"Ha le tudnánk küzdeni az Orbán-fóbiánkat - én megpróbáltam, roppant nehéz volt -, akkor beláthatnánk, hogy az ő elképzelése a politikai kibontakozásról nemcsak ésszerű és lehetséges, de alighanem az egyetlen célravezető út jelenlegi helyzetünkben. "
Bolondok hajója
Népszabadság • Bodansky György • 2006. szeptember 28.
http://www.nol.hu/cikk/418873/
Hihihihi! A Vekker tabornoknak eggyel tobb hive lett es ettol nekunk vigyazzba kene allnunk? Na ne rohogtessetek! Mi lenne ha azzal kezdenetek az arok betemeteset, hogy visszazavarnatok a vezert dolgozni a parlamentbe! Mert azzal, hogy elotte alldogal es demagog hulyesegekkel eteti az agymosottjait, csak melyiti az arkot.
Per momentán 210 fős mszp-szdsz többséggel sehogy. Sőt, még előrehozott választásokat sem lehet tartani a 210 fős mszp-szdsz többség tevőleges hozzájárulása nélkül. Igaz, téged sosem zavartak a tények :-)))
Bodansky György (1953. augusztus 16.) író, újságíró, szerkesztő, dramaturg, rendező. Nős, felesége Pető Fanni színésznő. Három gyermeke van, Ádám (1985), Benjámin (2000) és Dániel (2003).
Az ELTE JTK, Színház és Filmművészeti Egyetem színháztörténet-dramaturgia szakán végzett.
Pinceszínház - igazgató,
Magyar Hírlap - szerkesztő
Datanet Online - alapító főszerkesztő
Füles - főszerkesztő
Internet Kalauz - Főszerkesztő
Regények: (Andrew Beard álnéven): Az elhagyott sziget, Bankrablók a fedélzeten, A múmia éjszakája
Színdarab: Jézus Krisztus az embernek fia (társszerző -Kecskeméti katona József Színház)
Rádiójátékok: Béla a buta, Vonaton, A fej nélküli szellem