35 eves budapesti nő vagyok, aki baratnőt keres programozasokhoz, baratkozashoz. Barmilyen programnak örülnék, ami a négy falon kivul lenne.:) Olyan vidam 28-40 kozotti not keresek(de akar baratkozasra nyitott srac is lehet), aki szivesen programozna velem, a közös bulizásnak is örülnék.:)
Ha szeretnel baratkozni, irj batran a prospects88@freemail.hu cimre.:)
Sziasztok! Ertelmes, jófej, rendes barátnőt keresek Budapesten 35-48 év között, akivel délutánonként lehet ki-beülni vmerre, programokat cisnálni, hétvégén szívesen jön nyáron főleg Balcsira, évközben bármerre kirándulni, autóm van, üzemanyagot tudjuk elosztani :) Én multinál dolgozom otthonról, ami már nagyon unalmas is, vannak barátnőim, csak kevesebbet érnek rá, mint ahogy én szeretnék társaságot. Ha Magadra ismersz, írj! :) email címem: m.doranew@gmail.com
László Sziasztok, én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 77 kg. nő személyében 18 és 45 év között. Budapesten lakom. XI. kerület "olyan lányt –, és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak - barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. Email: matrixpc@freemail.hu
Sziasztok Moncsi vagyok 40 éves van egy csodálatos férjem. 3 gyermek anyukája vagyok. Tatabányán lakom és a legjobb barátnőmet keresem.(akár a világ végén is ) Egy olyan lány személyében akivel jóban-rosszban megoszthatom örömöm-bánatom. Természetesen visszafelé is működjön a dolog. Nem érdek barátnőt keresek!!!!! Nem levelezni szeretnék nem is virtuális barátságra vágyom. Nem zavar ha van gyereked,társad,párod,de ne csak akkor keress ha én kereslek téged. Káros szenvedélyektől mentesen élünk, szeretjük a kint programokat (bogrács,grill,kirándulások) Ha felkeltette e pár sor a figyelmed ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.
50 éves özvegy vagyok nemrég vesztettem el a férjemet . Budapestől nem messze Pest megyében lakom . Barátokat, barátnőket keresek nemtől függetlenül .
Szóval szeretnék egy kicsit kikapcsolódni és valami új felé mozdulni. Ehhez keresnék barátokat . Csak úgy elmenni valahova kirándulni, sétálni, csavarogni külföldre vagy beülni valahova, akár iszogatni is, mozi, színház, stb. Alapjában véve életvidám csaj vagyok. Ha szeretnél velem barátkozni írj a blu75@freemail.hu
Sziasztok! 42 éves nő vagyok, bár nem érzem magam annyinak. Barátokat keresek, elsősorban levelezőtársakat, akikkel mindenről lehet beszélgetni. Minden érdekel és mindenre kíváncsi vagyok. mizsoki@gmail.com
most lettem 50 éves, ez a tény eleve sokkoló, mert nem érzem magam annyinak, csak kimondani sok. Most eléggé magam alá kerültem, egy majd 2 évtizedes kapcsolat befejeztével. Szóval szeretnék kiszakadni a jelenlegi környezetemből, és valami új felé mozdulni. Ehhez keresnék társat/társakat. Csak úgy elmenni valahova kirándulni, sétálni, csacsogni, vagy beülni valahova, akár iszogatni is, mozi, színház, stb. Ígérem, nem csak keseregni fogok :) Alapvetően vidám a természetem. Ja, igen: nő vagyok, magas, voltam már sportosabb is, de ezen szeretnék változtatni, csak jöjjek már ki ebből a lelki gödörből. Helyileg Budapest, Zugló. Ha szívesen barátkoznál egy (jelenleg) lelkisérülttel, akkor írj: molgyina@gmail.com
60 évet betöltött bajai házaspár barátokat keres. Mi 41 éve élünk boldog házasságba. Olyan házaspárt keresünk akik egyszerű szolid emberek.Szeretünk gyógyfürdőbe járni, sétálni, jókat beszélgetni. Nem dohányzunk, alkoholt keveset iszunk. Ha nem Baja környékén laktok nem baj ,van autónk. Írjatok frematle59@freemail.hu
Sziasztok, én egy 45 éves fiatalos, 175 cm magas 77 kg. nő személyében 18 és 45 év között. Budapesten lakom. XI. kerület "olyan lányt –, és normális embert keres, vagy csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak - barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is. Email: matrixpc@freemail.hu
Barátokat keresek elsősorban Debrecen és környékén, (de országosan is szívesen ismerkedek, elsősorban Budapest) akikkel szabadidőm eltölthetem és beszélgethetek.
Moziba járni, rendezvényre menni, kirándulni, sportolni (pl. falmászás) stb. 35 éves lány vagyok. Email címem: leveleknek01(kukac)gmail.com.
53 - lélekben 35 :) éves nő vagyok, a XXII. kerületben lakom, egyedül. Olyan barátnőt keresek, aki szívesen jönne velem közös programokra, színházba, uszodába, aki szeret erdőben túrázni, jókat beszélgetni. Email címem: rozsakvarc24@gmail.com.
Pest megyében élek, Budapesttől 25 km-re. Barátot, vagy barátnőt keresek szabadidő eltöltéséhez, tartalmas beszélgetésekhez. Arra gondoltam, hogy néha beülhetnénk egy kávézóba, sétálhatnánk egyet a városban, elmehetnénk a plázába szétnézni, vásárolni. Vagy akár felülni egy buszra és vidéken kirándulni egyet. Ha magányos vagy és szeretnél tartalmas baráti kapcsolatot, írj! e-mail: pirostulipan@gmail.hu
72 éves nő vagyok . Barátnőt keresnék elsősorban Bp. XX. kerületében, vagy annak környékén akivel közös programokat csinálhatnánk (színház, kirándulás stb), esetleg néhány napos utazás is.