"Bizonyossá vált, hogy a hanganyagot (...) nem az ülésen jelenlévők közül készítette valaki. Ez technikailag lehetetlen. Az is bizonyított, hogy az ülések hivatalos hanganyaga nem egyezik a kalóz hanganyaggal" - jelentette be Danks Emese a kormányszóvivői tájékoztatón. Kérdésre válaszolva elmondta: biztonsági szempontból kiemelten védett objektum a balatonőszödi üdülő, ezért felmerült a törvénysértés gyanúja. Ennek vizsgálatát az illetékes hivatalos szervek megkezdték.
A balatonőszödi ülés hivatalos hanganyaga nem egyezik a kiszivárgott, úgynevezett kalózanyaggal, ezt a közelmúltban befejeződött vizsgálat bizonyította - mondta a kormányszóvivő szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.
Én profi eszközzel, külső lehallgatásra gondolok. Léteznek hozzá berendezések, meg szakemberek is vannak, csak meg kell fizetni. És szerintem ez bizony nem olyan nevetséges.
Én inkább profi lehallgatásra gyanakszom. Az, hogy a hazugság, mint fő motívum több hónapig jelen volt az Orbán beszédekben a megbízót is sejtetni engedi. Szépen felépített dramaturgia, a csúcspont a nagy BUMM a Fidesz naggyűlésen bejátszott felvétel. Na ezt a darabot próbálhatta volna meg átírni az MSZP azzal, hogy megelőzte a Fideszt.
Számomra változatlanul ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
A legújabban felerősödő és nyilvánossá váló amerikai, európai vs. orosz gázvezeték vita alapján, Gyurcsány ebben játszott szerepe alapján egyre jobban elképzelhető, hogy igazat mondanak az oroszok, hogy az amerikaiak szivárogtatták ki az őszödi beszédet!!!
ugyan már... nem lekezelő akartam lenni azzal az "édes fiammal", csak megkövetelte a helyzet... a lényeg az, hogy szép hazánkban a balfaszkodás határtalan...