"aki helyesli/elfogadja, hogy közéleti személyiségek/művészek, stb. odaülnek egy politikai párt elnöke mögé díszletnek - és ezzel demonstrálják a politikai elkötelezettségüket -, az gyakorolja ezt az elfogadást ekkor is, ha hasonló kategóriában valaki mással kapcsolatban mutatja ki szimpátiáját."
Fejezze ki úgy a szimpátiáját, hogy közben nem nevez kollektíve mindenkit adócsalónak, aki a fittelinás-nomentanás adócsaló kurcsány lemondását követeli!
"Olyan ez a szöveg, mintha a népszavából idézett volna. Ott iratják le az elvtársak, mi legyen a nép véleménye. A megmondók dolga, hogy sűrűn mondogassák..."
Tudod, aki a Szomszédok közt tanulta az ipart!:) Ott mindig meg köllött mondani a végén, mia nép véleménye.
Nem tehetségtelen. De amit most mondott, az döbbenetes ostobaság. A miniszterelnök úrba vetett határtalan bizalma pedig mosolyogni való. Nem kicsit, nagyon.
Színészi tehetségről márpedig szó nincs, szerintem hülyeség is iderángatni a dolgot. Napestig sorolhatnánk olyan embereket, akik tehetségesek, de ugyanakkor emberileg hogy úgymondjam nem ütik meg a mértéket.
Nem tudom, mennyiben jellemzi az én magyar tudásomat, ha valaki összekeveri a beismerést a lebukással. Ugyanígy nem okoz problémát, hogy egy úriembert megkülönböztessek egy tetűtől. Még akkor is, ha az a tetű ki van suvickolva:))
Bizonyos művészek becstelenségét nem nagyon kell ragozni. Pénzért közülük néhányan mindenre kaphatók. Vannak a TV-kben is oly műsorok, ahol már tisztességes művész már nem vállal "szereplést", mégis van olyan, akit nem érdekel az emberek megvetése. Ilyen pl. a Napkelte vagy a Heti Hetes. Az utóbbiból azért akadt olyan, (Hajós), akinél elszakadt a cérna és a Hír Tv-ben jól beolvasott a felettünk regnáló majomnak, vagy a magát megélhetési hülyeként produkáló Sebeők, aki emiatt a liberálbolsik kedvence volt és aki a Magyar Nemzetben nemzetellenesezte le. Vagy ott van a szintén nem jellemdús Moldova, aki a véreskezű Kádárt is többre tartja, mint ezt a nemzetvesztő bandát.
Ha már hülyék is látják, milyen ez a hatalmat bíró társaság, előbb után talán Kulka is rájön a jellemtelenség határaira! És hátrányaira!
"Mivel a Nemzeti Színház Rt. működésének állami támogatását (68%) túlságosan magasnak találta a kormány, azt költségvetési szervvé alakítanák. A logika itt az lehet, hogy a színház felett így közvetlenebb kontrollt gyakorolhat az állam."
jo lenne ha a topiknyito minden muveszrol aki fellep a fideszhaknikon nyitna egy topikot..ellenkezo esetben kenytelen vagyok egy nagy szarjankonak tartani :DD (nemcsak, banffy, jokaianna, berecz, sasvari, jankovics, stb...)
Azért az is érdekes, hogy micsoda sebességgel rohantak az oly gyűlölt Nemzeti Szinházba. Nem mondták, hogy fuj nem kell, pedig előtte mást se hallottunk!
Gyerekek, a versenyszféra fizetéseihez mi közünk? Azt csak a munkáltató meg a munkavállaló határozhatja meg. Mi irigykedhetünk, de ugatásunk nem hallik az égig.És szerintem nincs is jogunk más zsebében kotorászni..
Bocs, szerintem egyáltalán nem sok. Ugyanis a magyar átlagkereset az egy dolog. A másik, hogy egy bankárt, mérnököt, futballistát!! hogyan fizenek meg.. és akkor egy képzett, jóképességű színész igenis keressen legalább ennyit..