Corvin sétánytól 50m-re, Futó utcában lévő újszerű házban lévő 3. emeleti lakásunk március 1-től kiadó lesz.
A fűtés egyedi cirkó, a rezsi nagyon alacsony. A lakás 33m2, de egy önálló , ablakos, és ajtóval lezárható hálószoba lett benne kialakítva. A lakásban mindenhol beépített bútorok vannak.
Érdeklődni privát üzenetben lehet, az e-mail címem nyilvános.
Ha van ilyen hivatalos NGM dokumentum, akkor elvileg ez közérdekü információ! Remélhetőleg hatással lehet a törvényalkotóra, hogy korrigálja a jelenleg hiányos jogszabályt az 5% áfa ügyben!
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Park Residence I. üteme mikorra kerül átadásra? Ha jól tudom decemberbe kellett volna, de még nem látok embereket benne.
Van itt esetleg valaki, akinek a vásárlása folyamatban van? Úgy tudom, hogy a szerződésben nálatok is bruttó ár szerepel. Volt már az ÁFA csökkentéssel kapcsolatosan valamilyen párbeszéd a beruházóval? Jó lenne az érintetteknek összefogni, mert eredményt csak úgy tudunk elérni.
Kiadó lakást keresek a Corvin sétányon, új építésűt, nappali + 2 hálós, terasszal , modern ízlés világút, butorozattan vagy anélkül ( fsz.;, 1. Em nem erdekel ), határozatlan idejű szerződéssel.
fuvar5000@gmail.com címre várnám a lehetőségeket!:)
ELADÓ a LAKÁSUNK a Corvin negyed mögött, a Jázmin utcában.
52 négyzetméteres, 2 szobás lakás: amerikai konyhával, étkezővel, nappalival, (háló)szobával, fürdőszobával, külön WC-vel, plusz egy 5 négyzetméteres tároló tartozik a vételárba.
Keresünk KIADÓ lakást a lakóparkban, hosszútávra, lehetőleg bútor nélkül.nappali + 2 v 3 szoba és lehetőleg 1 autó beállási lehetőséggel. Tároló, földszinti lakás előny.
Mi egy nem dohányzó, pontosan fizető, ikerbabák boldog szülei vagyunk (9 hónaposak). Kb. 3 évre keressük leendő otthonunkat, amikor is a kinőtt lakásunkat értékesíteni tudjuk.
Van 2 pici (~5kg) szobatiszta kutyusunk is, akik velünk költöznének.
Kaució nem akadály, költözés megegyezés után 1 hónapra lehetséges.
Amennyiben van kiadó lakása, kérem keressen meg, hogy minden részletet meg tudjuk beszélni. Nappali + 1 hálószobás lakás nem érdekel, ilyet nőttünk ki. Várom ajánlatotokat a tomasovszki1 kukac gmail pont com -ra.
A lakóparkban, illetve a környék új lakóparkjaiban 30-50 m2-es, 1-1,5 szobás albérletet keresünk a párommal, 55-85e FT körüli bérleti költséggel, azonnali költözéssel!
Ha esetleg tudtok ilyen lehetőségről megköszönném, ha értesítenétek az alábbi telefonszámon: 06706657538
Én is 1,5 szobás lakást vennék, kb 40-45 m2-est. Illetve szeretnék érdeklődni, hogy mennyire valósak a kivitelezési (beázás, stb) problémák. Vagy ezek csak rossz indulatú pletykák?
Helyi lakosként egy barátommal létrehoztunk Facebook-n egy közösségépítő oldalt a Corvin-negyed iránt érdeklődőknek. Fő célunk a negyed pezsgő és lüktető életének online nyomon követése.
Párommal keressük az ideális, megfelelő kiadó otthont magunknak a Corvin sétány bármelyik épületében hosszú távra 115EHuf/hó-ig. Minden megoldás érdekel.
1 vagy 2 szobás lakást szeretnék vásárolni a sétányon. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen áron mozognak a lakások. Mennyire elégedettek a lakásokkal? Mennyire szeretnek ott élni? Közös költség milyen összeg? Lakóközösség?
Jelenleg 250 km-re lakom Budapesttől, így ajánlásokat is szívesen fogadok más lakóparkokra vonatkozóan.
Engem az értékesítők úgy tájékoztattak, hogy az újabb épületekben a lakások még drágább nm árakkal fognak rendelkezni. Például a Park Residence I. ütemében lévő lakások olcsóbbak, mint a Park Residence II. lakása. A későbbi tömbökben pedig még drágábbak lesznek, mint ahogy ezt az elmúlt pár év tendenciája is mutatja. Nagyon kelendőek lettek a lakások. A 2017-es tavaszi átadású Park Residence II. ütemének már 70%-a elkelt. Szerintem érdemesebb most lakást vásárolni, mint később. Igen szépen sikerült felfuttatniuk a sétányt a marketinggel.
Tehát kb 650 ezres négyzetméterár? Hát akármilyen menő hely is, én nem tudom kinek éri ez meg (a beruházón kívül).... A Futó utcában, a sétánytól 150 méterre 400 ezer körül vannak a négyzetméterárak, ugyanolyan új építésű házakban, ugyanolyan jó környék. Ennyit számít pár lépés?
Ezek a Park Residence áraira vonatkoznak. Az emelettel vészesen nőnek az árak. Ugyanez igaz a teraszra és a kilátásra. A sétányra néző lakások sokkal drágábbak.
Mennyi az átlag négyzetméter ár a Corvin sétányon? Sehol sem látom leírva... Tudom, hogy sok mindentől függ, de egy kb 40 nm-es lakás mennyibe kerülhet?
Másfél, kétszobás, emeleti lakást szeretnék vásárolni a sétányon (vagy esetleg még a Nagytemplom utcában). Ha valaki tud ilyen eladó lakást, kérem szóljon! 06-20-9219-886, vagy jud.angyal@gmail.com
Eladó vagy Kiadó lakást keresek a Corvin sétány bármelyik épületében. Minden megoldás érdekel, lehet eleinte bérelném és későbbi megvásárlással is, de azonnali megvásárlással is nagyon érdekel. Magánszemély vagyok, saját célra szeretném. Köszönöm szépen. emailcimem: jeanseger@vipmail.hu
A corvin sétány valamelyik házában keresünk (fiatal pár) kiadó lakást hosszú távra sürgősen. Max 90.000 - 100.000 HUF / hónap, vagy 110.000 HUF garázzsal együtt. Ha valaki tud valamit, akkor kérem jelezze a hudaklevente86@gmail.com -on! :)