Péntekre - a TT-re- szerveztek két P betűs Programot, nevezetesen: Palacsinta a Diós Vendéglőben, és Pókerbajnokság. "Mindkét esemény opciolális és önköltségű, ám alighanem mindkettő igen jó lesz."
Szombati késői kezdésünk miatt szerintem kár lenne kihagyni...
"Egy nevező csapat extrém meglepetésre számíthat. A meglepetés ajándék azt a csapatot illeti meg akinek: - legszellemesebb a csapatneve - legjobb az indulója - és összegyűjti a csapat fórumosaitól származó 10 legviccesebb hozzászólást és ezeket eljuttatja a szervezőknek 2009. július 13-án éjfélig. (Reméljük minden benevező csapat indul az ajándékért, ekkor a szervezők döntik el, hogy melyik csapatot illeti meg)."
Akkor pont jó lenne, mert közel van mindkettőnknek, gondold át. (ha jól látom 170+ÁFA)
Amúgy nekem jövő hét szerda lenne jó, addig nem nagyon vagyok már Pesten. Ha elviszel :), mehetünk a szigetre is, de azt én nem birom körbefutni. Majd megvársz.
Azt mondják Zuglóban laksz. Van itt a Rónán egy atlétika pálya, nem tudom fizetős-e, de szerintem be lehet lógni. Sötétedés előtt kell menni, szerintem csak addig van nyitva.