"A másik, a Gyárfás Napkeltéje egyenlő lenne a baloldali médiával?"
Nem, nem egyenlő, bár jelentős erőfeszítéseket tesz ennek érdekében.:) Egy másik média-baloldali erőközpont még a Sváby-Kereszty kettős a tv2-nél, a Gyurcsány-haver propaganda-miniszter Szilvásy és köre, valamint az MSZP-n belüli média-csinálók. Gyárfás ebből a tortából hasít ki mind nagyobb szeletet, mára már megkerülhetetlen tényezővé válva a balos médiavilágban.
na akkor hagyjuk abba, mert én meg megkérdezném, ki a Bayer Zsóti? Tőzsgyökeres Fidesz tag és alapító, akinek a A MagyarNemzetben a HírtV-ben rendszeresen szerepel. Akkor a jobboldali nem összezár, hanem egy központi kéz irányítja? Melyik a jobb?
Megmondom én szívesen: olyan, mint Rákosinak Gerő vagy Marosán, a mai modern, mediákos világunkra hangszerelve. Egy szép nagy balos propaganda-gépezetet irányít, teljesen beépülve a magyar baloldali (! :o) ) milliárdos-oligarchiába.
Én nem vagyok annyira otthona dologban, de a tagok bizonyos hányada aláírást vmit Schmitt ellen. Ők mind a sajtó utasítása alapjén tették ezt? Gondolom, vmiért Scmittel elégedtelen. Amúgy Gyárfás nem tudom, h milye a szociknak, teg-e egyáltalán
Nézd meg mondjuk az MN-ben, 2002 elején reklámozók körét és azt, hogy mennyibe került 1-1 hírdetés eljuttatása egy olvasóhoz náluk és máshol. Rémesen egyszerű, egy mocsokhangú nullában drágán a qtya se akar(t) reklámozni.
Persze normális(abb) hangvételű jobbos sajtó gründolása (orbányi-éra) vagy létrehozása helyett egyszerűbb ballibezni.:)
És még baloldal beszél Schmitt politikai szerepvállalásáról? Ugyan, ugyan...
Ja. Hisz ő csak egy alelnök, aki persze "függetlenként" indult főpolginak.:)) Valóban ugyan, ugyan.:PP
Gyárfás pedig egy tehetséges vérprofi. Mióta va Nap.kelte? Mióta a legnézettebb, legprofibb reggeli műsor? (Pallagi, Bethlen, Lakat T - mint vérbalos?:)))
Valamiért a jobbosok képtelenek olvasókat ,nézőket, pláne hirdetőket, vagy előfizetőket vonzani, és ezért marhára irigyek a másik táborra, akinek 1 hangyányit jobban megy.
Na ne vicceljünk, kérem. A MOB-ban egyelőre egy ember van, aki teljes elánnal harcol Schmitt ellen, ő pedig nem más, mint a ballib propaganda-gépezet egyik irányítója, a "Nap-kelte" nevezetű ultrabaloldali tévéműsor irányítója, Gyárfás Tamás (hogy más "érdemeiről" itt most ne is szóljunk). És még baloldal beszél Schmitt politikai szerepvállalásáról? Ugyan, ugyan...
Én úgy tudom a bizottság tagjai szólították fel, akik, nem tudom milyen arányban, de megosztottak. Nem hiszem, h e tagok a sajtó alapján támadják. Schmittnek kellett volna tartózkodnia politikai szerepvállalástól, és akkor nem lenne ez. Forított lenne, és egy MSZP tag lenne, azt is épp így csesztetnék
"sztem a média tudosít arról, hogy mi történt/énik."
Általában így van. Nálunk viszont a (ballib) média arról "tudósít", hogy mi történjen kis hazánkban. Például most: váltsák le Scmitt Pált a MOB éléről. És hogy miért? Mert a baloldalnak erre a pozícióra (is) szüksége van a totális hatalmának kiépítéséhez.
sztem a média tudosít arról, hogy mi történt/énik. Idézzbe légy szíves publicisztikákat, a baloldali újságokból, amiben a őt alpári stílusban támadják. Mert akkor jogos lesz, amit írsz
A tökéletesen összezáró jobber média tevékenységére régi , állandósult példa annak az attaknak a levezénylése, amit a jobboldal folytat Gyurcsány leváltása a jobboldali hatalom megszerzése érdekében.
A tökéletesen összezáró ballib média tevékenységére friss, mai példa annak az attaknak a levezénylése, amit a baloldal folytat Schmitt Pál leváltása/a MOB elnöki pozíciójának megszerzése érdekében.
"Tökéletesen összezáró jobboldali média lehet csak a megoldás. Profibbá kellene válnia a profiknál is."
Nyílván ez is egy lehetséges - elméleti - megoldási szál, de azért nem kivitelezhető, mert a médiumok (! :-)) többsége baloldali kézen van, tehát egy tökéletesen összezáró jobboldali médiával semmire sem nem megyünk, mert hatásában nem igazán ér semmit. (Az megint egy más kérdés, hogy ez a kis kevéske jobboldali médium is ezerfelé húz, összehangoltságot emlegetni velük kapcsolatban megmosolyogtató naivítás csupán.)
igen, én sem bírom nézni, ahogy Csintalan hülyéit sem. Csak arra akartam rámutatni, hogy Grécziék előtt voltak, akik a televíziókban elhintették a gyűlölet magvait, és akik nem a jobboldallal szimpatizáltak, de balosok sem voltak, azok akaratlanul is a ballal vállaltak érzelmi közösséget.