ezt a hozzászólást proligyerek nikk írta, de a Köztársaság tér ostroma c. topikban. Azt gondoltam, hogy a tartalma miatt megér egy nyitott topikot, mert ott elsikkad a hozzászólások között.
abban igazad van, a stílusát nem érdemes védeni. mindenesetre te meg nem olvastál - gondolom én - Élet és Irodalmat a hetvenes évektől, ahol többé-kevésbé szintén elfogadott volt a trágár stíl, nem biztos, hogy helyesen.
sajnos a stílus vulgarizálódik, és ha olvasgatod a Parlamenti Naplót, észlelheted, hogy nemcsak a patkó szocik-elfoglalta oldalán.
Csak az a baj,hogy nem erre szavaztak az emberek,tehát nem ezzel bízták meg a kormányt.Mert amit a kormány csinál arra nem kapott felhatalmazást.Szerintem.
Erre reagálva:
11/ Gyurcsány Ferenc és kormánya hazudott az elmúlt esztendőben az ország gazdasági állapotáról, hogy megnyerje a választásokat. Pont. Ezt - szűk körben - bevallotta, ami nem különösebben érdekel senkit, mert a hazugság, az hazugság, és a miniszterelnök arra való, hogy ne hazudjon. Viszont, már meg van választva, legálisan, 4 évre, ami az Alkotmány értelmében nem veszíti érvényét a kiderült hazugság miatt.
Szóval amikor könnyes szemmel Fleto összevert rendőröket látogat a kórházban és sz@r vagy kurva sem hagyja el a száját - akkor az ATV gondolatát továbbvíve nem őszinte?
A trágárság rendszeresen ismételve, és elhatalmasodva a szöveg fölött gondolatszegény stílusra utal. Mindössze ennyi.
1/ A Magyar Köztársaság Polgárainak többsége az utolsó néhány demokratikus, mindkét fél által korrektnek tartott országos választáson nemet mondott a FIDESZ-KDNP-MDF csapatra."
Megtörtént. Sima helóta balos kampányszöveg. Csak olyanoknak tetszik, akiknek szintén erre van hajlamuk. Nem baj ez sem, mert tényleg szép a békesség, de mókás dolog reklámozni. Kicsit olyan, mint amikor az ökör dicséri a jármot, hogy milyen kényelmes. ;)
Hát ez egy szép objektív köntösbe bújtatott baloldali maszlag. Tele féligazságokkal, csúsztatásokkal, bizonyítatlan állításokkal, hazugságokkal, a saját mocskuk másokra való rákenésével.
Nem mindennel értek ugyan egyet, de legalább végre egy értelmes topik!
Ezzel viszont teljes mértékben:
"... egyrészt szerintem több értelme van beszélgetni, mint tízszer leírni hogy kurvaanyád, másrészt meg, ha valakit tényleg nem érdekel, mi lesz itt 10-16 millió emberrel, és csak a balhé kedvéért tesz úgy, mintha érdekelné Magyarország, ott a gördítősáv, tessék használni."
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt kár volt ilyen hosszan leírnia. Egész röviden is ki lehet meríteni a teljes tartalmát, emígyen: "Húzd be a nyakad, kussolj, az okosak majd eldöntik helyetted."
Esszenciális baloldali nézet mostanság. Nincs sok értelme.