 Creative Commons License 2022.06.12 0 2 1894

Sziasztok,

36 éves nő vagyok, Budapesten élek.

Jó lenne találni egy barátnőt, akivel tartalmas beszélgetéseket lehet folytatni, aki szeret eljárni színházba, moziba vagy csak úgy beülni valahova.

A sport és a nagy túrázások nem az én világom, így sajnos velem senki sem fog tudni hegyet mászni menni :(

Amennyiben valaki hasonló cipőben jár, írjon nyugodtan: eniko8686@hotmail.com

Tiduj11 Creative Commons License 2022.06.06 0 1 1893

Sziasztok!

Barátokat keresek elsősorban Debrecen és környékén, (de országosan is szívesen ismerkedek, elsősorban Budapest) akikkel szabadidőm eltölthetem és beszélgethetek.

Moziba járni, rendezvényre menni, kirándulni, sportolni (pl. falmászás) stb. 35 éves lány vagyok. Email címem: leveleknek01(kukac)gmail.com.

paloten Creative Commons License 2022.05.14 0 1 1892

Sziasztok!

47 éves nő vagyok, párkapcsolatban élek. Solymár környékén keresek barátnőt.

Nincsenek gyerekeim, szeretem az állatokat, túrázni, kirándulni :-) 

Szofi 46 Creative Commons License 2022.05.11 0 1 1891

Sziasztok barátnőt keresek Budapest közelében 51 éves vagyok. Email:karicsszofia@citromail.hu

Corvette22 Creative Commons License 2022.05.10 -1 2 1890

Jószerencsét, mindenkinek!

Pipacs24 Creative Commons License 2022.04.18 0 1 1889

Sziasztok!

53 - lélekben 35 :) éves nő vagyok, a XXII. kerületben lakom, egyedül. Olyan barátnőt keresek, aki szívesen jönne velem közös programokra, színházba, uszodába, aki szeret erdőben túrázni, jókat beszélgetni. Email címem: rozsakvarc24@gmail.com. 

Erzsébet1960 Creative Commons License 2022.04.18 0 0 1888

Pest megyében élek, Budapesttől 25 km-re. Barátot, vagy barátnőt keresek szabadidő eltöltéséhez, tartalmas beszélgetésekhez. Arra gondoltam, hogy néha beülhetnénk egy kávézóba, sétálhatnánk egyet a városban, elmehetnénk a plázába szétnézni, vásárolni. Vagy akár felülni egy buszra és vidéken kirándulni egyet. Ha magányos vagy és szeretnél tartalmas baráti kapcsolatot, írj! e-mail: pirostulipan@gmail.hu

Susfin Creative Commons License 2022.04.13 0 0 1887

Szia!

Én is barátnőt keresek, őszinte, kölcsönösségen alapuló barátságra vágyom. 45 éves nő vagyok.

Kérlek írj az alábbi e-mail címre, és ott én is bemutatkozom. 

animato@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (1883)
Szofi 46 Creative Commons License 2022.04.11 0 0 1886

Szia olvastam hogy barátnőt keresel ha gondolod jelölj be facen Sofia Magyarné Kárics néven vagyok fent.

Előzmény: Negyvenöt (1884)
Katka49 Creative Commons License 2022.04.10 0 0 1885

72 éves nő vagyok . Barátnőt keresnék elsősorban Bp. XX. kerületében, vagy annak környékén akivel közös programokat csinálhatnánk (színház, kirándulás stb), esetleg néhány napos utazás is. 

Negyvenöt Creative Commons License 2022.04.10 0 0 1884

Sziasztok! 

45 éves nő vagyok, a gyerekek felnőttek, barátnőket keresek közös programokhoz. Kirándulás, szórakozás (nem diszkó, abból már kinőttem), beszélgetés.

Budapesten lakom.

Törölt nick Creative Commons License 2022.04.10 0 0 1883

Sziasztok! 

Őszinte barátságon alapuló barátnőket keresek Budapestről, tartalmas beszélgetésre és programokra. Én 36 éves nő vagyok, korombeli nőkkel barátkoznék. 

A bulizás nem az én világom, de félreértés ne essék, nem az online tér keretein belül szeretnék kizárólag barátkozni.

Amennyiben ez érdekelne, úgy várom válaszod, e-mail címmel.

További szép napot mindenkinek! 

ckttani Creative Commons License 2022.03.28 0 0 1882

Kedves NuuHai!

Szívesen beszélgetnék én is. 32 vagyok :)

Kérhetnék elérhetőséget

Mail címem : ttani24@yahoo.com

Előzmény: NuuHai (1876)
NuuHai Creative Commons License 2022.03.25 0 0 1881

tp.16.14@gmail.com - ide írhatsz nyugodtan. 

Köszönöm! :)

Előzmény: Susfin (1879)
Susfin Creative Commons License 2022.03.23 0 0 1879

Kedves NuuHai! 

Én is hasonló cipőben járok, rengeteget dolgozom, de nagyon hiányzik az életemből egy barát, akivel megosztjuk a dolgainkat.

Szívesen beszélgetnék veled, kérlek adj elérhetőséget, ahol bemutatkozhatok neked.

Előzmény: NuuHai (1876)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!