Keresés

Részletes keresés

tbando Creative Commons License 2006.08.08 0 0 79
Nagyon pontos.
Előzmény: Or Kán (52)
narancsfing Creative Commons License 2006.08.08 0 0 78
csak nem a bonsaimessiás fogja a zsinór végét? ;o))
Előzmény: lujo2 (77)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 77
Aá, dehogy! Eddig csak az derült ki, a jobboldali mádia sajtómunkásait egy madzagon rángatják :D
Előzmény: narancsfing (76)
narancsfing Creative Commons License 2006.08.08 0 0 76
csak benéztem, hogy alakul-e a nagy leleplezés?
qncogi Creative Commons License 2006.08.08 0 0 75
Remélem szépen fel is mosod minden nap.:)
Előzmény: Törölt nick (66)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 74
Ki a lóvalagát érdekel? Ez nem a MTA nyelvészeti szekciója :D Mindenki érti miről van szó, Ti meg ezeken a szavakon lovagoltok.
Előzmény: Törölt nick (73)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 72

"A másik, a Gyárfás Napkeltéje egyenlő lenne a baloldali médiával?"

Nem, nem egyenlő, bár jelentős erőfeszítéseket tesz ennek érdekében.:)  Egy másik média-baloldali erőközpont még a Sváby-Kereszty kettős a tv2-nél,  a Gyurcsány-haver propaganda-miniszter Szilvásy és köre, valamint az MSZP-n belüli média-csinálók. Gyárfás ebből a tortából hasít ki mind nagyobb szeletet, mára már megkerülhetetlen tényezővé válva a balos médiavilágban.

Előzmény: lujo2 (67)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 71
És jut eszembe a MagyarNemzetes a HírTV igazgatója is :D
Előzmény: lujo2 (70)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 70
na akkor hagyjuk abba, mert én meg megkérdezném, ki a Bayer Zsóti? Tőzsgyökeres Fidesz tag és alapító, akinek a A MagyarNemzetben a HírtV-ben rendszeresen szerepel. Akkor a jobboldali nem összezár, hanem egy központi kéz irányítja? Melyik a jobb?
Előzmény: Or Kán (69)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 69

"Amúgy Gyárfás nem tudom, h milye a szociknak"

Megmondom én szívesen: olyan, mint Rákosinak Gerő vagy Marosán, a mai modern, mediákos világunkra hangszerelve. Egy szép nagy balos propaganda-gépezetet irányít, teljesen beépülve a magyar baloldali (! :o) ) milliárdos-oligarchiába.

Előzmény: lujo2 (65)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 68

Én se nagyon használom, de attól még a "médiák" szó helyénvaló.

A "média" nem latin szó, hanem magyar. A latinban pl. nem is így írják. :)

Előzmény: mártonka (39)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 67
A másik, a Gyárfás Napkeltéje egyenlő lenne a baloldali médiával?
Előzmény: lujo2 (65)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 66
Lehetetlent kívánsz, nálam még a járólap is narancssárga.
Előzmény: qncogi (64)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 65
Én nem vagyok annyira otthona dologban, de a tagok bizonyos hányada aláírást vmit Schmitt ellen. Ők mind a sajtó utasítása alapjén tették ezt? Gondolom, vmiért Scmittel elégedtelen.
Amúgy Gyárfás nem tudom, h milye a szociknak, teg-e egyáltalán
Előzmény: Or Kán (59)
qncogi Creative Commons License 2006.08.08 0 0 64
Az se szép dolog,mondom is mindig a jobbosoknak, hogy ideje lenne levetkőzni az orbán-fóbiájukat.:)
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 63
Ballibezni mindig egyszerűbb. Az egyszerűségi listán gyakorlatilag egyből az orbánozás után következik:)
Előzmény: qncogi (62)
qncogi Creative Commons License 2006.08.08 0 0 62

Nézd meg mondjuk az MN-ben, 2002 elején reklámozók körét és azt, hogy mennyibe került 1-1 hírdetés eljuttatása egy olvasóhoz náluk és máshol. Rémesen egyszerű, egy mocsokhangú nullában drágán a qtya se akar(t) reklámozni.

Persze normális(abb) hangvételű jobbos sajtó gründolása (orbányi-éra) vagy létrehozása helyett egyszerűbb ballibezni.:)

Előzmény: Törölt nick (60)
qncogi Creative Commons License 2006.08.08 0 0 61

És még baloldal beszél Schmitt politikai szerepvállalásáról? Ugyan, ugyan...

Ja. Hisz ő csak egy alelnök, aki persze "függetlenként" indult főpolginak.:)) Valóban ugyan, ugyan.:PP

Gyárfás pedig egy tehetséges vérprofi. Mióta va Nap.kelte? Mióta a legnézettebb, legprofibb reggeli műsor? (Pallagi, Bethlen, Lakat T - mint vérbalos?:)))

Előzmény: Or Kán (59)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.08 0 0 60

Valamiért a jobbosok képtelenek olvasókat ,nézőket, pláne hirdetőket, vagy előfizetőket vonzani, és ezért marhára irigyek a másik táborra, akinek 1 hangyányit jobban megy.

Ez a "valamiért" nagyon tecc!

O:))

Előzmény: Törölt nick (33)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 59
Na ne vicceljünk, kérem. A MOB-ban egyelőre egy ember van, aki teljes elánnal harcol Schmitt ellen, ő pedig nem más, mint a ballib propaganda-gépezet egyik irányítója, a "Nap-kelte" nevezetű ultrabaloldali tévéműsor irányítója, Gyárfás Tamás (hogy más "érdemeiről" itt most ne is szóljunk). És még baloldal beszél Schmitt politikai szerepvállalásáról? Ugyan, ugyan...
Előzmény: lujo2 (58)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 58
Én úgy tudom a bizottság tagjai szólították fel, akik, nem tudom milyen arányban, de megosztottak. Nem hiszem, h e tagok a sajtó alapján támadják. Schmittnek kellett volna tartózkodnia politikai szerepvállalástól, és akkor nem lenne ez. Forított lenne, és egy MSZP tag lenne, azt is épp így csesztetnék
Előzmény: Or Kán (56)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 57
(Schmitt, pardon)
Előzmény: Or Kán (56)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 56

"sztem a média tudosít arról, hogy mi történt/énik."

Általában így van. Nálunk viszont a (ballib) média arról "tudósít", hogy mi történjen kis hazánkban. Például most: váltsák le Scmitt Pált a MOB éléről. És hogy miért? Mert a baloldalnak erre a pozícióra (is) szüksége van a totális hatalmának kiépítéséhez.

Előzmény: lujo2 (54)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 55
az elfelejtettem odaírni, a tudósítás a sajtó dolga, azért van
Előzmény: lujo2 (54)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.08 0 0 54
sztem a média tudosít arról, hogy mi történt/énik. Idézzbe légy szíves publicisztikákat, a baloldali újságokból, amiben a őt alpári stílusban támadják. Mert akkor jogos lesz, amit írsz
wizes Creative Commons License 2006.08.08 0 0 53
A tökéletesen összezáró jobber média tevékenységére régi , állandósult példa annak az attaknak a levezénylése, amit a jobboldal folytat  Gyurcsány  leváltása a jobboldali hatalom megszerzése érdekében.
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 52
A tökéletesen összezáró ballib média tevékenységére friss, mai példa annak az attaknak a levezénylése, amit a baloldal folytat Schmitt Pál leváltása/a MOB elnöki pozíciójának megszerzése érdekében.
Or Kán Creative Commons License 2006.08.08 0 0 51

"Persze, ha valakik úton-útfélen a megszüntetésükön, korlátozásukon morfondíroznak"

Hol olvastad ezt ki bármelyik soromból? Dicsérni jöttem a ballib médiát, nem temetni.

Előzmény: Törölt nick (50)
Or Kán Creative Commons License 2006.08.07 0 0 49

"Tökéletesen összezáró jobboldali média lehet csak a megoldás. Profibbá kellene válnia a profiknál is."

Nyílván ez is egy lehetséges - elméleti - megoldási szál, de azért nem kivitelezhető, mert a médiumok (! :-)) többsége baloldali kézen van, tehát egy tökéletesen összezáró jobboldali médiával semmire sem nem megyünk, mert hatásában nem igazán ér semmit. (Az megint egy más kérdés, hogy ez a kis kevéske jobboldali médium is ezerfelé húz, összehangoltságot emlegetni velük kapcsolatban megmosolyogtató naivítás csupán.)

Előzmény: Törölt nick (40)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.07 0 0 48
igen, én sem bírom nézni, ahogy Csintalan hülyéit sem. Csak arra akartam rámutatni, hogy Grécziék előtt voltak, akik a televíziókban elhintették a gyűlölet magvait, és akik nem a jobboldallal szimpatizáltak, de balosok sem voltak, azok akaratlanul is a ballal vállaltak érzelmi közösséget.
Előzmény: wizes (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!